Csak ámulok.....
Nem kéne ennyi Háry Jánosnak lenni. Nõjünk már fel, még ha nem is nagyon
szeretnénk.

Én meg azt imádom hogy leszoljátok azokat akik beszélgetnek (bár senki sem állította, hogy ért a témához). Ha nem tesztek hozzá a beszélgetéshez, a másik verzió nem az, hogy belerondítottok. Lehet csöndben puffogni amíg rá nem jöttök, hogy ti viselkedtek gyerekesen! Vagy van a másik verzió, hogy írja bele a VEZETÕSÉG a fórumszabályzatba, hogy csúnyákat írni, durván fogalmazni, kisebb-nagyobb etnikai csoportokat sértegetni lehet, de senki ne merjen hozzászólni ahhoz amibõl nincs diplomája. (És egy pillanatra miég kitérve az etnikumok sértegetéséhez, én olyankor nem szoktam megszólalni, bár nagyon lenne kedvem, mert a jómodor és a kultúrált viselkedés olykor egyáltalán nem jellemzi ezt a fórumot és igazából nem látom, hogy miért! Meg lehet úgy is fogalmazni a hozzászólásokat, hogy ne legyen senkire sértõ. Mert az ugye nem lehet senkinek se célja, ugye???)bubidisc írta:Jó lenne valami szakmai véleménnyel pontot tenni, a szívó motorok turbossá alakításának témakörének a végére.

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Igazából sosem értettem, hogy ez a "sok botos" váltó, hogy mûködik és miért is "jó". Az biztos, hogy hihetetlenül gyors, de minek?Pacsker írta:http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... wF-kr91uxU
Recsegõs kihagyós alapjárat 10 pont
Figyelitek a váltót? Így nem keveri összemost látok elõször ilyet

Lehet, hogy ezt a szerkezetet könnyebb megcsinálni úgy, hogy kibírja azt a brutális nyomatékot? Csak tipp, én sem értem...bubidisc írta:Igazából sosem értettem, hogy ez a "sok botos" váltó, hogy mûködik és miért is "jó". Az biztos, hogy hihetetlenül gyors, de minek?Pacsker írta:http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... wF-kr91uxU
Recsegõs kihagyós alapjárat 10 pont
Figyelitek a váltót? Így nem keveri összemost látok elõször ilyet
Carina Coupe 1.6 DX
Igazad van, de az etnikumi dolgot nem értem. Mi az istenrõl beszélsz?bubidisc írta:Én meg azt imádom hogy leszoljátok azokat akik beszélgetnek (bár senki sem állította, hogy ért a témához). Ha nem tesztek hozzá a beszélgetéshez, a másik verzió nem az, hogy belerondítottok. Lehet csöndben puffogni amíg rá nem jöttök, hogy ti viselkedtek gyerekesen! Vagy van a másik verzió, hogy írja bele a VEZETÕSÉG a fórumszabályzatba, hogy csúnyákat írni, durván fogalmazni, kisebb-nagyobb etnikai csoportokat sértegetni lehet, de senki ne merjen hozzászólni ahhoz amibõl nincs diplomája. (És egy pillanatra miég kitérve az etnikumok sértegetéséhez, én olyankor nem szoktam megszólalni, bár nagyon lenne kedvem, mert a jómodor és a kultúrált viselkedés olykor egyáltalán nem jellemzi ezt a fórumot és igazából nem látom, hogy miért! Meg lehet úgy is fogalmazni a hozzászólásokat, hogy ne legyen senkire sértõ. Mert az ugye nem lehet senkinek se célja, ugye???)bubidisc írta:Jó lenne valami szakmai véleménnyel pontot tenni, a szívó motorok turbossá alakításának témakörének a végére.
Én azért beszélgetek mert szeretnék többet megtudni. Saját magamat idéztem és azóta is várok egy igazi szakmai hozzászólást ami nem igazán érkezett.

én nem ismerlek, de ha neked van fogalmad a témáról, akkor azt megfogalmazhatnád nekünk, hogy némileg képben legyünkLackó írta:Srácok....hogy itt mindenki mennyire ért a turbos technikákhoz !
Csak ámulok.....
Nem kéne ennyi Háry Jánosnak lenni. Nõjünk már fel, még ha nem is nagyon
szeretnénk.

Valami ilyesmire gondoltam.Csocsó írta:Én értem Lackó problémáját, és mellette állok. Sokminden belefér az eszmecserébe, de amikor "ki tud nagyobb lóerõt mondani" verseny indul, akkor komolytalanná válik az egész. Hogyha az ilyen burjánzásokat hagyjuk szabadon terjedni, akkor válik át a fórum carstyling, stb színvonalúvá, amit szerintem alapvetõen senki sem szeretne.
Tehát itt alapvetõen nem a beszélgetéssel van a baj, hanem azzal, hogy ha valamihez nagyon nem értessz, akkor ne állíts olyan dolgokat, amik nagyon nehezen hihetõek. Vagy ha mégis, azt támaszd alá valamivel, hogy ne lógjon a levegõben.