Mátra Május 26-27

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Hát ez is király volt!

Bocs Matyi tőletek,hogy nem köszöntünk el!

Köszi mindenkinek a jó hétvégét!

Élveztük!

Várom a fotókat,s a videókat,főleg az indulásost! :)

Hazafelé kiosztottunk 2 szórólapot még az úton!
Egy olyannak,mint az enyém,s egy olyannak,mint Istué!

COROLLA POWER!
Balázs

C-POWER!!!!!
CindR
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: CindR »

Sajnálom, hogy nem tudtam tovább maradni, így is nagyon sok élménnyel lettem gazdagabb! Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a mátrai szerpentín nagyon bejött, egyesek észre is vehették rajtam... :roll:

Amíg ott voltunk lelkesen dokumentáltunk mindent, hatalmas mennyiségű videó is lett, ennek a vágása folyamatban, és a jelenlegi állás szerint valahogy mindenki megkapja majd cd-n, mivel netre elég nagy. A képeknek most a nagy része megtalálható a cindr.atw.hu -n, egyenlőre még nem a legjobb minőségben, de a honlapra már jól kerülnek majd fel idővel.

Remlém minél hamarabb találkozhatunk megint, hogy megosszuk egymással az élményeinket, mert volt bőven mindenkinek, azt hiszem.. Én pedig kíváncsi vagyok hogy sikerült az este, és a másnap. :oops:

Zárszóként azt tudom mondani, hogy ha ezentúl minden nagyobb tali így sikerül mint ez, vagy a börzsönyi, nem fogunk panaszkodni! Büszke vagyok a klubtársaimra!

Legközelebb irány Tököl, aztán valami nyugati tájegységet kéne megszállni, mondjuk július-augusztus felé, kicsit hamarabb véglegesítve!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CindR 2007 máj. 28, 09:59 am-kor.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Baromi jó képek lettek csinálva! Szép lehetett.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Haljátok! Ha van videó a taliról, és mondjuk avi vagy wmv vagy ilyesmi formátumba idelökitek én feltöltöm és online meg lehet nézni. Azt csá.
C0l0S
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: C0l0S »

Szegasztog skacok!!
Sajna nem tudtam elmenni ,mert dolgoztam balatonon....de vannak uj cuccok a kocsimon..Folia, Felni.
[/img]http://www.weltgumi.hu/pics/felnik/stil ... 70.jpg[img]
ezt a felnit apta meg a drága

Ha nem tölti fel a képet akkor itt a link : http://www.weltgumi.hu/pics/felnik/stil ... _n_370.jpg[/img]
C0l0S
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: C0l0S »

Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ezigen! Rakjál fel az autóról is képet!
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

:) Jaja! Képet az autóról!!! Kiváncsiak vagyunk 14-es vagy 15ös lett végül?

Mátra... :lol:
A társaság, az autók, a konvojozás, a sátrazás, a főzőcskézés, a hangulat mind nagyon jó volt megint. Szerintem nem vagyok azzal egyedül, ha aztmondom, hogy iszonyat jól éreztem magam :wink:
Egyedül az a pár órás sátorátáztatós, villámcsapkodós zuhéj tett be pár embernek. Engem különösebben nem zavart, csak annyiban érntett, h előtte levő nap sem aludtam semmit és így nem jött jól a vihar. Alig aludtam vmit :) De jó votl a hangulat! Nagyon tetszett!
Mindenkitől megkérném, h a képeket megint küldje át a mail címre. Ha lehet max 1024*76-ba kicsinyítve és már szelektálva őket. Attól tartok megint lesz több száz kép :lol: :lol: De ez így van rendjén. :lol:

Nekem személy szerint bejött ez a sátorozós több napos találkozó. Aki akart ihatott, nem volt benned a tudat, h éjszaka még vár rád több mint 100km hazaút, nem sürgetett senki, és aludhattál (volna :wink: ) ameddig csak akartál.
Következő nagyobb ugye Tököl. DE mit szólnátok hozzá, ha az az utáni Nyugat magyarországon lenne, mondjuk a Bakonyban hasonló gyönyörű helyen és ugyanígy 2-3 napos lenne? Atanenék kis tábora is csatlakozhatna hozzánk! hm? Nekem nagyon megjött hozzá a kedvem! :wink:

És végül köszönet a helyért Zolinak! Nagyon jó volt szép, nyugodt csendes és még forrás is volt mellette :lol: Na meg szalamandrát is láttam :D

CindR a honlapon a 4 oldal felétől nem jeleníti meg a képeket :) Orvosoljuk, mert mindne képet akarok látni!!!! :) Kiváncsi vagyok! Ja és te is küldj azért mailt, a jobbakból kicsinyítve, aztán megy a közösbe az oldalra.
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Bogi »

Sziasztok!
nekem is nagyon tetszett a sátorozás!!csak kevesen voltunk de nem ez a lényeg mert a társaság kiválló volt!! :D :P a képeket mikor teszitek fel??? :?: ja a videot+megcsináljuk Gabival aztán majd a következő talin megkapjátok CD-n vagy DVD-n:!: na puszi:Miss CCH :P :P
MISS CCH
steve
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: steve »

Csak irigyelni tudlak benneteket.Elég bosszantó,hogy nem lehettem ott.Megnéztem a képeket.Nagyon tutik a polók!Szeretném már én is minnél hamarabb átvenni az enyémet.A matricák ,hogy állnak?
Matyi nálad vannak a polók?Ha lehetne,akkor valamikor a héten összefuthatnánk egy minitali keretében.?
AE92 Gt-i
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Pólók Anzsinál ha jól tudom, matricák meg nálam.
Nincs akadálya szerintem, h összefussunk. Akár hétvége fele fel is hozhatnál egy minitali időpontot.
Gery-ke
Újonc
Újonc

Feledhetetlen

Hozzászólás Szerző: Gery-ke »

Sziasztok.

Köszi Bogi, irjátok ki cd re vagy dvd-re, aztán a tököli partyra hozzátok,fizetjük:)

:arrow: Ez is mint a multkori tali igen jól sikerült, igaz én is sokkal több autóra számitottam.

A Tököli talira ha megkérhetnék pár Klubtagot talizzunk már a törzshellyé vált Fóti Coránál. mert nem igazán vagyok ismerős Pest és környékén. előre is köszönöm.
Gery
Pamacs
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Pamacs »

Pacsker ha a Zoli én voltam akkor nincs mit, de én Tomi vagyok :) Remélem jól éreztétek magatokat és nem áztatok nagyon meg..
steve
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: steve »

Pacsker írta:Pólók Anzsinál ha jól tudom, matricák meg nálam.
Nincs akadálya szerintem, h összefussunk. Akár hétvége fele fel is hozhatnál egy minitali időpontot.
Mit szólnátok a szombathoz?Pólus center parkolója,vagy akár a Cora?Oda már úgyis mindenki bekötött szemmel is tudja az utat!:)
AE92 Gt-i
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

steve írta:
Pacsker írta:Pólók Anzsinál ha jól tudom, matricák meg nálam.
Mit szólnátok a szombathoz?Pólus center parkolója,vagy akár a Cora?Oda már úgyis mindenki bekötött szemmel is tudja az utat!:)
Hát én még nem tom, mert most fogok a Totyával telón beszélni, hogy a hétvége, hogy lessz. Attókl függően nekem mind1 hogy Cora, vagy Pólus.
Válasz küldése