Autós nyílt napok, versenyek - Hungaroring, Pannoniaring...

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1985
Autód típusa (és generációja): Corolla E8
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: [Walaki]D`Lair »

A video from YouTube usually appears here. Please contact an administrator.
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto /// :twisted: :twisted: :twisted:
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Frool »

Hát ez nagyon jóóó ! Egész nap elnézegetném...
CCH vezetőségi tag

Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Walaki: asszem ezt vártad! :wink:

Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

Egyenesben erõbõl elmegy a hacsi, de félelmetes, ahogy féktávon és kanyarban ráesik a Yaris TS. Utóbbi alapvetõen nem egy erõmûvész, de Lizard munkássága révén hihetetlen, milyet fékez és kanyarodik az a kis tojás....
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
kleingy
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Jaja, nagyon állat a Yaris 8) , de a gyári, szívó 1.5-tel azért nem lehet csodát tenni az egyenesekben.

De azért az se volt kispályás, amikor Aaronnal mentem. Nézem, megyünk úgy istenesen negyedikben valamelyik utolsó kanyar körül már, mikor én már padlófékeztem volna, õ még azért inkább szúrt egy ötödiket! :lol: Aztán úgy megállt a Cori mint a szél... :roll: 8) :D :lol: Elsõ élménynek király volt! :twisted:
Kép

1999 liftback, 1.3 4E-FE
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Nagyon jó volt ez a nyílt nap, talán az egyik legjobb! A hacsik, mint mindig nagyot mentek, de iszonyat jót autózott Áron meg a Yaris!
Pár képet csináltam, majd rakom fel.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

bepi81 írta:Egyenesben erõbõl elmegy a hacsi, de félelmetes, ahogy féktávon és kanyarban ráesik a Yaris TS. Utóbbi alapvetõen nem egy erõmûvész, de Lizard munkássága révén hihetetlen, milyet fékez és kanyarodik az a kis tojás....
Azért ebben nem kis érdeme van ám a Yaris slickjeinek is :) Ha én is rendes gumival mennék sansztalan lenne az utolérés, nemcsak egyenesben, kanyarban is :wink: :wink: :wink:
bepi81
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2007
Autód típusa (és generációja): Verso
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: MPV

Hozzászólás Szerző: bepi81 »

[Walaki]D`Lair írta:
bepi81 írta:Egyenesben erõbõl elmegy a hacsi, de félelmetes, ahogy féktávon és kanyarban ráesik a Yaris TS. Utóbbi alapvetõen nem egy erõmûvész, de Lizard munkássága révén hihetetlen, milyet fékez és kanyarodik az a kis tojás....
Azért ebben nem kis érdeme van ám a Yaris slickjeinek is :) Ha én is rendes gumival mennék sansztalan lenne az utolérés, nemcsak egyenesben, kanyarban is :wink: :wink: :wink:
Persze, én csak a jelen állapotot hasonlítottam össze. Lizard is mondta, hogy ennyi pénzt ráköltve lehet csak nagyot autózni a Yarissal, amúgy nem túl ideális építgetni, mert eleve magas a súlypontja. Éppen ezért írtam, hogy amit beépített a futómûnek és fékeknek (eredeti Porsche féknyereg!!! + tudtommal Corolla TS tárcsa + EBC versenyfékbetét), az sokba került ugyan, de egészen meghökkentõ lett az eredmény.
Azért azt se felejtsük el, hogy még mindig csak 110LE-s az a kisautó, és így ment 2:22-es idõt a Hringen.

A hacsi slickeken biztos komoly lesz, egyenesekben és kigyorsításoknál is látszott azért az a bõ 30-40LE többlet. :wink:
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Sancy »

Biztosan nagyon f@sza volt,
én meg melóztam.... miért kell egy nyíltnapot hétfõre tenni baszki? Hát tisztahülyeakinemnormális...
Remélem a következõn ottlehetek, addigra lesznek jófajta gumijaim, meg fékem,
mindenképp akarok menni egy pár kört, kíváncsi vagyok mit tud az általam összelegózott futómûvem.

A videók nagyon jók lettek, öröm lesz otthon HDban nézni, veszek popcornt is :wink: ügyesen mentetek. Köszi.
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Elõször is köszi a videókat! :luv:
Szuper nézni õket. Jó minõség és egy picit át is ad a valós hangokból, erõkbõl. Nagyon jó :)
(Lizzard kameráján a koridõ, sebesség és a térkép hogy jelenik meg? utólag rakjátok oda, vagy GPS-es a kamera...? Nem értek hozzá, de nagyon pofás és hasznos!)

