Május 26-27 Mátra -- Sátoros tali!

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Big Z Zool hozzászólása mint új tagunk :)

8) nem elle rossz tényleg egy jó corolla találkozó :)

(Zool utólagos engedelmével)
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Pacsker

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Úgy gondolom eljött az idő, hogy elkezdjünk pontosítani a 26-7.éről!

A dátum ugye már fix.
A kérdés hol legyen?
Hova menjünk?

Felmerült szentendre (martuska) A hölgy, RékaBéka felhívta őket, de irányították ide-oda aztán nem lett semmi belőle.
Van még rá esély, de nem biztos egyáltalán.
Tehát merre menjünk? Felmerült Zirc ha jól emlékszem. Kérünk infókat azzal kapcsolatban is! :)

Ha dobtok fel ötleteket, akkor valami olyasmi hely legyen mint múltkor. Tehát külvilágtól viszonylag elzárt, jó nagy füves platz körülötte erdővel, vagy valami hegyi falu szélén. Esetleg pár látnivaló, forrás, hogy kirándulhassunk. Ilyesmi. a lényeg, hogy az autók a bográcsok és a sátrak elférjenek egymás mellett.

Várom az ötleteket! Nyitott vagyok :) Szavazzuk meg!

Ja és még valami. Még utsó leehtőség, hogy adjátok le a pólórendelést, ha szeretnétek, hogy elkészüljön a taliig. Dobjatok mailt!
Köszi
RékaBéka
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: RékaBéka »

Pacsker írta:Úgy gondolom eljött az idő, hogy elkezdjünk pontosítani a 26-7.éről!

A dátum ugye már fix.
A kérdés hol legyen?
Hova menjünk?

Felmerült szentendre (martuska) A hölgy, RékaBéka felhívta őket, de irányították ide-oda aztán nem lett semmi belőle.
Van még rá esély, de nem biztos egyáltalán.
Tehát merre menjünk? Felmerült Zirc ha jól emlékszem. Kérünk infókat azzal kapcsolatban is! :)

Ha dobtok fel ötleteket, akkor valami olyasmi hely legyen mint múltkor. Tehát külvilágtól viszonylag elzárt, jó nagy füves platz körülötte erdővel, vagy valami hegyi falu szélén. Esetleg pár látnivaló, forrás, hogy kirándulhassunk. Ilyesmi. a lényeg, hogy az autók a bográcsok és a sátrak elférjenek egymás mellett.

Várom az ötleteket! Nyitott vagyok :) Szavazzuk meg!

Ja és még valami. Még utsó leehtőség, hogy adjátok le a pólórendelést, ha szeretnétek, hogy elkészüljön a taliig. Dobjatok mailt!
Köszi

Szia Matyus!
Amint irtad ide oda küldözgettek de kaptam még egy tippet hol érdeklődjek, holnap fel is hívom a vízügyi hatóságot....: :shock:
Meg majd el is kéne menni megnézni a helyet hogy még alaklamas e táborozásra, nem magams e a Duna.
Egyenlöre ennyit tudtam tenni,e gyébként a szentendrei szigeten vannak jo helyek, de a legtöbb fizetős. Ha meg fizetős, akkor agárdot ajánlanám, mert a kempimng olcso, velencei tó....
Egyenlöre ennyi...
Puszi mindenkinek!

Réka
Pacsker

Ha nem jön össze, akkor merre menjünk?

Valami tó? vagy inkább hegyek?

Bakony? Mátra? Velencei-tó? Balcsi?
Nekem végülis mindegy. 3 napja már fürödtem bánya tóban, úgyh benne vagyok mindenben :D Bár inkább valami erdős izémizére szavazok, ahol el tudunk bújni, mint a múltkor, legfeljebb egyik nap a progi "irány a strand" Addigis autókázunk :wink:
Pacsker

Beszéljük meg a helyszínt, mert kéne dobnom egy körlevelet. Tudjja mindenki előre. LEgyünk minél többen. Úgy lenne a jó, nem?! :wink:

Akár lehet az is, h a tájegységet lőjük csak be aztán keresünk majd egy füves platzot.
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Pacsker írta:Ha nem jön össze, akkor merre menjünk?

Valami tó? vagy inkább hegyek?

Bakony? Mátra? Velencei-tó? Balcsi?
Nekem végülis mindegy. 3 napja már fürödtem bánya tóban, úgyh benne vagyok mindenben :D Bár inkább valami erdős izémizére szavazok, ahol el tudunk bújni, mint a múltkor, legfeljebb egyik nap a progi "irány a strand" Addigis autókázunk :wink:
Szerintem nagy ötlet ez a tó dolog!

De frankó lenne tényleg olyan tisztást találni,mint Királyrét,s aztán a strand is király lenne!
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Sziasztok! Én már biztos hogy nem fogok tudni menni. Sok gond összejött minden fronton. Úgyhogy én egy irdőre el fogok tűnni. Jó szórakozást a továbbiakban mindenkinek.
Bogi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Bogi »

Miért tünsz el??akkor már a sátoros talira sem jösz??? :cry: :cry:
Pacsker

Mi a baj Lajos?
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

S meddig kell nélkülöznünk?? :( :?
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Pacsker

Jön Lajos:)
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Jáááááj sok a gond. De Anzsi és Matyi szép szavának nem tok ellenálni. De hogy jövő héten hogy lessz meg a mélyláda meg a hátsó fék az még számomra is rejtéj. Me hátul msot per pill megint nincs semmi fék. Ez már nekem megszokott dolog a havi fékszerelés. :D
De megyek és meglátjuk mi lessz.
Pampi
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Pampi »

Sajnos én sem tudok a Corollámal menni. Adodott vele egy kis gond. A doblemeznél berozsdásodott, és "beázik"... :( 25.én pénteken viszem a lakatoshoz, és csak hétfőn lessz kész! :twisted: Lehet Andrással mellé bevergődök, csak ezt még vele is meg kell beszélni! :?
Pacsker

Pampiiiiiiiiiiiiiiii

Ne viccelj!

Elvisszük másik lakatoshoz
vagy majd hétfőn add be!
Addig beszilózzuk. Az a két nap nem számít. Szhe Pampiiii. Ne viccelj már! Nagyon seretném ha jönnél! Lököstárs :)
Komolyan!
Megbeszéljük
Pacsker

Holnap estig döntsük el a helyszínt kérlek titeket!

Mivel nekem már kéne dobnom egy körlevelet az antifórumozóknak :) Ideje lenne. A holnap esti talin beszéljük meg legkésőbb! De addig várom itt az ötleteket! :wink:

Én hegyre szavazok. Mondjuk Mátra vagy Bakony. Keresünk valami patak partot meg nagy tisztást és fék. Bár a betonutazás egyre reménytelenebb Gábor. De azért megpróbáljuk. MOst nekem is necces. Beleér a hátsó doblemezbe a felni mindenhol :D Kitalálunk valamit. Csak nagyjából a helyszínt beszéljük meg!
Válasz küldése