Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra

Itt írhattok nekünk egy pár soros bemutatkozást.
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bubi »

boregar írta:Sziasztok. Én teljesen véletlenül találtam az oldalra,de örülök hogy van ilyen. Egy 98-as Liftback van a tulajdonomban nagy megelégedettségemre.
Még 1 E11! Yeeeeeee!
4E FE?

Üdv. a klubban!

Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
boregar
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: boregar »

Elõször megköszönném a szives fogadtatást.Azután a válasz a kérdésre:98-as Liftback ,fekete ,4E FE motor 272000 megtett kilóméter
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

boregar írta:Elõször megköszönném a szives fogadtatást.Azután a válasz a kérdésre:98-as Liftback ,fekete ,4E FE motor 272000 megtett kilóméter
Nekem 4E FE Fehér 106000 körül. :)
ex bubidisc felhasználó
medium84
Újonc
Újonc

Használt autó vásárlás - M-MT váltósat szabad?

Hozzászólás Szerző: medium84 »

Hali!
Elõre is bocs ha ezt rossz helyre írtam, de nem találtam olyan topicot, ahol errõl lenne szó.
Szeretnék vásárolni egy 2007-es Corolla 1.4 D-4D M-MT váltós autót. Szeretnék automatát, de félek az M-MT-tõl, Népitéleten elég rosszakat írtak róla, bár fõleg a Corolla Verso topicban.
Nem akarok nagyon ráfázni, de ha csak arról van szó, hogy 100-ból 1 M-MT rossz, akkor még bevállalom, ennyi rizikót megér a kényelem.
Kiváncsi vagyok az érintettek váleményére, ebben az autóban mennyire mûködik jól vagy rosszul ez a robotváltó?
Elõre is köszönöm a válaszokat.
és még valami, belinkelek egy képet, látszik rajta a rendszám is, ha valaki ismeri az autót és ismeri az élettörténetét (volt-e törve) ossza meg velem.
http://kepfeltoltes.hu/view/100116/SNC0 ... es.hu_.jpg
Lackó
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2017
Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
Autód karosszéria variánsa: Crossover

Hozzászólás Szerző: Lackó »

Szia !

Üdv a klubban !

Nekem csak annyiban van tapasztalatom errõl a váltóról, hogy egyszer
vezettem egy hétvégén Aurist MMT váltóval. A megbízhatóságáról így
nem tudok mit mondani, de a mûködésérõl már igen. Meglehetõsen
lassú "nyúlós, gondolkodós", eléggé kulturálatlan, ha szabad így fogalmazni, arról nem is beszélve, hogy emiatt az autó dinamikája teljes
mértékben odavan. Amúgy az 1.4 d4d motor szerintem nagyon jó. Még a
most kapható Corolla sedant is szépen viszi, a fogyasztásáról pedig
annyit, hogy 4 liter alá le lehet vinni (országúton).

Tehát én azt mondanám, hogy inkább manuális váltós legyen. A hiba
lehetõség is kisebb.

Üdv.
Pepe
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Új Tag

Hozzászólás Szerző: Pepe »

Üdvözlet!

Gondoltam, ha beregisztrálok egy ilyen oldalra, akkor illik magamról írni néhány szót. Nos az elsõ kérdés, hogy mi módon jutottam el ide. Az internetes böngészés segítségével. amikor a családban lett egy ilyen autó, gondoltam megnézem, hátha van valamilyen klub is hozzá és láss csodát...
Nos Édesanyám 2 éve kapott karácsonyra egy E10-es 1.6os benzines kombit ami nekem nagyon megtetszett, meg persze sokat is használtam. Majd rá egy évre egy családi ismerõs szólt, hogy van egy törött kombi corollája, ( E10 diesel) ha kéne nekünk akkor szóljunk. Nos elõször donor autónak gondolta Édesapám de végül kitaláltam hogy jó lenne ez nekem. Az eleje volt eléggé megtörve, de úgy, hogy az egyik nyúlvány is megsérült. Nem akarom teljes részleteibe menõen leírni a felújítást, de a lényeg az, hogy van egy ismerõs karosszériás aki öreg autókat restaurál, és õ tett rá egy teljes új elejét gyönyörûen, valamint a nagybátyám autószerelõ, és õ rakta össze. Ez egy 2literes diesel corolla. Az összerakás eléggé elhúzódott de megérte. Szerencsére a motor nem sérült a balesetkor semennyire. Mikor kiszedtük a motort, mindent amit kellett kicseréltünk rajta. Azóta kb 8hónap alatt kb 10ezer km-t ment, mindenféle gond nélkül.
Szóval örülök hogy van egy ilyen klub ahol a tapasztalatokat meg lehet osztani egymással.
Üdv: Pepe
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Szervusz Pepe!

Nagyon örülünk, hogy ránk találtál!
Köszönjük a kimerítõ bemutatkozó szöveget! Igen ritka típusod van, a klubban is csak 1-2 van belõle! Örülünk, hogy gazdagítod a mi kis csapatunkat! Tedd fel bátran kérdéseid és oszd meg velünk tapasztalataidat!
Gratulálok a választáshoz és örülök, hogy nem csak donornak maradt :) Minden menthetõ Corolla-t meg kell menteni!

Kellemes olvasgatást!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Bubi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Üdv. a klubban Pepe!

Had gonoszkodjak egy kicsit!
3x is írtad, hogy dinitrogén oxid.
Tudat alatt hiányzik neked azért az a többlet teljesítmény? :twisted:

Tényleg van mit olvasgatnod, aztán majd egy találkozón esetleg mutasd meg vasad is.
ex bubidisc felhasználó
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: gecsa »

Ma sikerült beszélnem a szürke e9-es pécsi sráccal,várjuk a regisztrációját!:)
mahr.istvan
Újonc
Újonc

Re: Bemutatkozás - hogy találtál az oldalra!

