Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra

Itt írhattok nekünk egy pár soros bemutatkozást.
gbalazs
Újonc
Újonc

üdv mindenkinek!

Hozzászólás Szerző: gbalazs »

Sziasztok!

Balázs vagyok, immáron 3 éve boldog tulaja egy '94-es E10-es HB-nek. Az ok, amiért itt vok, az az, hogy már az autóvásárlás elhatározásakor is csak a Corolla játszott, és ahogy körbenéztem itt a fórumokon nem vagyok ezzel egyedül! :D Jelenleg kölcsön van adva a gépsárkány (1.3-as 88 pacis), de ha a sors is úgy akarja egy éven belül visszakerülhet hozzám. Ezzel kapcsolatban majd a megfelelõ helyen lesz is pár kérdésem a felújítással kapcsolatban. Itt még annyit tennék hozzá, hogy grat a projektekhez, nem semmi, hogy milyen vasakat raktatok össze, gyönyörûek!
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szaisztok!

Örülünk, hogy ránk találtatok! Biztos vagyok benne, hogy segítõkész társaságba csöppentetek és sok kérdésre választ kaptok majd!
Esetleg projekteket is várunk, de 1-2 képet mindenképp :)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
jaac
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: jaac »

Sziasztok,

A nevem Jácint és kb 1 hónapja van egy 1981-es Corollám TE71-es számmal. Jogsim szintén kb 1 hónapja van :))) Az autó eléggé leharcolt állapotban van(majd töltök fel képet róla), de nekem nagyon bejön. Az autóvásárlásnál egy mindig az volt a feltétel, hogy jó nagy autó legyen és mindenki beleférjen. Wolkswagen t2-tõl pártoltam el ezért a kocsiért, amibe már öten is alig férünk el :) De nem bánom. Remélem sokáig fogom tudni használni.
Igazából feltett szándékom, hogy elindulok vele 2012-ben a Budapest-Bamako ralin. Elég fiatal vagyok még ahhoz, hogy nem látom át egy ilyen túrának a buktatóit, szóval bizakodom, hogy sikerül felkészítenem rá az öreglányt(ez elsõ, hogy szerezzek egy jobboldali visszapillantót).
Röviden-tömören ez vagyok én.
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Frool »

Üdvözlünk a klubban!
Nézz szét, olvasgasd a rovatokat hamar át fogod látni a rendszerét.
Ha kérdésed van és visszaolvasva nem találsz választ a megfelelõ topicban
kérj segítséget.
Sok szép baleset mentes kilométert kívánunk!
(Bamako szíven ütött mivel onnan nem szokták hazahozni a kocsikat, menj inkább Daciával) :lol:
CCH vezetőségi tag

Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
jaac
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: jaac »

Ha vezet oda út, akkor vezet vissza is :)
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Frool »

Mivel ez karitatív rendezvény ezért van aki segélyként hagyja ott, illetve gazdaságos (teccsó) rallye és a vissza autózásnál
olcsóbb ha kint eladod és hazarepülsz.
De ha ígéred, hogy haza is hozod akkor max riszpekt és még szurkolunk is neked!
Az autódról tehetnél fel képeket ha nyitsz saját projektet.
A bamakóval kapcsolatos további infókat pedig lécci a: Hobbi, Sportolás, Autós szimulátorok topicban fojtasd egy új Téma
létrehozása után.
CCH vezetőségi tag

Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE
laszlos
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: laszlos »

Szevasztok! a nevem Laszlo,Sebestyen Laszlo ,Vajdahunyadi vagyok ,Romaniabol.2009 nyaran ''megmentettem egy 1,3-as 1988-as corollat attol hogy ocskavassa valtoztassak,azota szerelmes lettem a kicsi verdaba es fel szeretnem ujitani de ehez segitsegre lenne szuksegem.A Corolla club-rol a netten hallotam eloszor .Koszonom hogy befogadtatok!(Remelem) :P
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: gecsa »

laszlos írta:Szevasztok! a nevem Laszlo,Sebestyen Laszlo ,Vajdahunyadi vagyok ,Romaniabol.2009 nyaran ''megmentettem egy 1,3-as 1988-as corollat attol hogy ocskavassa valtoztassak,azota szerelmes lettem a kicsi verdaba es fel szeretnem ujitani de ehez segitsegre lenne szuksegem.A Corolla club-rol a netten hallotam eloszor .Koszonom hogy befogadtatok!(Remelem) :P

gyíííáááá!!!!bódógat!!!!hajrááhajráá!!!! :rizspekta: :rizspekta: :rizspekta: :rizspekta: :rizspekta: :rizspekta:
Mr. Hankey
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Mr. Hankey »

jaac írta:Sziasztok,

A nevem Jácint és kb 1 hónapja van egy 1981-es Corollám TE71-es számmal. Jogsim szintén kb 1 hónapja van :))) Az autó eléggé leharcolt állapotban van(majd töltök fel képet róla), de nekem nagyon bejön. Az autóvásárlásnál egy mindig az volt a feltétel, hogy jó nagy autó legyen és mindenki beleférjen. Wolkswagen t2-tõl pártoltam el ezért a kocsiért, amibe már öten is alig férünk el :) De nem bánom. Remélem sokáig fogom tudni használni.
Igazából feltett szándékom, hogy elindulok vele 2012-ben a Budapest-Bamako ralin. Elég fiatal vagyok még ahhoz, hogy nem látom át egy ilyen túrának a buktatóit, szóval bizakodom, hogy sikerül felkészítenem rá az öreglányt(ez elsõ, hogy szerezzek egy jobboldali visszapillantót).
Szia!
Sok sikert! De ez a Bamakos dolog eléggé szíven csapott... azért kiváncsian várom a projectet!
TE71 GT Coupe

