Királyrét 2010

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?

Velünk tartassz-e a következõ találkozón?

A szavazás 2010 jún. 02, 09:22 am-kor befejeződött.

Természetesen igen
26
76%
Nem hiszem
1
3%
Ha nem lesz "olimpia", akkor igen
4
12%
Elsõ tali, amin részt vettem, ha több autóbuzulás lesz, akkor ott a helyem
3
9%

Szavazatok száma: 34

Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Slampixxx »

Kárpit írta:És most akkor a mienk a komoly vas?
Itt van kép kép, válassz!

Kép

Kép
Corolla KE50 Liftback_ 1977
Corolla TE51 Liftback
Corolla TE51 Liftback DeLuxe USA_ 1979
Model F_ 1986

·A komoly vasak hátul tekernek·
Kép
ZDoman
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: ZDoman »

ezért megérte vezetni egész éjjel, bár még jobb lett volna ha kipihenve érkezek. köszönet pacskernek, bohinak, xjsnek meg daninak meg mindenkinek hogy utolsó utáni pillanatban is biztattak, ha nem vagytok tuti nem sietek haza :oops:
hazafelé andrej mögött eléggé álmos voltam, M2-n konkrétan aludtam párszor. képeimet, illetve a kacsintós trueno videot most töltöm fel a cch picasa albumába, fogyasszátok egészséggel!
minden nagyon fain volt!
üdv
zd.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Halihó mindenki!

Megpróbálom én is összefoglalni!
Az egy napos, nagy részvételû találkozóktól kicsit szoktam félni, mivel nincs idõ több emberrel is bratyizni. Kevés az idõ, ráadásul megkaptam tegnap, hogy inkább Kirándulós klub voltunk tegnap, mint inkább autós. Sajnos abban a környezetben nincs arra mód, hogy pörögjünk, brummogjunk, motort szereljünk, de szerencsére azért erre is volt példa :)
Nagyon örültem, hogy a helyet ismét megkaptuk! Hogy az útdíjnak a felét kellett csak fizetnünk na és óriási köszönet a rendõröknek. Nem voltak aznap szolgálatban, ha jól tudom és csak miattunk dolgoztak aznap! Adtunk nekik ajándékot, de írok még nekik köszönõ levelet. Megpróbáltam meginvitálni õket a bográcshoz is, de mondták, hogy saját családi programjaik voltak. Örültem, hogy közremûködtetek a vonulás során és nem volt semmi probléma. Gondolom nekik is sokat jelentett, hogy percre pontosan indultunk, hogy már beálltunk sorba, hogy pontosan érkeztünk stb. Hallottam, hogy volt az M0-M2-nél egy ökör Suzukis, aki miatt majdnem baleset volt. Köszi a lélekjelenlétet srácok! (röhej, hogy még rendõri biztosítás ellenére is van ilyen... képzeljétek, ha nem lett volna!)
A rendõri felvezetés csúcspontja nekem az volt, amikor titokba rádión beszóltak a kollegáknak és mire az M2 Szobi leágazóhoz értünk a körforgó másik 3 bekötõje le volt zárva :) Mi meg gondtalanul haladhadtunk tovább. Nagyon jól esett! A területet biztosító Kettler Úrnak, a Váci rkp-nak és minden közremûködõnek teszünk még egy köszönetet, mivel szeretnénk ugye jövõre is menni!.
Kicsit megilyedtem, amikor odaértünk és láttam a 3-4 családot a területen. 1 család kivételével szedték a sátorfájukat, a maradék egy a segítségünk ellenére is üvöltözött és flegmáskodott. (szerintem tuti õk rakták át a kordont, sõt a szalonnasütõjüknél elhelyezett táblát is). De végül õk se bírták sokáig. Nem egy hálás feladat, de nem tudtunk volna máshova menni.
A tali nagyon tetszett! Örülök, hogy sikere volt a játékoknak, hogy a szakácsok is kitettek magukért, mert az összes bogrács egytõl egyig nagyon ízletes volt! Remélem azér tõk is tudtak másra koncentrálni?! :) Egyébként az adagokat sikerült nagyon jól kiszámolni, mivel valami minimális, pár tányérnyi mennyiség mradt csak meg.
Gyönyörû autók gyültek össze! Mindenki szépen lemosta õket. Volt sok különlegesség is! Miközben rohangáltam A-ból B-be, azért meglestem õket. :) Láttam volt, kompressziómérés, gyújtásállítás, gyújtókábelszigetelés, hibakódolvasás, hibamegállapítás... és pár csendes tesztkör is, amiért külön köszönet, hogy nem üvegen forgatás volt! A következõ talin ígérem "autósabbak" leszünk! :)
Nagyon jól esett, hogy nem kellett senkit sem noszogatni a különbözõ feladatokban történõ részvétel miatt! Mindenki ment fát gyûjteni, fõzni, akadálypályát építeni, húst vágni, sátrat állítani...
Hazafele olyan úton mentünk, hogy hú.... :D Ott már azért volt odalépés. Olyan szerpentín 15 km-en keresztül, hogy egyenes sincs benne. Sokszor mindez új mûúton, csodaszép tájjal fûszerezve. A kis TE71 mondta nekem, ne menjünk innen el. Ez az én helyem, itt akarok suhanni :) Néha még keresztbe is elment. Nagyon jó volt! Sajnálom, hogy sokat kellett várnunk az indulásra és nem tarthattatok velünk ott is többen, mert ott már volt sebesség is :roll: Majd 2011-ben ;)

