Halihó mindenki!
Megpróbálom én is összefoglalni!
Az egy napos, nagy részvételû találkozóktól kicsit szoktam félni, mivel nincs idõ több emberrel is bratyizni. Kevés az idõ, ráadásul megkaptam tegnap, hogy inkább Kirándulós klub voltunk tegnap, mint inkább autós. Sajnos abban a környezetben nincs arra mód, hogy pörögjünk, brummogjunk, motort szereljünk, de szerencsére azért erre is volt példa

Nagyon örültem, hogy a helyet ismét megkaptuk! Hogy az útdíjnak a felét kellett csak fizetnünk na és óriási köszönet a rendõröknek. Nem voltak aznap szolgálatban, ha jól tudom és csak miattunk dolgoztak aznap! Adtunk nekik ajándékot, de írok még nekik köszönõ levelet. Megpróbáltam meginvitálni õket a bográcshoz is, de mondták, hogy saját családi programjaik voltak. Örültem, hogy közremûködtetek a vonulás során és nem volt semmi probléma. Gondolom nekik is sokat jelentett, hogy percre pontosan indultunk, hogy már beálltunk sorba, hogy pontosan érkeztünk stb. Hallottam, hogy volt az M0-M2-nél egy ökör Suzukis, aki miatt majdnem baleset volt. Köszi a lélekjelenlétet srácok! (röhej, hogy még rendõri biztosítás ellenére is van ilyen... képzeljétek, ha nem lett volna!)
A rendõri felvezetés csúcspontja nekem az volt, amikor titokba rádión beszóltak a kollegáknak és mire az M2 Szobi leágazóhoz értünk a körforgó másik 3 bekötõje le volt zárva

Mi meg gondtalanul haladhadtunk tovább. Nagyon jól esett! A területet biztosító Kettler Úrnak, a Váci rkp-nak és minden közremûködõnek teszünk még egy köszönetet, mivel szeretnénk ugye jövõre is menni!.
Kicsit megilyedtem, amikor odaértünk és láttam a 3-4 családot a területen. 1 család kivételével szedték a sátorfájukat, a maradék egy a segítségünk ellenére is üvöltözött és flegmáskodott. (szerintem tuti õk rakták át a kordont, sõt a szalonnasütõjüknél elhelyezett táblát is). De végül õk se bírták sokáig. Nem egy hálás feladat, de nem tudtunk volna máshova menni.
A tali nagyon tetszett! Örülök, hogy sikere volt a játékoknak, hogy a szakácsok is kitettek magukért, mert az összes bogrács egytõl egyig nagyon ízletes volt! Remélem azér tõk is tudtak másra koncentrálni?!

Egyébként az adagokat sikerült nagyon jól kiszámolni, mivel valami minimális, pár tányérnyi mennyiség mradt csak meg.
Gyönyörû autók gyültek össze! Mindenki szépen lemosta õket. Volt sok különlegesség is! Miközben rohangáltam A-ból B-be, azért meglestem õket.

Láttam volt, kompressziómérés, gyújtásállítás, gyújtókábelszigetelés, hibakódolvasás, hibamegállapítás... és pár csendes tesztkör is, amiért külön köszönet, hogy nem üvegen forgatás volt! A következõ talin ígérem "autósabbak" leszünk!

Nagyon jól esett, hogy nem kellett senkit sem noszogatni a különbözõ feladatokban történõ részvétel miatt! Mindenki ment fát gyûjteni, fõzni, akadálypályát építeni, húst vágni, sátrat állítani...
Hazafele olyan úton mentünk, hogy hú....

Ott már azért volt odalépés. Olyan szerpentín 15 km-en keresztül, hogy egyenes sincs benne. Sokszor mindez új mûúton, csodaszép tájjal fûszerezve. A kis TE71 mondta nekem, ne menjünk innen el. Ez az én helyem, itt akarok suhanni

Néha még keresztbe is elment. Nagyon jó volt! Sajnálom, hogy sokat kellett várnunk az indulásra és nem tarthattatok velünk ott is többen, mert ott már volt sebesség is

Majd 2011-ben
Na és akkor a köszönetek:
- Elõször is kimondhatatlan hálám a szervezõknek! Egyedül már iszonyat nehéz lett volna. Nagyon nagyon sokat segített Szullosz, Biagio, Zsolteee, és a végén kicsit Zed Zoli is! Sokkal gördülékenyebb volt így minden elõkészület. A találkozót vagy 3 hónap aktív szervezés elõzte meg, több vezetõségi talival, 100 maillel, telefonálgatásokkal bevásárlásokkal...
MAX RESPECT!
- Köszönöm mégegyszer a fûnyírós brigádnak! Nélkülük nem lehettünk volna ilyen szép környezetben! Na és az autók is jól mutattak!

- Köszönöm mindenkinek, aki eljött és nem csinált segget a szájából. Az aki beígérte és megerõsítette jelntkezését 100%-ra. Sõt mondta, hogy 3 autót hoz 10 fõvel, az nagyon szégyelje el magát. Anyagilag az már 10 ezer forint kaja ügyileg, amivel mi számoltunk és megvettük! Igen rosszul esik, sõt, hogy még a telefont sem vették fel sunyi módon....
- Köszönöm Norbinak, hogy felmászott velem a q...va magasba és sokszor biztosítás nélkül lógott a madárszaros csúszós vasakon! Nagyon örülök, hogy nem történt baj! A kép szerintem iszonyatosan jó lett. Slapmpi még dolgozik rajta és mehet az internetre

(Légifotó új ötletérõl a megfelelõ topicban hamarosan! ...tûzoltókocsi...)
- Köszönöm mindenkinek, hogy a vonulás és a parkolás problémamentesen történt és hogy figyeltünk egymásra!
- Köszönöm Balyyynak és Walaki-nek a sátrakat! Nagyon sokat segített így esõ nélkül is. Azthiszem a kihasználásuk magáért beszél!
- Köszi Somagnak az egyik "sportág" vezénylését!
- Köszönjük mindenkinek a klubfelajánlást (Ezzel már könnyebb volt benyelni a nem eljövõk miatti mínuszt, bár rohadtul nem ez lenne a helye!

)
- Köszi a szemétszedõknek, a szemétszállítóknak és hogy sokan maradtatok a végére!
- Köszi minden egyébért, csak sietnem kell!
Nagyon jó kis csapat volt és hogy mindeni ilyen gördülékenyen ment, ahhoz mindenki közremûködése kellett!
Következõ tali már megvan

Lesz ott minden, mi szem szájnak ingere. Pár nap múlva nyitjuk a topicot! Mindenkit várunk sok szeretettel
Képeket, videókat várjuk továbbra is!
Foszforeszkálós, fényvisszaverõs pólót elfelejtettük mondani. Megfelelõ topicban képekkel illusztráljuk és rendelési lehetõségek mennek!
Jó kis nap volt ez