"Los suenos se hacen realidad" (Az álmok valóra válnak)

"A komoly vasak hátul tekernek!"
montoya
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: montoya »

Mr. Hankey írta:
jaac írta:Sziasztok,

Szia!
Sok sikert! De ez a Bamakos dolog eléggé szíven csapott... azért kiváncsian várom a projectet!
Hát Bamakora szerintem nem való a hátsókerekes Corolla. Max a 4wd, abból a kocka meg az e11 is elmegy szerintem, csak azok már túl jók az otthagyáshoz.
IS200 '01
:glcarina: Carina Coupe 1.8 XE - RIP :(
KépCarina Coupe 1.6 DX
Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
ksz315
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: ksz315 »

Sziasztok!

Régóta olvasom már a fórumot, néha kérdezgetek is, de a bemutatkozást még kihagytam.
Szabolcs vagyok, most úgy néz ki megörököltem a kilenc éve használt családi Corollát. A kocsiról: E11, 5 ajtós, 4E-FE motor 1998-ban japánban készült. Kb fapad. Azt hiszem itt csak dealer option-ként emlegetett klíma és elsõ elektromos ablakok (kapcsolók a kézifék mellett, tekerõk helye "dugózva" ), ami "extra", valamint egy utólagos vonóhorog.
2002 januárban került hozzánk, elõtte ha jól emlékszem 2 tulaja volt. Akkor volt az órájában 86ekm, a szervízkönyvben meg beírva fél-1 évvel korábbról a 102e nagyszervíz. Igazából baja nem volt, telefonon a szervíz is megerõsítette a kötelezõk elvégzését, így megvettük. Az órájában 276e km van most (ténylegesen sztem 320-350ekm lehet benne). Kuplunk lett cserélve 190e-nél, a váltóban ment szét egy csapágy kb 200e-nél, meg a lengéscsillapítók voltak cserések kb 250e-nél. Ebbõl a váltó volt drága móka, mert az Toyota szervízben sikerült, összes csapágy (talán szimeringek) cseréje. Sajnos a futómûve nagyon kopog, meg a tömítéseknél kezdi engedni az olajat a motor. Persze a leírtakon felül olaj meg szûrõ, kopó alkatrész cserék is voltak, de az kb. természetes.
Ha marad, a futómûvét és az olajfolyást mindenképpen rendbe kell tenni, mert így azt is nehéz lenne észlelni ha csipegetné az olajat.
Illetve még egy szélvédõcsere ráférne, mert az sajnos brutálisan karcos.
"röviden" ennyi a jelenlegirõl.

Korábbi melóhelyemen használtam egy szintén E11-es, csak az 3 ajtós 1.6os volt, sok extrával, de klíma nélkül. Az autót eladták, a melóhelyem megszûnt, úgyhogy most a családi szekeret tolom, ezáltal megörököltem a családi autót, használati értéke nagyobb mint a piaci címszóval.
Korábban amíg nem volt alattam a céges kocsi szerettem volna venni egy E9-set, néztem többet is akkoriban, de nem ugrottam bele. Kicsit bánom, de azóta máshogy alakultak a dolgok, így annyira nem baj. Mivel elég sokat megyek mostanában, jó lenne egy nagy kombi. E9 4WD ami nagyon bejön, meg a Camry kombi, de abból összkerekest itthon még nem láttam, hírdetésben sem, nemhogy élõben.

Tehát most E11, életben tartás a cél. Projekt nem hiszem hogy lesz, mivel munkaeszköz, mûködõképes kell hogy legyen, meg amúgy sem az a verda amibõl nagy dolgokat lehetne kihozni. Megy, mûködik, de már kezd látszani rajta a kor. Az elmúlt 2 hónapban belehajtottam kb 12-13e km-t, problémamentesen.
vkrysz
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: vkrysz »

Sziasztok!
Krisztián vagyok és Zalában élek.Több mint 2 éve boldog tulajdonosa vagyok egy ezüst metál E12-es Corollának.Az autót imádom :)
Az oldalról a Toyota clubbon keresztül szereztem tudomást, ahova gyakran látogatok.
üdv Mindenkinek.
kortizol
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: kortizol »

Sziasztok,
Igaz, hogy egyszer kétszer már kérdeztem ezt azt tõletek, de még hivatalosan nem mutatkoztam be.
Attila vagyok, Szegeden lakom ill. Dunaújvárosban dolgozom. Júniusban vettem meg az elsõ autómat: 1.3 Corolla Xli 1991-bõl. Háromajtós 2e-e motorral. Eddig kb 12-14e km-t mentem vele. Komolyabb probléma nem volt az olajfogyasztást ill. generátorjavítást eltekintve. Szelepszárszimmering csere után az olajfogyasztás sokkal barátibb lett. Nagyon megszerettem a kis autót, ahogy az anyagiak engedik próbálom szépíteni...
üdv.
When I get sad, I stop being sad and be awesome. Again...(Barney Stinson;))
----------------------------------------
'91 E9 Hatchback, 2E-E
Regahplay
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Regahplay »

Sziasztok!
Én 1 éve jutottam hozzá e csodálatos gépsárkányhoz és beleszerettem! :)
93-as 1.3 liftback még gyári de remélem most hogy ráleltem az oldalra talán tudom fejleszteni kicsit!?
Az oldalra a figyelmet egy szimpatikus srác hívta fel akitõl alkatrész vettem és így itt vagyok.:)
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Üdv mindenkinek!
Jó olvasgatást! :wink:
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Válasz küldése