Na és akkor a köszönetek:

- Elõször is kimondhatatlan hálám a szervezõknek! Egyedül már iszonyat nehéz lett volna. Nagyon nagyon sokat segített Szullosz, Biagio, Zsolteee, és a végén kicsit Zed Zoli is! Sokkal gördülékenyebb volt így minden elõkészület. A találkozót vagy 3 hónap aktív szervezés elõzte meg, több vezetõségi talival, 100 maillel, telefonálgatásokkal bevásárlásokkal...
MAX RESPECT!
- Köszönöm mégegyszer a fûnyírós brigádnak! Nélkülük nem lehettünk volna ilyen szép környezetben! Na és az autók is jól mutattak! ;)
- Köszönöm mindenkinek, aki eljött és nem csinált segget a szájából. Az aki beígérte és megerõsítette jelntkezését 100%-ra. Sõt mondta, hogy 3 autót hoz 10 fõvel, az nagyon szégyelje el magát. Anyagilag az már 10 ezer forint kaja ügyileg, amivel mi számoltunk és megvettük! Igen rosszul esik, sõt, hogy még a telefont sem vették fel sunyi módon.... :x
- Köszönöm Norbinak, hogy felmászott velem a q...va magasba és sokszor biztosítás nélkül lógott a madárszaros csúszós vasakon! Nagyon örülök, hogy nem történt baj! A kép szerintem iszonyatosan jó lett. Slapmpi még dolgozik rajta és mehet az internetre ;) (Légifotó új ötletérõl a megfelelõ topicban hamarosan! ...tûzoltókocsi...)
- Köszönöm mindenkinek, hogy a vonulás és a parkolás problémamentesen történt és hogy figyeltünk egymásra!
- Köszönöm Balyyynak és Walaki-nek a sátrakat! Nagyon sokat segített így esõ nélkül is. Azthiszem a kihasználásuk magáért beszél!
- Köszi Somagnak az egyik "sportág" vezénylését!
- Köszönjük mindenkinek a klubfelajánlást (Ezzel már könnyebb volt benyelni a nem eljövõk miatti mínuszt, bár rohadtul nem ez lenne a helye! :evil: )
- Köszi a szemétszedõknek, a szemétszállítóknak és hogy sokan maradtatok a végére!
- Köszi minden egyébért, csak sietnem kell!

Nagyon jó kis csapat volt és hogy mindeni ilyen gördülékenyen ment, ahhoz mindenki közremûködése kellett!
Következõ tali már megvan ;) Lesz ott minden, mi szem szájnak ingere. Pár nap múlva nyitjuk a topicot! Mindenkit várunk sok szeretettel ;)

Képeket, videókat várjuk továbbra is!
Foszforeszkálós, fényvisszaverõs pólót elfelejtettük mondani. Megfelelõ topicban képekkel illusztráljuk és rendelési lehetõségek mennek!

Jó kis nap volt ez ;)
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Ja és egy kis statisztika!