Hozzászólás Szerző: mahr.istvan »

Bemutatkozás írta:Aki úgy gondolja, ossza meg velünk ki ? s hogy talált rá kedvencére!

Kérem jelezzék az új tagok, ha szórólap utján tévedtek az oldalra és itt ragadtak. :D
Miként jutottak hozzá?
Egyik reggel pihent az ablaktörl? alatt?
Pirosnál benyúlt egy kéz?
Levillogtak?

Köszönöm!
Mindenkit üdvözlök! Én úgy találtam ide,hogy konkrétan kerestem egy ilyen oldalt. Örülök,hogy itt lehetek. Máris hasznos dolgokat tudtam meg,és klassz dolgokat láttam! Nekem kb 3 éve van egy piros corolla e9. Szeretem!
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

mahr.istvan írta:
Bemutatkozás írta:Aki úgy gondolja, ossza meg velünk ki ? s hogy talált rá kedvencére!

Kérem jelezzék az új tagok, ha szórólap utján tévedtek az oldalra és itt ragadtak. :D
Miként jutottak hozzá?
Egyik reggel pihent az ablaktörl? alatt?
Pirosnál benyúlt egy kéz?
Levillogtak?

Köszönöm!
Mindenkit üdvözlök! Én úgy találtam ide,hogy konkrétan kerestem egy ilyen oldalt. Örülök,hogy itt lehetek. Máris hasznos dolgokat tudtam meg,és klassz dolgokat láttam! Nekem kb 3 éve van egy piros corolla e9. Szeretem!
Üdvözlünk köreinkben!

Örülünk, hogy ránk találtál. Olvasnivaló lesz rendesen, fõleg ezzel a típussal kapcsolatban és várjuk a te tapasztalataidat, sztoriaidat is!
Igaz a honlapunk fejlesztés alatt áll, de elküldheted regisztrációs leveledet, hogy az új oldalra már tölthessünk is fel, amint elkészül!
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
gecsa
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: gecsa »

Üdv a klubban!!:):)
febr. 27-én szülinapi party,részletek a találkozók topikban!:) remélem ott leszel!
Fiszy
Visszajáró
Visszajáró
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Fiszy »

Pacsker írta: Igaz a honlapunk fejlesztés alatt áll, de elküldheted regisztrációs leveledet, hogy az új oldalra már tölthessünk is fel, amint elkészül!
:off:
Nekem tetszik ez a honlap így. Jobb mint azok amelyek, jobb és bal oldalt tele vannak tömve, reklámokkal, bannerekkel, és alig-alig lehet megtalálni rajta bár mit is. Ez a honlap eléggé egyszerû, és egyértelmû. Világos, érthetõ, könnyen kezelhetõ. esetleg kaphatnánk valami "ízelítõt" az új honlapról? (Bocs hogy belepofázok)
Százszor eltaposhatsz, újra felállok,
Az utam végig kell járnom.
>>Pokolgép<<

jelenleg semmi, de volt már, és lesz is majd egy:KE70
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Fiszy írta:
Pacsker írta: Igaz a honlapunk fejlesztés alatt áll, de elküldheted regisztrációs leveledet, hogy az új oldalra már tölthessünk is fel, amint elkészül!
:off:
Nekem tetszik ez a honlap így. Jobb mint azok amelyek, jobb és bal oldalt tele vannak tömve, reklámokkal, bannerekkel, és alig-alig lehet megtalálni rajta bár mit is. Ez a honlap eléggé egyszerû, és egyértelmû. Világos, érthetõ, könnyen kezelhetõ. esetleg kaphatnánk valami "ízelítõt" az új honlapról? (Bocs hogy belepofázok)
privi ment
Ha legközelebb ilyen kérdésed van, kérlek a Fontos-->Honlap topicba tedd fel!
Köszönöm a bókot, én is így gondolom, hogy az egyszerûbb sokszor több és nem szeretem a 3 hasábos felépítést én se nagyon. Bár SOKKAL egyszerûbb lenne.
Klubelnök

Kép
Csocsó
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Csocsó »

Sziasztok!

Eleinte a Corollám nem jelentett nekem többet egy öreg a-ból b-be eljutós jelentéktelen kocsinál de ahogy telt az idõ, egyre jobban megszerettem, és mostanra úgy érzem megérett a gyümölcse, hogy belépjek a Corolla Clubba :)

Egy '87-es 5 ajtós 1.3-as EE80-at hajtok 3 éve. Azonban kedves ismerõsöm (Walaki) unszolására komoly projekt van készülõben: GT-sítés!
Ma hoztam el egy AE82 GT donort, mûszakilag egész jó állapotú (najó, a motor valszeg hajtókarcsapágyas, meg a kipuff lyukas, de van bontott motorunk szerencsére), de a kasztni elég ramaty, az én Corollám viszont 23 évbõl 20-at kb garázsban parkolt, ráadásul elsõ tulajok vagyunk, úgyhogy nem szívesen cserélném le. Igyekszünk minél szebb munkát végezni, eleinte rendberakni az autót mûszakilag, aztán cicomázni.

Pénz még nem nagyon van, és az idõ is csúnya, de amint lehetõségünk nyílik rá, elkezdõdik a meló.
Amennyiben érdeklõdés van rá, Bohihoz hasonlóan én is szivesen naplózom a fórumon a történéseket.

Örülök, hogy a fórumra találtam,
Csocsó
Válasz küldése