Szerintem rengetegen olvassuk, mert jó buli.
Pista egyéniség...
Bandi egyáltalán nem buta és egyben rendkívül tapasztalt ember (TC-n kívül is), azonban Bubi mondandójának második felével kell, hogy egyet értsek.
Az ötlet szerintem jó lehetne, de a kivitelezéssel nekem is vannak fenntartásaim.
Megértem, hogy a sok troll miatt csinálják "múlt időben" a tudósítást, azonban így tényleg nem lehetett ötletelni, érvelni, akár amellett, hogy milyen gyártmányt, típust válasszanak. Nyilván rengeteg a tapasztalt ember a szerkesztőségben és az ismerettségükben is, akik segítettek nekik, de úgy érzem, azért lehetett volna kicsit alaposabb és megfontoltabb a megfelelő típus kíválasztása.
Ne feledjük, ők ezt a hobbijukat most munkaidőben, főállásban csinálhatják és esetleg a fedezetét is téríti a TC?
Azt hiszem ez nekünk maga lenne a kánaán.
Ennek ellenére a 3. autó megnézős napon már megy a "nyavajgás", hogy nem bírjuk tovább. Én is csinálok ilyet, aláírom, hogy fárasztó és bosszantó, főleg a kevésbé korrekt eladók miatt, de azért nem kell mindent elkapkodni. (tudom hetekig bújták a netet előtte)
És most jön a szívünk hazahúzása. Ha van is nekik egy AE86-uk és a szerkesztőségbe is rengeteg Toyota, sőt a brigád is tisztán látva preferálja és elismeri a Japán autókat, akkor miért nem látták, hogy egy rengeteget megélt 4AGE, milyen szívós ringről-ringre... Pedig nem biztosítják túl... Nyilván AE86-ot nem kapni 250-ért, de szerintem már egy 4AGE motoros egyéb E8, E9, GT is meglepően rohadt jó időket megy a versenypályákon. Jobb súly-lóerő arányú autókat vernek meg, ha utánanéz az ember. Na de ne legyünk Corollások. Miért nem jó egy T16 3SGE Celica? Szívós, erős, áramvonalas és nem annyira nehéz. Szerelhető és egész egyszerű. Ezekből szerintem ki lehet fogni 250-ért már használhatót. Nem beszélve a többi Japán gyártó hőskori gépeiről...
Értem én, hogy az 5 henger muzsika, osztom is, csak kicsit elkapkodottnak érzem az alapot.
Aztán jön a "hozza vissza árának egy részét, mert eladjuk utána" dolog.
Ebből kiindulva azt gondoltam, hogy maximum kap 4 jó gumit és egy nagyszervizt. De most már gondolkoznak fék, futómű upgrade-en, súlycsökkentésen, extrák kiszerelésén, direkt szűrőn... Értem én, mi is pályázunk, jogos, de akkor mi ez a 250-ből pályázós utcai autó, majd eladjuk elv.
Az elején azt hittem itt az lesz a kérdés milyen utcai autóval teljesíthető a kitűzött köridő "gyári" állapotában.
A Marea is bukta lett (légzsák és egyéb átverések), ennyi pénzből szerintem sajnos nagyon valószínű, hogy Magyarországon számítani kell hasonlóra vagy az alap állapot sokkal rosszabb mivoltára (pl kaszni). Ezért kellett volna ezt az "eladom és ne bukjak sokat" elvet jobban átgondolni.
Persze ez csak a saját véleményem.
Jár a szám, de persze a helyzetükbe mi sem tudnánk olyat alkotni, ami mindenkinek megfelel. A nagy félresiklásokról nem is beszélve.
Mindettől függetlenül kíváncsian olvasom a fejleményeket és szorítok, hogy sikerüljön a kitűzött cél.
(Gondolom Visontán élőben is megvizsgálhatjuk majd a morgó, nem túl pofás szedánt)
Az E9-re mért adatok jópofák, köszi! (Sőt elég magasnak is tűnnek)
Karotta a fizetős Harrys Lap Timer-re esküszik. Te mit használtál? Vagy nem tud köridőt, csak "G meter"?