AutóHiFi szerelés, és minden ami hozzá tartozik
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Nehogymár magadat próbáld nyugtatni, hogy miért nem jó?
-40-ben is mûködnie kell, max a kijelzõ fényei kicsit belassulnak. Szar selejt. Inkább levásárolnám, mint még egy ugyanolyat vennék. Szerintem elérhetõ áron Pioneer, Alpine (esetleg minõségi Clarion).
-40-ben is mûködnie kell, max a kijelzõ fényei kicsit belassulnak. Szar selejt. Inkább levásárolnám, mint még egy ugyanolyat vennék. Szerintem elérhetõ áron Pioneer, Alpine (esetleg minõségi Clarion).
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Sajnos a mai "Autóhifi" cuccok egyre inkább ilyen silányak. Mindenesetre
nem szabad a hideg miatt megbolondulnia. A tervezésnél, gyártásnál ezt a
tényezõt figyelembe veszik. Max annyi lehet - amit Maty is írt -, hogy kicsit
belassul a kijelzõ.
Tudom, a mai világban az mp3, USB, meg hasonló szarok a menõk, én
mégis vettem egy közel 10 éves Clarion fejet 20 ezer Ft-ért. Nincs benne
erõsítõ (csak deck tunerrel), van ellenben 3 pár 4V-os RCA kimenete, és
made in Japan. A cd hangja pedig nem szorul magyarázatra.
Nem is tudom, hogy gyártanak-e még Japánban mûszaki cikkeket...
??
nem szabad a hideg miatt megbolondulnia. A tervezésnél, gyártásnál ezt a
tényezõt figyelembe veszik. Max annyi lehet - amit Maty is írt -, hogy kicsit
belassul a kijelzõ.
Tudom, a mai világban az mp3, USB, meg hasonló szarok a menõk, én
mégis vettem egy közel 10 éves Clarion fejet 20 ezer Ft-ért. Nincs benne
erõsítõ (csak deck tunerrel), van ellenben 3 pár 4V-os RCA kimenete, és
made in Japan. A cd hangja pedig nem szorul magyarázatra.
Nem is tudom, hogy gyártanak-e még Japánban mûszaki cikkeket...
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Gyártanak, csak az nem a normál autós pénztárcájára van tervezve 
Nem véletlenül mondtam a Clarion-t. Apunak annó volt egy igen komoly, igaz "csak" kazis magnója. Olyan kristály tiszta volt a hangja, hogy azóta se hallottam olyat. Szigorúan fém gombos, karakteres megjelenés.
Már jó ideje, ha zenét akarok hallgatni, akkor csak audió cd-t hallgatok nagy bitsûrûséggel. Az USB-re én se ...
Nem véletlenül mondtam a Clarion-t. Apunak annó volt egy igen komoly, igaz "csak" kazis magnója. Olyan kristály tiszta volt a hangja, hogy azóta se hallottam olyat. Szigorúan fém gombos, karakteres megjelenés.
Már jó ideje, ha zenét akarok hallgatni, akkor csak audió cd-t hallgatok nagy bitsûrûséggel. Az USB-re én se ...
Klubelnök
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

- montoya
- Fanatikus fórumozó

Nekem is nagy mennyiségû flacom van, van olyan fejegység, ami játszik loslesst usb-rõl? (flac-ot legfõképp)Pacsker írta:Gyártanak, csak az nem a normál autós pénztárcájára van tervezve
IS200 '01
Carina Coupe 1.8 XE - RIP 
Carina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Carina Coupe 1.6 DXDatsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
-
Bandagoose
- Aktív fóruméletet élõ

- Sancy
- Fanatikus fórumozó

21 db újszerû Bose hangszóró eladó. 10esek, 16osok, csipogók, +1db 20as mély. Mindegyik kristálytisztán szól, hibátlan karcmenstes...stbstb. Aki ismeri az tudja mirõl beszélek. Nem véletlenül kerülnek ennyibe. csipógók 4e, 10esek 5e, 16osok 7e, 20as mély 15e. (darabár. ha valaki nagyon elvetemült, és mindet vinné 100k ért viheti.)
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i
E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
- lexuxka
- Visszajáró

