Helyzetjelentés.
Pár hete megvettem hosszas-hosszas pöcsölés után ezt:
http://www.argep.hu/trend/ALPI/Alpine-SPG-17CS.html
Volt idõm rendesen kialakítani a helyét, végül nem a régi 13-as helyét faragtam át, hanem csináltam egy kiemelõt fából.
Valószínûleg törve volt a kocsi, ugyanis a jobb oldalon szegecselve, a másikon csavarozva voltak a gyári hangszórók.
Örömhír az e11-es tulajok számára:
A gyári helyre, egy 21

mm-es kiemelõre rögzítettem az Alpineokat (lehet megköveztek majd de popszegeccsel) és nem ér bele a kárpitba!

Hát örültem is mint majom a farkának!
Amúgy a kb 44-45mm-es beépítési mélység nagyjából reális, úgy nem ér bele a leengedett ablakba.
A csipogók befûzésénél már több idõre volt szükség, elég nehéz a gyári köteg mellett húzni még egyet, de a CO drót a barátom.
Azután már csak a hangváltó elhelyezését kellett kitalálni, végül a térképzsebben találta meg végleges helyét.
Valamelyik hifis oldalon amúgy is olvastam, hogy nem annyira jó fémre rögzíteni, de passz, hogy miért.
Veszélyes dolog ez az autóhififertõzés. Hallgattam kb, 2 percig szép meg minden, de már azon filóztam, hogy cserélem ki a gyári csirke vezetékeket -az odamenõ táp kisebb átmérõjû, mint a csatlakozója utáni gyári hangszórón lévõ (milyen dolog ez?)-, meg szigetelem az ajtót, meg hol megy majd az erõsítõ madzag, meg a mély meg, meg....