Még 1 E11! Yeeeeeee!boregar írta:Sziasztok. Én teljesen véletlenül találtam az oldalra,de örülök hogy van ilyen. Egy 98-as Liftback van a tulajdonomban nagy megelégedettségemre.
4E FE?
Üdv. a klubban!
Bú

KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)

Mindenkit üdvözlök! Én úgy találtam ide,hogy konkrétan kerestem egy ilyen oldalt. Örülök,hogy itt lehetek. Máris hasznos dolgokat tudtam meg,és klassz dolgokat láttam! Nekem kb 3 éve van egy piros corolla e9. Szeretem!Bemutatkozás írta:Aki úgy gondolja, ossza meg velünk ki ? s hogy talált rá kedvencére!
Kérem jelezzék az új tagok, ha szórólap utján tévedtek az oldalra és itt ragadtak. :D
Miként jutottak hozzá?
Egyik reggel pihent az ablaktörl? alatt?
Pirosnál benyúlt egy kéz?
Levillogtak?
Köszönöm!

Üdvözlünk köreinkben!mahr.istvan írta:Mindenkit üdvözlök! Én úgy találtam ide,hogy konkrétan kerestem egy ilyen oldalt. Örülök,hogy itt lehetek. Máris hasznos dolgokat tudtam meg,és klassz dolgokat láttam! Nekem kb 3 éve van egy piros corolla e9. Szeretem!Bemutatkozás írta:Aki úgy gondolja, ossza meg velünk ki ? s hogy talált rá kedvencére!
Kérem jelezzék az új tagok, ha szórólap utján tévedtek az oldalra és itt ragadtak.
Miként jutottak hozzá?
Egyik reggel pihent az ablaktörl? alatt?
Pirosnál benyúlt egy kéz?
Levillogtak?
Köszönöm!

Pacsker írta: Igaz a honlapunk fejlesztés alatt áll, de elküldheted regisztrációs leveledet, hogy az új oldalra már tölthessünk is fel, amint elkészül!

privi mentFiszy írta:Pacsker írta: Igaz a honlapunk fejlesztés alatt áll, de elküldheted regisztrációs leveledet, hogy az új oldalra már tölthessünk is fel, amint elkészül!![]()
Nekem tetszik ez a honlap így. Jobb mint azok amelyek, jobb és bal oldalt tele vannak tömve, reklámokkal, bannerekkel, és alig-alig lehet megtalálni rajta bár mit is. Ez a honlap eléggé egyszerû, és egyértelmû. Világos, érthetõ, könnyen kezelhetõ. esetleg kaphatnánk valami "ízelítõt" az új honlapról? (Bocs hogy belepofázok)