Ma autó elvonási tüneteim vannak, szervízben van... Ha mind ezt tudom már projektet is nyitottam volna, de így csak ide írom:
2010 õszén megvettem a Corollát 163.000 Km-el, elötte szervízes átnézés, már akkor mondták lesz pár kopó alkatrész csere, de egyben van az autó.
Mérlegelés, majd belevágtam, legalább tudom mi mikor-mire lesz kicserélve. Gondoltam, mivel egyben van majd szép lassan megcsinálok, csináltatok rajta mindent. Csak aztán jött egyik a másik után.
Elsõ lépések: SKF (Gates) vezérmûszett, Téli gumi, Stabilizátor összekötõ rúd, NGK gyertya BKR5EKB11, Castrol Edge 5W30 motorolaj, Olajszûrõ Man, Légszûrõ Man
Második 167.000.km, mivel már majdnem folyamatosan világított a kézifék visszajelzõ, elsõ fék tuti csere és a féltengely csuklóm is elkezdett kotyogni: Textar féktárcsa betétekkel, Fékolaj DOT 5.1, Féltengely csukló GLO
Ha már a szerelõnél van az autó, kértem nézzék már át a hátsó traktust is, mivel szar úton már feltünt némi kopogás. Megleptek egy újabb listával

, amit most csinálnak: Kayaba Ultra SR hátsó lengéscsillapító, Fõtengely szimeringek (elsõ-hátsó), Hátsó futómû stab. pálca szilentek Checkpoint, Hátsó alsó lengõkar elsõ szilent Checkpoint, Kartel tömítés, Bal hátsó kerékagy csapágy Koyo, Jakoparts dob+betét
Szóval most itt tartunk, anyagilag leépültem, de azzal nyugtatom magam talán már "minden" rendben lesz vele egy ideig
Következõkben még: Nyári gumi, futómû beállítás, benzinszûrõ, pollenszûrõ, hûtõfolyadék csere és a rendszer átmosása.
A közremûködésért és rengeteg segítségért köszönet Attilának és minden forumozónak!