Nyári CCH találkozó 2010.08.6-7-8 - Badacsony

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?

Jó volt?

Igen
16
94%
Nem
0
0 szavazat
Nem emlékszem,túl sokat ittam. :)
1
6%

Szavazatok száma: 17

gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: gecsa »

Itt vannak a mi képeink.

8)

na,most van egy kis idõm írni...

péntek:

a megbeszélt helyen vártuk a konvoj érkezését takival..jó volt látni,hogy mindenki villogva,és dudélva érkezett...:D :oops: :oops: a haladás a végcélig jó volt,mikor kettészakított a rendõrlámpa,akkor bevártak a többiek,együtt haladtunk végig..érkezés,szállásfoglalás,megbeszélés,jó hangulat..szabadprogram..Lacival (Cslaci105), és Mártival 4esben megindultunk borospincéket keresni...a parton mondták,hogy át a sinen,kicsit jobbra,kicsit balra,kis emelkedõ és ott is lesz..követtük az utasítást,és visszaértünk a szállás melletti pincékhez..egy még nyitva volt,be is ültünk gyorsan..:D finomak is voltak a borok...majd egy kaja a parton aranyárban,és már mehettünk is aludni..

szombat:

itt még simán ment reggel a kelés..:D aztán irány az egyenes...illetve jó kis utakon mentünk,kékkútnál pihenés..jó kis ásványvíz...Hallod Gyurmi,nem fosatott..:D:D:D:D:D pár kép,és tovább az utakon...hegyestû..gyönyörû kilátás,fényképezgetõs lehetõségek...kaptunk egy csokit,és egy ásványvizet!!köszíííí:D itt az idõjárás miatt kettészakadtunk...mi tapolcának vettük az irányt..kis bámészkodás után fel a barlanghoz..persze ezren álltak sorba..és akkor még az esõ is eleredt...2 laza óra sorbaállás esõben..mindez jó hangulatban..:D barlangot megnéztük,és a nap is kisütött.irány a szállás,és a kis késés miatt mindenki összefogott,s már rotyogtak is a pörköltek..ezalatt Matyi megszakértette a motorom..KÖSZI! :rizspekta: bár nem nagyon tudtam megjegyezni az instrukciókat..nem volt 2 ember aki ugyanúgy csinálta volna a kaját,de majd Ewing megmondja,hogy milyen volt..:D közben kis borozgatás..majd Matyi tartott egy kis elõadást...lehet pár embernek unalmas volt,de nekem tetszett,sokminden infót be lehetett gyûjteni...pl:ha van felesleges párszázezred,mit vegyél a kocsiba..:D nekem kell behajlós tükör..:D:D:D közben az unatkozóknak a monster-tattoo mûvészek dobták fel a hangulatokat... 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: aztán Zsoltiékkal lementünk a partra...(innen már kicsit homályos :kocc: :szabilacko: )

vasárnap:

de sz@r volt felkelni...a program szombati borulása miatt mindenki megindult hazafelé...mi az ellenkezõ irányba mentünk..megnéztük a szigligeti várat,hegyestûhöz hasonló kilátással rendelkezik..szép volt..aztán bogláron egy kaja,meg egy vitorlázás,és csak aztán jöttünk haza...nekünk is megvolt az 500km,de nem sajnáltam rá tankolni,mert megérte...jól éreztük magunkat,és a következõn is tuti ott leszünk!
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Jók a képek! :wink:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Biagio írta:Jók a képek! :wink:
hol a többi???:D:D:D:D:D:D:D:D
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét! :)

http://picasaweb.google.hu/102891179619 ... y20100805#
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Yautja
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: Yautja »

Úgy nézem jól éreztétek magatokat :)

Engem pénteken eláztatott a vihar Komáromban (amerikai tali)...
Ott is nagy vihar volt?

Pár embernek a sátra + a cucca is elázott :(
Emiatt (de lehet nem a vihar miatt, de valamire fogni kell) este jó be pálinkáztunk, haveromat még nem láttam ennyire kiütve, rám meg nagy szemeket eresztettek, hogy marslakó vagyok, vagy mi, mert ennyi pálinka után még nem láttak embert egyenesen járni :lol:
Igaz fényévente egyszer rúgok ki a hámból...

Remélem a következõ talin már én is ott tudok lenni.

A képek jók lettek..
Szép Badacsony, mindig megcsodálom, ha megyünk oda szüretelni :wink:
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ :)

Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Biagio írta:Csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét! :)

http://picasaweb.google.hu/102891179619 ... y20100805#
tökjóóó!!!!! :lol: :) :D
Tomaj
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Tomaj »

Na lassan a fotosoppot is beindítottam, lehet nézni a képeket. Nincsen még mind fent, folyamatosan töltögetek, ahogy készülök el a korrekciókkal.
http://picasaweb.google.hu/nagy.tomaj/CCHBadacsony2010#
Sancy
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

:(

Hozzászólás Szerző: Sancy »

WWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jólett volna ottan lenni.........

