csazso írta:Néztem a képeidet, hogyan tudtad lebontani a kalaptartó kárpitot? Hogyan lehet kiszerelni a hátsóülést ? Nekem is Harmonym van, az nem dönthetõ hátsó ülésû. Cserélni akartam a hátsó gyári hangszórókat , de nem tudtam szétbontani a dolgokat.Köszi
Elõször a hátsó ülést kell kiszedni, hogy hozáférj a kalaptartóhoz.
Az ülõlapot két fém patent tartja az elejénél alul. Dugd be a kezed a szélén, és kezd el húzni az autó belseje felé, és meg fogod találni. Ezeket csak erõsen meg kell húzni fölfelé, és utána ki lehet szedni.
Ez után látszik a háttámlát alul leszorító 3 csavar. A középsõ biztonsági övet nem szedtem ki, uh annak a csavarját nem kell piszkálni, az alatt is kibújtatható a háttámla. A kivételhez elõször meg kell emelni az egészet, felül 5 fülre van "felakasztva" a támla.
A kalaptartót két oldalról a mûanyag takarók tartják, azokat egyszerûen fölfelé kell kipattintani; az elõre mozrulástül meg két kis patent fogja, kb a héttémla fölsõ peremének a vonalában.
A középsõ bizt.öv dobozát elõre felé húzva lehet kiszedni, akárcsak a pótféklámpa lámpatestjét (elõtte a csomagtartó felõl húzd le róla az elektromos csatit).
Ez után a kalaptartó egyszerûen kiemelhetõ.
A hangszóró tartókeretében a csavarok kb 110 mm-re vannak egymástól (kicsit nagyobb, de egy alátéttel vagy nagyobb fejû csavarral pont jó), amibe a 17-es Pio simán belement nekem farigcsálás nélkül.