Persze, sajnos a pénz nagyúr, ebbe nem is akarok belevauzni, de azért gondolj bele:
Veszel most egy olcsó valamit, amivel szerintem nem leszel megelégedve.
Arról nem volt szó, hogy 30-40e-ért vegyél hangszórót. Felesleges. Már 20e-ért van teljesen vállalható termék, pl a Carpower cuccok, amik kifejezetten kellemes hangzásúak, semmi túlzás nincs bennük, vagy egy Mac Audio szett is van 15-16e Ft-ért. Viszont egy nagy elõnyük, hogy idõvel ezek köré már el tudsz kezdeni építkezni, míg a mostani választottal igazából nem fogsz tudni továbblépni, mert az csak éppen annyit tud, amennyit a mostani helyzetben hallasz tõle.
Ne érts félre, nem akarlak semmilyen nagyobb költségre rábeszélni, csak azt ajánlom, hogy gondold át többször, mielõtt döntesz.
Én azon a véleményen vagyok, hogy egy hangszóró inkább legyen egy picivel jobb, mint ugyanannyival gyengébb az ember igényeihez mérve. Utóbbit könnyen megbánhatja az ember, hiszen nem azt kapja, mint amire vágyott. Így a termék használati értéke csökken, végül "kidobott pénzzé" válik.
Lényeg, hogy az általam ajánlott gondolkodás móddal hosszabb távon is tudsz tervezni, nem kell majd kicserélni már az elsõ körben a hangszóróidat egy esetleges fejlesztés-bõvítésnél, amit jelenleg lehet, hogy nem tervezel, de sohasem lehet tudni...