PiciPeti írta: Ki kell szedni a "púpot", és akkor már hozzáférsz.
A "púp" az a középkonzolt jelenti? Vagy azt a mûanyag valamit, ami a rádió elõlapja alatt van. Utóbbit leszedtem, alatta egyetlen csavarhoz fértem hozzá, de az "nem csinált semmit".

Ha a mûszerfal legtetején van a rádió, akkor az van "púpban".zsocacorolla írta:PiciPeti írta: Ki kell szedni a "púpot", és akkor már hozzáférsz.
A "púp" az a középkonzolt jelenti? Vagy azt a mûanyag valamit, ami a rádió elõlapja alatt van. Utóbbit leszedtem, alatta egyetlen csavarhoz fértem hozzá, de az "nem csinált semmit".

Minden gond nélkül ki tudod cserélni a rádiót, a fenti kjelzõt nem is kell piszkálni hozzá. Annyit vesztesz csak, hogy nem tudod majd fentrõl kezelni a fejegységet, de az órát megy a fogyasztást ugyanúgy fogja mutatni.Mooc írta:Lehet nem a legjobb topic, de a gyari CD-s radio (SOL felszereltseg) mikent lehet lecserelni v.mi USB-re? Csak azert mert lattam, h a kijelzo a muszerfal tetejen van. Mi lesz a sorsa annak ha kicserelem a radiot?

A-oszlop burkolat probléma...akit érint/érdekel...six írta:Szintén zenész, de szerencsére még nem maradt a kezemben, csak pár havonta lejön, visszapattintom és kész. Ha lesz megoldás az epokiten kívül, érdekelne! :-)Skyll írta:Az "A" oszlop belsõ burkolata folyamatosan lejött. Nincs egy hónapja, hogy vettem hozzá patentot, feltettem, és meg se mozdult. Örültem... tegnapig... amikor ismét kicsúszott
six

Befér, én többet is cseréltem már.zsocacorolla írta:Az ajtóban lévõ gyári hangszórók helyére befér 16 cm-es? Lemértem õket és csak 14cm, félek, hogy nem fér be a helyére a 16-os. Valaki cserélte már? Illetve a kiszerelése csak úgy megy, hogy szétvagdalom a hangszórót? Mivel a beszerelõ-keret szegecselve van, ha jól látom, hozzá pedig a hangszóró szintén nem csavarozva van...
Köszi