(Zool utólagos engedelmével)
Május 26-27 Mátra -- Sátoros tali!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
Úgy gondolom eljött az idő, hogy elkezdjünk pontosítani a 26-7.éről!
A dátum ugye már fix.
A kérdés hol legyen?
Hova menjünk?
Felmerült szentendre (martuska) A hölgy, RékaBéka felhívta őket, de irányították ide-oda aztán nem lett semmi belőle.
Van még rá esély, de nem biztos egyáltalán.
Tehát merre menjünk? Felmerült Zirc ha jól emlékszem. Kérünk infókat azzal kapcsolatban is!
Ha dobtok fel ötleteket, akkor valami olyasmi hely legyen mint múltkor. Tehát külvilágtól viszonylag elzárt, jó nagy füves platz körülötte erdővel, vagy valami hegyi falu szélén. Esetleg pár látnivaló, forrás, hogy kirándulhassunk. Ilyesmi. a lényeg, hogy az autók a bográcsok és a sátrak elférjenek egymás mellett.
Várom az ötleteket! Nyitott vagyok
Szavazzuk meg!
Ja és még valami. Még utsó leehtőség, hogy adjátok le a pólórendelést, ha szeretnétek, hogy elkészüljön a taliig. Dobjatok mailt!
Köszi
A dátum ugye már fix.
A kérdés hol legyen?
Hova menjünk?
Felmerült szentendre (martuska) A hölgy, RékaBéka felhívta őket, de irányították ide-oda aztán nem lett semmi belőle.
Tehát merre menjünk? Felmerült Zirc ha jól emlékszem. Kérünk infókat azzal kapcsolatban is!
Ha dobtok fel ötleteket, akkor valami olyasmi hely legyen mint múltkor. Tehát külvilágtól viszonylag elzárt, jó nagy füves platz körülötte erdővel, vagy valami hegyi falu szélén. Esetleg pár látnivaló, forrás, hogy kirándulhassunk. Ilyesmi. a lényeg, hogy az autók a bográcsok és a sátrak elférjenek egymás mellett.
Várom az ötleteket! Nyitott vagyok
Ja és még valami. Még utsó leehtőség, hogy adjátok le a pólórendelést, ha szeretnétek, hogy elkészüljön a taliig. Dobjatok mailt!
Köszi
Pacsker írta:Úgy gondolom eljött az idő, hogy elkezdjünk pontosítani a 26-7.éről!
A dátum ugye már fix.
A kérdés hol legyen?
Hova menjünk?
Várom az ötleteket! Nyitott vagyokSzavazzuk meg!
Köszi
Szia Matyus!
Amint irtad ide oda küldözgettek de kaptam még egy tippet hol érdeklődjek, holnap fel is hívom a vízügyi hatóságot....:
Meg majd el is kéne menni megnézni a helyet hogy még alaklamas e táborozásra, nem magams e a Duna.
Egyenlöre ennyit tudtam tenni,e gyébként a szentendrei szigeten vannak jo helyek, de a legtöbb fizetős. Ha meg fizetős, akkor agárdot ajánlanám, mert a kempimng olcso, velencei tó....
Egyenlöre ennyi...
Puszi mindenkinek!
Réka
-
Pacsker
Ha nem jön össze, akkor merre menjünk?
Valami tó? vagy inkább hegyek?
Bakony? Mátra? Velencei-tó? Balcsi?
Nekem végülis mindegy. 3 napja már fürödtem bánya tóban, úgyh benne vagyok mindenben
Bár inkább valami erdős izémizére szavazok, ahol el tudunk bújni, mint a múltkor, legfeljebb egyik nap a progi "irány a strand" Addigis autókázunk 
Nekem végülis mindegy. 3 napja már fürödtem bánya tóban, úgyh benne vagyok mindenben
-
Pacsker
- B26
- Aktív fóruméletet élõ

Szerintem nagy ötlet ez a tó dolog!Pacsker írta:Ha nem jön össze, akkor merre menjünk?
Nekem végülis mindegy. 3 napja már fürödtem bánya tóban, úgyh benne vagyok mindenbenBár inkább valami erdős izémizére szavazok, ahol el tudunk bújni, mint a múltkor, legfeljebb egyik nap a progi "irány a strand" Addigis autókázunk
De frankó lenne tényleg olyan tisztást találni,mint Királyrét,s aztán a strand is király lenne!
Balázs
C-POWER!!!!!
C-POWER!!!!!
- Zed Kristianz
- Aktív fóruméletet élõ

-
Pacsker
-
Pacsker
Holnap estig döntsük el a helyszínt kérlek titeket!
Mivel nekem már kéne dobnom egy körlevelet az antifórumozóknak
Ideje lenne. A holnap esti talin beszéljük meg legkésőbb! De addig várom itt az ötleteket!
Én hegyre szavazok. Mondjuk Mátra vagy Bakony. Keresünk valami patak partot meg nagy tisztást és fék. Bár a betonutazás egyre reménytelenebb Gábor. De azért megpróbáljuk. MOst nekem is necces. Beleér a hátsó doblemezbe a felni mindenhol
Kitalálunk valamit. Csak nagyjából a helyszínt beszéljük meg!
Mivel nekem már kéne dobnom egy körlevelet az antifórumozóknak
Én hegyre szavazok. Mondjuk Mátra vagy Bakony. Keresünk valami patak partot meg nagy tisztást és fék. Bár a betonutazás egyre reménytelenebb Gábor. De azért megpróbáljuk. MOst nekem is necces. Beleér a hátsó doblemezbe a felni mindenhol