köszi!
E10 - (1992-1997)
szerelõt keresek / vízfolyás
Sziasztok
van valakinek egy Budapest / környéki ismerõs, megbízható, hozzáértõ, és nem aranyáron dolgozó szerelõje, aki ért a toyotákhoz, esetemben egy 94es, 1.3 4efe corollához keresek doktort.
A vízrendszerben van a baj, elõször a vízpumpára gyanakodtunk, hogy az ereszt, ki is cseréltük de nem szûnt meg a szivárgás, a nívópálca tövénél látszik a megmaradó víz. Sajna ez így télen elég drága, hogy fagyállóval töltögessem a jármûvet. Ha van valakinek valami tippje, szívesen veszem.
van valakinek egy Budapest / környéki ismerõs, megbízható, hozzáértõ, és nem aranyáron dolgozó szerelõje, aki ért a toyotákhoz, esetemben egy 94es, 1.3 4efe corollához keresek doktort.
A vízrendszerben van a baj, elõször a vízpumpára gyanakodtunk, hogy az ereszt, ki is cseréltük de nem szûnt meg a szivárgás, a nívópálca tövénél látszik a megmaradó víz. Sajna ez így télen elég drága, hogy fagyállóval töltögessem a jármûvet. Ha van valakinek valami tippje, szívesen veszem.
- IceRocko
- Aktív fóruméletet élõ

- Autód gyártási éve: 1992
- Autód típusa (és generációja): Corolla E10
- Autód felszereltségi jelölése: XLi
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Üdv,
Tömítést is cseréltetek a vízpumpánál? Ha igen....
akkor lehet, hogy a fémcsõ van megrepedve ami a vízpumpába csatlakozik, de ez nem jellemzõ. Inkább gyanakodnék a vízcsõre, ami a szívósor alatt van és az csatlakozik, az elõbb említett fém csõhöz. Elég hozzáférhetetlen helyen van, nekem is akkor volt hasonló jelenség, mikor az volt kilukadva.
akkor lehet, hogy a fémcsõ van megrepedve ami a vízpumpába csatlakozik, de ez nem jellemzõ. Inkább gyanakodnék a vízcsõre, ami a szívósor alatt van és az csatlakozik, az elõbb említett fém csõhöz. Elég hozzáférhetetlen helyen van, nekem is akkor volt hasonló jelenség, mikor az volt kilukadva.
EE101 Sedan, 7A-FE
Igen lett cserélve, én is arra a csõre gyanakszom, de fentrõl nem igazán tudok hozzáférni, hogy lássam hol van megsérülve (ha egyáltalán látszik) Még a haynes könyvben sem nagyon láttam hozzá leírást, hogy hogy kéne lemûteni azt onnan. Te honnan szereztél olyan fémcsövet (és tömítést) hozzá? Bontóban keresgéljek, vagy inkább sétáljak be egy toyota szervízbe, és adjam el a lelkem?IceRocko írta:Üdv,
- to4m5i
- Fanatikus fórumozó

- Kapcsolat:
Re: E10 - (1992-1997)
Ilyen szépet még nem láttam itthon!!! Nem vagyok E10 rajongó, de ezt nagyon szívesen birtokolnám!

„Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.”
1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE
1980 - Toyota Corolla KE70 Liftback - 4AGE- Zoo.HUN
- Fanatikus fórumozó