Mindenesetre gratula a gördülékeny programszervezésért, megint nagyot alkottatok....)
E11 G6 TTE Facelift 1.6 VVTI
E12 TS TTE Facelift 1.8 VVTL-i

E11 TS Facelift 1.8 VVTL-i pálya autó építes folyamatban
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Üdv mindenkinek!

Sajnos csak most jutottam nethez a tali óta.
Összességében nagyon tetszett a tali, de kicsit bõvebben is írnék:

Péntek:
Csatlakozáshoz mindenki szépen megérkezett megtankolva, matricával, ahogy azt kellett! Ördögi fellegek alól indultunk, az érdi emelkedõnél épphogy kisurrantunk alóla. A rossz idõ és elõrejelzés miatt nem volt dugó a pályán, csak zsúfoltság. A 100-110 tartható volt, aztán Fehérvár után ráálltunk a 120-130-ra. A paripák tökéletesen bírták, majd 1 pihenõ beiktatásával 2 és fél óra alatt le is értünk Badacsonyba. Tökéletes választás volt a Déli part ilyen téren. Szállásfoglalás után szabadfoglalkozás volt. Ki a partra, ki a ping-ponghoz, biliárdhoz, ki pedig az asztalhoz dumcsizni. Éjfél körül már ágyban is voltam és gyúrtunk a szombatra.

Szombat:
Autos reggel negyed 9-re hozta mindenkinek a reggelit. Ezer köszönet a segítségért! A reggeli után szépen a megbeszéltek szerint idõben indultunk, majd Kékkút érintésével Hegyestûre mentünk fel Csodaszép utak és táj. Az idõ felhõs volt, de szerencsére nem esett. A kilátás nagyon szép volt, a parkolóban barátkoztunk is más Toyotásokkal, készültek sziklamászós fotók is...
Majd Hegyestû után felvetettük, hogy változhatna a program, mivel nincs kifejezetten strandidõ. Autos és Taki az egyik brigádot elvitte a Tapolcai tavasbarlangba. Sajnos õket elkapta az esõ, de szerintem megérte elmenni. Mi meg páran visszamentünk a szállásra és megmásztuk a Badacsonyt. Csodaszép látványban volt részünk. Az esõ sem esett, egyszerûen tökéletes volt. Majd lefele megálltunk borospincézni is. Miután visszaérkezett mindkét csapat, megcsináltuk a pörköltöket (köszönjük szakácsok, Isteni volt!) aztán az elvetemülteknek vetítettem gyári extrákat, miközben folyt az iszogatás. Fél 2-kor összepakoltuk a szennyest, lehúztuk a terítõket, majd nyugovóra tértünk mi is. Másnap páran elindultak haza, mi pedig végül Kenesén megálltunk strandolni. Este 7-ig pilledtünk, labdáztunk, kajáltunk, aztán hazaindultunk. Szerencsére sokáig nem votl dugó az M7-esen sem.

Nekem nagyon bejött ez a 3 napos kiruccanás. Az idõ pont jó volt. Kiránduláshoz is, strandoláshoz is. A szállás nem volt 100 csillagos, de célnak megfelelt és nagy közöshelyiség volt. (Autos, Taki! Terike szólt, hogy otthagytuk a pecsétet. Ha valamelyikõtök vmikor jár arra elhozná? Írjatok privit és küldöm Terike számát, köszi! Nem sürgõs!)

Még egy kérdés:
Találkozói kártya szerintetek bevált-e? Jobb volt-e, hogy az elején rendezett anyagiak után nem kellett várni a hegyestûi beléptetésnél és egyesével szálingózni, hogy a kaját sem kellett rendezni és bevásárolni, hogy a szállással sem kellett törõdni... Vagy rosszabb érzés egyben kiadni az összeget? Szerintem megállta a helyét, sõt Frool még nyakbaakasztós Pass-t is csinált belõle :)

Köszönöm mindenkinek, aki velünk tartott! Ha a szombat éjszaka miatt kevesebb figyelem jutott az újakra, elnézést kérünk! Reméljük azért ti is jól éreztétek magatokat. Szerintem ismét nagyon jó csapat jött össze. Ha valaki mégsem jött strandra és a visszaosztásról lemaradt, kérjük jelezze!

Következõ találkozóról hamarosan ;)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Pacsker írta:Következö találkozóról hamarosan.
lesz még idén?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gecsa 2010 aug. 10, 02:56 pm-kor.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Tomaj!