Helló!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy a Harmony felszereltségû,ránc felvarrott e11 corollákban(mint az enyém is) vajon hátra van e húzva a hátsó hangszórók kábele?Mert vettem bele fejegységet és a bekötésnél a hátsókábelek megvoltak a csatlakozóban,de nem tudom hogy vajon hátul is megvannak e?Ha igen akkor hol keressem õket?
Másik kérdésem pedig az ugyanennek a típusnak a hangszóró méretei elöl és hátul?Mert csak elöl vannak hangszóróim(Harmony) és pappír membránosak,jól szólnak,de féltem õket mert a fejegység 4x50w-os!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy a Harmony felszereltségû,ránc felvarrott e11 corollákban(mint az enyém is) vajon hátra van e húzva a hátsó hangszórók kábele?Mert vettem bele fejegységet és a bekötésnél a hátsókábelek megvoltak a csatlakozóban,de nem tudom hogy vajon hátul is megvannak e?Ha igen akkor hol keressem õket?
Másik kérdésem pedig az ugyanennek a típusnak a hangszóró méretei elöl és hátul?Mert csak elöl vannak hangszóróim(Harmony) és pappír membránosak,jól szólnak,de féltem õket mert a fejegység 4x50w-os!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
A csomagtér felõl nem sok látszik a vezetékekbõl, szépen passzentosan van belerakva.
A toyota-tech.eu-n viszont van egy gyári leírás a hangrendszer bõvítéséhez, amiben képekkel illusztrálva le van írva lépésrõl-lépésre az összes potenciális extra beszerelése. Eszerint ki kell bontani hozzá a hátsó ülést, és akkor tudod kivenni a kalaptartót, ami alatt megy a kábel:
http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/ai ... 1L-0-F.pdf
Azt meg tudod nézni viszonylag egyszerûen, hogy hátrafelé elindulnak-e a madzagok. A rádió és a hátsó hangszórók között egy helyen van egy csatlakozó a jelútban a vezetõ oldali lábtérben az A oszlop tövénél (left kick panel). A takaró mûanyagot egy kis csavar fogja a belsõ felén, kívülrõl meg a küszöb alá van berakva (elég nagy dzsungel van nekem mögötte, ide lett behányva a riasztó-kp zár vezérlõje is). Keresd meg itt a rajzokon IF2-vel jelzett csatit, és nézd meg hogy megvannak-e a szükséges vezetékek mindkét oldalán (3-4 és 9-10 láb).
Ide feltettem a szükséges képeket, ábrákat:
http://www.flickr.com/photos/akispunk/s ... 410401701/
Remélem tudtam segíteni!
A toyota-tech.eu-n viszont van egy gyári leírás a hangrendszer bõvítéséhez, amiben képekkel illusztrálva le van írva lépésrõl-lépésre az összes potenciális extra beszerelése. Eszerint ki kell bontani hozzá a hátsó ülést, és akkor tudod kivenni a kalaptartót, ami alatt megy a kábel:
http://www.toyota-tech.eu/legacy/Toy/ai ... 1L-0-F.pdf
Azt meg tudod nézni viszonylag egyszerûen, hogy hátrafelé elindulnak-e a madzagok. A rádió és a hátsó hangszórók között egy helyen van egy csatlakozó a jelútban a vezetõ oldali lábtérben az A oszlop tövénél (left kick panel). A takaró mûanyagot egy kis csavar fogja a belsõ felén, kívülrõl meg a küszöb alá van berakva (elég nagy dzsungel van nekem mögötte, ide lett behányva a riasztó-kp zár vezérlõje is). Keresd meg itt a rajzokon IF2-vel jelzett csatit, és nézd meg hogy megvannak-e a szükséges vezetékek mindkét oldalán (3-4 és 9-10 láb).
Ide feltettem a szükséges képeket, ábrákat:
http://www.flickr.com/photos/akispunk/s ... 410401701/
Remélem tudtam segíteni!
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Félve teszem a HIFI kategóriába, de jobb helyet nem találtam neki.
Szóval: A kérdés az lenne, hogy ezt a szettet érdemes lenne betenni az E11-es corollába hátulra? (4x35W-os kazis Toyota-Panasonic fej) És akkor úgy képzeltem el, hogy a hangváltóval az elsõket megcsapolni, és az A oszlopra kitenni a magasakat. Megoldható ez?
Egyáltalán használható lenne ez a cucc?
Elõre is köszi a segítséget!
Szóval: A kérdés az lenne, hogy ezt a szettet érdemes lenne betenni az E11-es corollába hátulra? (4x35W-os kazis Toyota-Panasonic fej) És akkor úgy képzeltem el, hogy a hangváltóval az elsõket megcsapolni, és az A oszlopra kitenni a magasakat. Megoldható ez?
Egyáltalán használható lenne ez a cucc?
- Yautja
- Gyakori látogató

Elõre érdemes szettet tenni, hátulra sok minden nem nagyon, esetleg késõbb mélyládát...PiciPeti írta:Félve teszem a HIFI kategóriába, de jobb helyet nem találtam neki.
Egyáltalán használható lenne ez a cucc?![]()
De ha jó zenét akarsz felejtsd el azt a fejegységet...
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Igen, errõl beszéltünk amikor csináltad a központit. Nem feledem.
Az az igazság, hogy engem zavar, hogy csak elölrõl szól a zene... Elnyom mindent.
Olyan über zenéhez meg nincs "kedvem"...
Szóval ebbõl, és kb ennyibõl (kb 10e) szeretném kihozni a legtöbbet. Persze csak ha van értelme...
Ha nagyon gagyi, akko inkább spórolok...
És egyébként sztem szól olyan jól ez a mostani cucc, mint bármilyen hasonló kategóriás, akár mai kocsiban lévõ cucc...
Az az igazság, hogy engem zavar, hogy csak elölrõl szól a zene... Elnyom mindent.
Olyan über zenéhez meg nincs "kedvem"...
Szóval ebbõl, és kb ennyibõl (kb 10e) szeretném kihozni a legtöbbet. Persze csak ha van értelme...
Ha nagyon gagyi, akko inkább spórolok...
És egyébként sztem szól olyan jól ez a mostani cucc, mint bármilyen hasonló kategóriás, akár mai kocsiban lévõ cucc...