Másodszor:
Bohi írta:Nagyon jó volt ez a nyílt nap, talán az egyik legjobb!
Hasonlóan vélekedem.
Az, hogy megdrágult, kiszûrt sok jó embert is, de volt egy pozitívuma, hogy a legtöbb családi autókázót is. Relatív komoly gépek és tapasztalt pilóták maradtak.
Bárcsak készíthettem volna képeket, videókat. Fenomenális volt onnan a kis csücsökbõl nézni (érezni) titeket, ahogy a pálya utolsó harmadán száguldoztok.
A színvonalat az is bizonyította, hogy egyedül a kék E36-os BMW-t tiltottuk ki, mert állat módjára Driftelt többszöri figyelmeztetés ellenére, plusz a fehér Subarut kellett leküldeni, mert lobogott az elsõ lököse.
A többség kulturáltan és körültekintõen ment!

Toyota negyed:
- ZDoman / AE86 GT (Slickel mentél? Sokkal stabilabbnak tûnt az autód, mint Józsié és nagyon szépen fogtad a többieket! Az olajadat láttam, hogy melegszik és hûtöttél párszor. Mi volt benne?)
- Walaki D'Lair / AE86 GT BT (Óriási jelenség az autó, mind hangban, mind látványban. Látszott az elejétõl kezdve, hogy imbolyog nagyon, ennek ellenére azért sikerült néha olyat kifékezni, hogy öröm volt nézni. Szerintem egy jobb futómûbeállítással és Slickel, talán megközelíthetõ lesz a 2:20, sõõt... Nagyon baba az autó, a vezetési tudásod megvan, mostmár csak a gumi és a beállítások szükségesek. Következõ nyílt nap?)
- Karotta / AE86 GT BT (ne feledkezzünk meg róla sem! Az ominózus Yaris-Walaki csatában õ volt elõttük és iszonyat gyönyörûen ment. Ha valaki tudja az idejét, írja meg, mert biztosan impozáns! Látszik a nagyon sok gyakorlás és hogy már egy igen összeszokott gép-sofõrrõl van szó. Az most komoly, hogy neki még gyári féke van?! Besz@ok, ha igen... Tényleg csodálatosan ment! Kíváncsi leszek a Datsunra :wink: )
- Aaron85 / E12 TS (most mondjam azt, hogy ezt vártuk? :D Kollega, akihez be voltam osztva, csak annyit mondott: "Na ez a fekete corolla mindig kint van és nagyon ügyesen megy" :) Így is volt! Élvezet nézni, ahogy a többi "hot hatch"-el vitatkoztál, szinte kivétel nélkül eredményesen. Köridõ? Videó?
- Lizzard / TS Yaris (maximális elismerésem. Gyönyörûen terelted és a kis Yarisból nagyon szép köridõket facsartál ki! Az egyik legpontosabb és leggyorsabb autó volt a pályán. Szóljatok neki, hogy regisztráljon és írjon egyéb adatokat a nyílt napról és a kocsijáról is, mert nagyon kiváncsivá tett! Az autó külleme, még mindig nem a zsánerem, de szeretnék úgy vezetni, mint õ :wink: )
- Szuti / GT4 Celica ST20 (Brutál a gép és meglepõ milyen alacsony fordulatról használja és mekkorát lép onnan. Teljesen más, mint a Corolla világ. Kíváncsi lennék a köridõdre és gondolom folyamatosan fejlõdik körrõl körre. Láttam, hogy az íveket, féktávokat is egyre merészebben választottad)
- Attila / E9 Lb GZE (szokásos erõbõl, ész nélkül :) Futómûveddel mi volt? Elsõ kerekekre gondolok. Láttam, hogy negatívos. Mit raktál be? Coiloveres rendszer van már bent? )

Az, hogy szinte mindenkirõl áradozok, nem nyali. Egyszerûen tényleg szépen ment mindenki! Picit irígykedem is, hogy nem fejlõdhetek az õ szintjükre, mert nincs mivel menni. A következõ alkalommal, ha lehet beülnék mellétek. Ígérem szorgalmasan videózom is :)

Emellett volt a szerelmem NSX végig lángoló kipukkal, brutálisan menõ kompresszoros Mini és fehér E30 (M5 motoros, ahogy mondtátok), Román különítmény V-ös Golf Gti-kkel, EVO-val, luxusautókkal, betegeskedõ Turbos "új" MR2, Gyönyörû RX7, sofõr helyett elektronika vezetett R8, ugyancsak hasonló cipõben járó RS6 kombi, sírvafakadó Ferrari, meglepõen fickós M6...

