Jaja! Képet az autóról!!! Kiváncsiak vagyunk 14-es vagy 15ös lett végül?
Mátra...
A társaság, az autók, a konvojozás, a sátrazás, a főzőcskézés, a hangulat mind nagyon jó volt megint. Szerintem nem vagyok azzal egyedül, ha aztmondom, hogy iszonyat jól éreztem magam
Egyedül az a pár órás sátorátáztatós, villámcsapkodós zuhéj tett be pár embernek. Engem különösebben nem zavart, csak annyiban érntett, h előtte levő nap sem aludtam semmit és így nem jött jól a vihar. Alig aludtam vmit

De jó votl a hangulat! Nagyon tetszett!
Mindenkitől megkérném, h a képeket megint küldje át a mail címre. Ha lehet max 1024*76-ba kicsinyítve és már szelektálva őket. Attól tartok megint lesz több száz kép

De ez így van rendjén.
Nekem személy szerint bejött ez a sátorozós több napos találkozó. Aki akart ihatott, nem volt benned a tudat, h éjszaka még vár rád több mint 100km hazaút, nem sürgetett senki, és aludhattál (volna

) ameddig csak akartál.
Következő nagyobb ugye Tököl. DE mit szólnátok hozzá, ha az az utáni Nyugat magyarországon lenne, mondjuk a Bakonyban hasonló gyönyörű helyen és ugyanígy 2-3 napos lenne? Atanenék kis tábora is csatlakozhatna hozzánk! hm? Nekem nagyon megjött hozzá a kedvem!
És végül köszönet a helyért Zolinak! Nagyon jó volt szép, nyugodt csendes és még forrás is volt mellette

Na meg szalamandrát is láttam
CindR a honlapon a 4 oldal felétől nem jeleníti meg a képeket

Orvosoljuk, mert mindne képet akarok látni!!!!

Kiváncsi vagyok! Ja és te is küldj azért mailt, a jobbakból kicsinyítve, aztán megy a közösbe az oldalra.