Már jóideje sokan olvasták a szervezõs topic-ot, aminek köszönhetõen mindneki hozott magával mindent, az autók meg voltak tankolva stb... Nagyon örülök és tartsátok meg jó szokásotokat.
Miután kiment a pontosítõ mail (Árpilis 20), onnantól kezdve naponta 80 és 110 külön látogató nézte a szervezõs topic-ot (elõtte is nagyon sokan). Nem tudom ez kinek jelent sokat vagy keveset, de ez jónak számít. Ha beleadjuk, hogy Gecsa és az elvetemültek naponta 50x frissítették, akkor ez van talán ezer is :)
Köszi, hogy figyelemmel kísértétek! Sokat segített!
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
Cucu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Cucu »

csatlakozom az elõttem szólókhoz, nincs is mit túlragonzni ezen. fasza szervezés, profi lebonyolítás, jól éreztem magam! és persze nagy köszönet azoknak. akik minezt lehetõvé tették! :ezaz:
---===[ Go! Baby Go! ]===---
meg HARDCORE ;)
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 1985
Autód típusa (és generációja): Corolla E8
Autód felszereltségi jelölése: GT
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)

Hozzászólás Szerző: [Walaki]D`Lair »

(öhhöm, felfújhatatlan lufik!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
1985 - Toyota Corolla AE86 GT - SR20DET BlackTop //// Trackday beater
2006 - KTM 640 LC4 Supermoto /// :twisted: :twisted: :twisted:
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Délután töltök fel én is képeket...Sandy (barátnõm) készített egy pár darabot...szám szerint 474db-ot... :lol: :lol: :lol:
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

[Walaki]D`Lair írta:Délután töltök fel én is képeket...Sandy (barátnõm) készített egy pár darabot...szám szerint 474db-ot... :lol: :lol: :lol:
Még szerencse, hogy 500 fotót lehet tölteni egy albumba. :D
Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

Kép
Slampixxx
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Na ez milyen?

Kép
Corolla TE51 Liftback
Model F_ 1986

Kép
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Slampixxx írta:Gyorsba ilyet csináltam.

Kép

És itt van nagyba

HATALMAS LETT!!! :D Kovzoo-t le kéne retusálni a kép bal alsó sarkából, hamár... :roll:

A hacsim melletti B6 tábla meg tiszta 86-nak néz ki...és ott parkolok elõtte...mintha nekem lenne fenntartva...überkirályság :lol: :lol:
[Walaki]D`Lair
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

ÁÁÁÁ és pont most raktad be!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CsabiTE71
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: CsabiTE71 »

Naggyon zsír lett a kép Slampi :) Természetesen Kárpitnak is egy nagy köszönet!
82' TE71 GT DOHC (2T-G)
81' TE71 GT DOHC (2T-G) R.I.P.
91' Camry Wagon CV20 (2C-T)

Amit a japánok építenek, az a minõség (Richard Hammond - Top Gear)
MEDVEEE
Gyakori látogató
Gyakori látogató

Hozzászólás Szerző: MEDVEEE »

Sziasztok!

Nagyon jó volt, élvezetes,és komoly volt az egész. Az odafelé úttal volt egykis gondunk, tettünk egykisebbfajta kerülöt, de odaérkeztünk. Örülök, hogy hagytatok nekem egy " lukat " :D hogy ott a helyem. jóvolt újra együttlátni a csapatot. menetközbe énis majdnem elbóbiskoltam Bohi mögött, de Walaki autója mindig felébresztett valahogy :twisted: Odaérkezéskor szépen megtalálta mindenki a helyét.. E8-asok egysorban.. E9 .. E7-esek .. IGEN TUTI :lol: Köszönöm hogy megkaptam azt a kért 2 liter vizet, bár sajnos nemkellet a bogrács amit vitem.
Valamint a pörkölt is finomvolt, jóvolt a klíma a barlangban csak sajnos nemmaradhattunk sokáig :S
Köszönet aki szakmai tanácsokat adott, vagyis próbált.
:rizspekta:

Egy igazán jó talivolt :wink:
CE80 sedan
1C Diesel
Cucuka
Újonc
Újonc

Királyréti Tali :)

Hozzászólás Szerző: Cucuka »

Sziasztok !
Nagyon jó volt a tali ... :D Nekem ez volt az elsõ de nem az utolsó ....
Nekem csak a komolyabb hajtások hiányoztak de a szerpentínezés után még elmentük este a báttyámmal hajtani egy picit szal az is belett pótolva :)
Ja és köszönöm a bográcsosoknak a finom pörit nagyon jó volt :)
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Slampixxx!

Alakul nagyon! Itt már a Birka/Zsolteee pixar sincs meg. Jöhet ez is minden is óriásfelbontásban psd-ben és jpg-ben az e-mailemre. (Olyan is, amin írás nincs).
Az írást rakhatnád az integetõs képre a H betû felsõ és alsó részére!
Klubelnök

Kép
Válasz küldése