Nagy élmény volt!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Toyota negyed:
- ZDoman / AE86 GT (Slickel mentél? Sokkal stabilabbnak tûnt az autód, mint Józsié és nagyon szépen fogtad a többieket! Az olajadat láttam, hogy melegszik és hûtöttél párszor. Mi volt benne?)
- Walaki D'Lair / AE86 GT BT (Óriási jelenség az autó, mind hangban, mind látványban. Látszott az elejétõl kezdve, hogy imbolyog nagyon, ennek ellenére azért sikerült néha olyat kifékezni, hogy öröm volt nézni. Szerintem egy jobb futómûbeállítással és Slickel, talán megközelíthetõ lesz a 2:20, sõõt... Nagyon baba az autó, a vezetési tudásod megvan, mostmár csak a gumi és a beállítások szükségesek. Következõ nyílt nap?)
- Karotta / AE86 GT BT (ne feledkezzünk meg róla sem! Az ominózus Yaris-Walaki csatában õ volt elõttük és iszonyat gyönyörûen ment. Ha valaki tudja az idejét, írja meg, mert biztosan impozáns! Látszik a nagyon sok gyakorlás és hogy már egy igen összeszokott gép-sofõrrõl van szó. Az most komoly, hogy neki még gyári féke van?! Besz@ok, ha igen... Tényleg csodálatosan ment! Kíváncsi leszek a Datsunra Wink )
Engedd meg, hogy a többiek helyett is válaszoljak, valszeg nem olvassák :)

Doman slicken ment ja, valóban sokkal stabilabb volt a kocsija emiatt :) Végül 2:26 lett a legjobb ideje tegnap.

Nekem fõleg gumiproblémáim voltak, a futómû beállítástól kicsit féltem (elöl -4° dõlés, hátul ugyebár 0°) de végül is bejövõs a dolog, pont az ízlésemnek megfelelõen enyhén túlkormányzott így. Azaz a gumik miatt most iszonyatosan, de amúgy finom :) A fékerõelosztás érdekes nálam, mivel elöl-hátul "nagyfék" + supra fõfékhenger és gyári AE86 fékerõ elosztó. Érezhetõen többet küld hátra, emiatt instabil féktávokon gyakorlatlan kezekben...szerencsémre nekem pont fekszik, imádok késõn fékezve a kanyar csúcspontjáig befékezni :) Asszem látszott rajtam is, hogy a nap elején még sokkal jobban táncolt alattam a hacsi, aztán ahogy kezdtem ráérezni akkor már tudtam egész jó köröket autózni a szar gumikon is... Végül 2:24 lett a legjobb idõm...

Karotta: Nem, már nem gyári féke van, ugyanolyan 4 dugós RX7 nyerge van, mint a legtöbbünknek akik komolyan veszik a hacsizást :) :) :) Idejét nem tudom, abban a menetben amikor a yarissal játszottam, elõször kergettem ahogy a csövön kifért, szépen lassan nyúlt el tõlem (fõleg kanyarokban, ugye) aztán realizálta, hogy nem pakolta ki az autóból a szerszámkészletet, pótkereket, reggelit, egyebeket úgyhogy gondolom kicsit visszavett és akkor állandósult a távolság kettõnk között. (Amíg utol nem ért a yaris :) ) Szerintem 2:21-2:22 körül lehetett a legjobb ideje R888-akon...
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Köszönöm!

Ment már be AE86 a ringen 2:20 alá?
Tibcsié tudom, hogy nagyon orrnehéz, de ment már vele a Ringen? célegyenes király lenne biztos, kanyarba be tolná az orrát, kifele meg kizárnák drift miatt :D Mit tudna menni a jelen technikával?

Karotta és a tied közt mi súlyban és technikában a különbség? Az, hogy más a szívó részetek jelentõs különbséget okoz? Kiputok?
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Köszönöm!

Tibcsié tudom, hogy nagyon orrnehéz, de ment már vele a Ringen? célegyenes király lenne biztos, kanyarba be tolná az orrát, kifele meg kizárnák drift miatt :D Mit tudna menni a jelen technikával?

Karotta és a tied közt mi súlyban és technikában a különbség? Az, hogy más a szívó részetek jelentõs különbséget okoz? Kiputok?
Nem, eddig tézé2 ment egyszer 2:21 végét T1R-eken, azóta ezt senki nem tudta megközelíteni sem...

Tibié jelen állás szerint szerintem nem alkalmas pályázásra, az krúzolós autó :) Annak viszont igen kemény :D :D

Karotta kocsija szerintem nehezebb, mint az enyém...plusz nekem szarrá van merevítve a kasztni is, a futómûvem is jobb valszeg...motorerõben kb. ugyanaz az összes BT...
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

[Walaki]D`Lair írta:

Nem, eddig tézé2 ment egyszer 2:21 végét T1R-eken, azóta ezt senki nem tudta megközelíteni sem...

Tibié jelen állás szerint szerintem nem alkalmas pályázásra, az krúzolós autó :) Annak viszont igen kemény :D :D

Karotta kocsija szerintem nehezebb, mint az enyém...plusz nekem szarrá van merevítve a kasztni is, a futómûvem is jobb valszeg...motorerõben kb. ugyanaz az összes BT...
MoZso mennyit tud?
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

montoya írta:
[Walaki]D`Lair írta:

MoZso mennyit tud?
Ezt tõle kell megkérdezni :) Új motorjával szerintem a fénysebesség kétszeresét... :lol: :lol: :lol: :lol:
Válasz küldése