Többszáz kép készült :) Ha befejezted a legjobbakat, akkor jöhet egyben a többi is ;)
Nagyon jók! Várom õket!
Az E5-ös fotó Aszófõn készült Páhi Csabi mûhelyénél. Gyönyörû az autó. A használtautós ára alatt el tudnánk hozni bõven, csak mentse meg valaki, hogy ne rohadjon szét.
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
cslaci105
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1987
Autód felszereltségi jelölése: XL

Hozzászólás Szerző: cslaci105 »

Élménybeszámoló
1. nap:
Kezdetben teremté Tojoda Kijichiro az elsõ Toyota AA személyautót. Ennek a sokadik-sokadik leszármazottjával, egy CE90-es Liftback-kel indultunk mi is Budaörsre, a tervezett 13:00 óra helyett 13:45-kor. Ekkor még nem volt "pályamatricánk" sem. Sebaj, Kecskemét elõtt Jakabszálláson van MOL kút, ott veszünk, az úgyis útbaesik. Most kivételesen pont nem lehetett kapni... :? M5 pályafelhajtónál utolsó benzinkút, 8-an állnak elõttem sorban, és ebbõl hatan számlát kérnek, 4-en kilométer állást is íratnak (ebbõl egy nem tudta, hogy mennyin áll és még ki is kellett mennie megnézni :x ) Pályán kényelmes 110-120-as tempo helyett 150-nel gangolás az Auchanhöz. Még érkezés pont idõben. A konvojban utazás nagyon f*sza volt! Az érkezésnél (újonc lévén) mindenki ismeretlen, de gyorsan befogadták az "új húst" meg az "új vasat". Este ki merre, mi ismerkedtünk a helyi nevezetességekkel, úgy mint Badacsonyi Szürke-bharat és Badacsonyi Rózsakõ (ugye Betti és Gecsa :kocc: ) Éjjel a szakadó esõ csodálatos zenei mûvet komponált az ablakunk elõtt álló fehér E9-es motorháztetõjén :brrr: de egy szobával arréb Gyurmiék szerint már nem is esett (jól kell tudni választani) :P

2. nap:
Ezt Gecsa kiválóan leírta, nem ismétlem. Esetleg annyi, hogy Tapolcán Szabi próbált éjszakára ingyen "jégkását" szervezni, de mivel bunkók (és természetesen b*zik) voltunk... :D A bográcsos fantasztikusan sikerült, fát legközelebb is hozok (attól lett ám ilyen jó! ) :) A vetítésre, illetve vasárnapra nem maradtunk, kaja után elindultunk és éjjel 2-re szerencsésen meg is érkeztünk haza.

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, mindennel maximálisan meg voltunk elégedve. Részünkrõl teljesen jó volt, hogy minden az elején rendezve lett. Így is kalkuláltuk, tehát nem ért meglepetés. Legközelebb is megyünk! Akkor már lesötétített ablakokkal!!! :rock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cslaci105 2010 aug. 10, 04:37 pm-kor.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

gecsa írta:
Pacsker írta:Következö találkozóról hamarosan.
lesz még idén?
Természetesen igen!
És megint óriási tapsvihar kísér titeket, hogy ilyen messzirõl eljöttetek!
Klubelnök

Kép
Solarbear
Visszajáró
Visszajáró
Autód gyártási éve: 2005
Autód típusa (és generációja): Corolla E12
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Solarbear »

Mi is szeretnénk megköszönni a fantasztikus szervezést, a jó programokat, és a rengeteg Corollát így látni egy kupacban nagyon jó érzés volt. Én nem nagyon vagyok híve a pörköltnek, de ez valami szuper volt. Rászokok. Köszi a szakácsoknak, meg a tûzrakóknak, meg mindenkinek, aki összehozta. :lol:
Ez a klubtalálkozó olyan mint valami drog. Alig várjuk már a következõt. Elnézést mindenkitõl, ha úgy érzõdött, hogy nehezen oldódunk, de mi ilyenek vagyunk, majd szép lassan belejövünk. :wink: :wink: :wink:

Matyi! Ne haragudjatok, hogy olyan hirtelen leléptünk a strandról, de nekünk még volt otthon egy kis meló. Mi belecsapódtunk a dugóba, de szerencsére pont a Dabasi lehajtónál, úgyhogy arra húztunk el.
Itt vannak a képek, amiket csináltunk, nézegessétek õket:

http://picasaweb.google.hu/chudacris/Co ... 2010Aug678#

Az egyik kép fejjel lefelé van, nem tudom miért így tette be, nálam rendesen van. Még egyszer köszönünk mindent, jó volt új arcokat megismerni, meg beazonosítani a nicknevek alapján.......habár nem mindenkit sikerült. Majd legközelebb. Mindenkinek további napsütéses nyarat kívánunk.

8) 8) 8) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Solarbear 2010 aug. 10, 09:51 pm-kor.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Nagyon jó képek!
Köszi!
Klubelnök

Kép
Válasz küldése