E10 silver tpos japán FX bemutató műsor..
https://www.youtube.com/watch?v=VulTKDIYP5o
Nem tudom hirtelen hogy kell youtubeos videót beilleszteni most?
https://www.youtube.com/watch?v=VulTKDIYP5o
Nem tudom hirtelen hogy kell youtubeos videót beilleszteni most?
E8 1.8D liftback+ ---> Seca
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
E8 1.6GT AE82 HB ---> FX
+ 
Sziasztok!
Új vagyok és corolla vásárlás előtti is
A kiszemeltem 1.6 16v Si 114 lovas 96-os szépség jó felszereltséggel. Azt szeretném kérdezni h mire figyeljek oda vásárlásnál és ami a lényegesebb h kinek h jött ki a fogyasztás?? Tudom h lábfüggő, tisztába vok vele nem az első kocsim lesz és azzal is tisztába vok h minden cigány a saját lovát dícséri, de ha mégis megírnátok a saját tapasztalataitokat hálás lennék 
Előre is köszönöm
Új vagyok és corolla vásárlás előtti is
Előre is köszönöm
Én 8 literből eljárok, és általában nincs tojás a talpam alattKONI89 írta:Sziasztok!
Új vagyok és corolla vásárlás előtti isA kiszemeltem 1.6 16v Si 114 lovas 96-os szépség jó felszereltséggel. Azt szeretném kérdezni h mire figyeljek oda vásárlásnál és ami a lényegesebb h kinek h jött ki a fogyasztás?? Tudom h lábfüggő, tisztába vok vele nem az első kocsim lesz és azzal is tisztába vok h minden cigány a saját lovát dícséri, de ha mégis megírnátok a saját tapasztalataitokat hálás lennék
Előre is köszönöm
Üdv:
a következővel fordulok hozzátok:
balga módon kivettem az alváz dugókat(alváz, üregvédelem céljából) vissza is raktam őket szépen, de lyuk kimaradt.
a kardánalagút két oldala mentén, a bentről a kézifékhez közel, alulról nézve a középdobhoz közel. képek róla
első kép motortér hossztartóba kell dugó? mert sajna amit a motortérbe dugtam dugó, azok nem jók a padlón lévő lyukba (kicsi a dugó)

szal létezik, hogy lenne a padlón gyárilag lyuk? bedugdostam minden dugót, a többinél még látszódott nyom, de itt nem is látszik semmi.
rem. tudok segíteni, hülyeségemen.
a következővel fordulok hozzátok:
balga módon kivettem az alváz dugókat(alváz, üregvédelem céljából) vissza is raktam őket szépen, de lyuk kimaradt.
a kardánalagút két oldala mentén, a bentről a kézifékhez közel, alulról nézve a középdobhoz közel. képek róla
első kép motortér hossztartóba kell dugó? mert sajna amit a motortérbe dugtam dugó, azok nem jók a padlón lévő lyukba (kicsi a dugó)

szal létezik, hogy lenne a padlón gyárilag lyuk? bedugdostam minden dugót, a többinél még látszódott nyom, de itt nem is látszik semmi.
rem. tudok segíteni, hülyeségemen.
- pézsé
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 1999
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Luna
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
azt tuti hogy gyárilag nincs dugózatlan lyuk az utastér felé. lehet venni univerzális gumikúpokat, meg gyári dugókat is a kereskedésekben. Pótold, mert beázik majd a kaszni alulról.
köszi a tippeket.
sajna nem jött be,IceRocko írta:Vagy elmész egy bontóba és egy szál cigiért adnak.
szal valakinek nincs otthon a szoba sarkában elfekvőben vagy tipp, hogy hol találok e10-hez (de gondolom típus független is lehet)az első lökhárító sarkán a sárvédővel összekötő kis műanyag elem, és padló vagy küszöb lemezbe való gumi dugó?
bontókat már bejártam:
az előbbi még lenne is, de kompletten adják lökössel együtt (és nem akarnak egyet sem nélküle adni :S)
utóbbival nem is foglalkoznak
Megrendeled a toyotánál.Hosiminh írta:sajna nem jött be,IceRocko írta:Vagy elmész egy bontóba és egy szál cigiért adnak.
szal valakinek nincs otthon a szoba sarkában elfekvőben vagy tipp, hogy hol találok e10-hez (de gondolom típus független is lehet)az első lökhárító sarkán a sárvédővel összekötő kis műanyag elem, és padló vagy küszöb lemezbe való gumi dugó?
bontókat már bejártam:
az előbbi még lenne is, de kompletten adják lökössel együtt (és nem akarnak egyet sem nélküle adni :S)
utóbbival nem is foglalkoznak
Nem egy brutál összeg.
AE82 Gt 4AGE smallport 1987
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009
AE86 GT 4AGE 1983
Prius II 2009