Itt vannak a mi képeink.
na,most van egy kis idõm írni...
péntek:
a megbeszélt helyen vártuk a konvoj érkezését takival..jó volt látni,hogy mindenki villogva,és dudélva érkezett...

a haladás a végcélig jó volt,mikor kettészakított a rendõrlámpa,akkor bevártak a többiek,együtt haladtunk végig..érkezés,szállásfoglalás,megbeszélés,jó hangulat..szabadprogram..Lacival (Cslaci105), és Mártival 4esben megindultunk borospincéket keresni...a parton mondták,hogy át a sinen,kicsit jobbra,kicsit balra,kis emelkedõ és ott is lesz..követtük az utasítást,és visszaértünk a szállás melletti pincékhez..egy még nyitva volt,be is ültünk gyorsan..

finomak is voltak a borok...majd egy kaja a parton aranyárban,és már mehettünk is aludni..
szombat:
itt még simán ment reggel a kelés..

aztán irány az egyenes...illetve jó kis utakon mentünk,kékkútnál pihenés..jó kis ásványvíz...Hallod Gyurmi,nem fosatott..

:D:D:D:D pár kép,és tovább az utakon...hegyestû..gyönyörû kilátás,fényképezgetõs lehetõségek...
kaptunk egy csokit,és egy ásványvizet!!köszíííí:D itt az idõjárás miatt kettészakadtunk...mi tapolcának vettük az irányt..kis bámészkodás után fel a barlanghoz..persze ezren álltak sorba..és akkor még az esõ is eleredt...2 laza óra sorbaállás esõben..mindez jó hangulatban..

barlangot megnéztük,és a nap is kisütött.irány a szállás,és a kis késés miatt mindenki összefogott,s már rotyogtak is a pörköltek..ezalatt Matyi megszakértette a motorom..KÖSZI!

bár nem nagyon tudtam megjegyezni az instrukciókat..nem volt 2 ember aki ugyanúgy csinálta volna a kaját,de majd Ewing megmondja,hogy milyen volt..

közben kis borozgatás..majd Matyi tartott egy kis elõadást...lehet pár embernek unalmas volt,de nekem tetszett,sokminden infót be lehetett gyûjteni...pl:ha van felesleges párszázezred,mit vegyél a kocsiba..

nekem kell behajlós tükör..

:D:D közben az unatkozóknak a monster-tattoo mûvészek dobták fel a hangulatokat...

aztán Zsoltiékkal lementünk a partra...(innen már kicsit homályos

)
vasárnap:
de sz@r volt felkelni...a program szombati borulása miatt mindenki megindult hazafelé...mi az ellenkezõ irányba mentünk..megnéztük a szigligeti várat,hegyestûhöz hasonló kilátással rendelkezik..szép volt..aztán bogláron egy kaja,meg egy vitorlázás,és csak aztán jöttünk haza...nekünk is megvolt az 500km,de nem sajnáltam rá tankolni,mert megérte...jól éreztük magunkat,és a következõn is tuti ott leszünk!