Vargas írta:sziasztok.
régóta szeretnék egy Corollát, és úgy tûnik végre megveszem. egy 2005-6-7-körüli Corollát szeretnék.
És amint megvan, a gyári magnó helyére egy 2 DIN-es érintõképernyõs fejegységet tervezek.
A kérdésem lenne felétek- hogy ott van-e elég hely hogy 2 DIN beférjen?
Köszi a válaszokat.
AutóHiFi szerelés, és minden ami hozzá tartozik
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Yautja
- Gyakori látogató

Igen, befér a 2 dines.Biagio írta:Vargas írta:sziasztok.
régóta szeretnék egy Corollát, és úgy tûnik végre megveszem. egy 2005-6-7-körüli Corollát szeretnék.
És amint megvan, a gyári magnó helyére egy 2 DIN-es érintõképernyõs fejegységet tervezek.
A kérdésem lenne felétek- hogy ott van-e elég hely hogy 2 DIN beférjen?
Köszi a válaszokat.
E12 '05 2ZZ-GE 1,8 TS facelift (5 ajtós) 192 Lóerõ 
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
Autóvillamosság - autó javítás - Toyota szervizelés - gumiszerelés - autóhifi stb.
Segítséget szeretnék kérni!
Szép estét/napot Mindenkinek
!
Segítséget szeretnék kérni a következõkben!
Szóval, ilyen gépjármûhöz, TOYOTA Corolla 1.6 G6 1999, szeretnék venni autós rádiót/fejegységet, és olvasom több helyen, hogy 1DIN (180mm x 50mm) és 2 DIN (180mm x 100mm) szabványméretek vannak...Nos valaki hozzáértõ tudna Nekem segíteni, hogy ebbe melyik kellene?
Meglepetés lenne, a férjecskémnek, ez miatt nem tudom kifaggatni
! Én meg nagyon nem értek hozzá
Tök hülye vagyok ilyenekhez ! Valaki valami infóval tudna szolgálni? Vagy egyszerûen mérjem le (ezt is hogyan? ) ?
Elõre is köszönöm a válaszokat
!
Segítséget szeretnék kérni a következõkben!
Szóval, ilyen gépjármûhöz, TOYOTA Corolla 1.6 G6 1999, szeretnék venni autós rádiót/fejegységet, és olvasom több helyen, hogy 1DIN (180mm x 50mm) és 2 DIN (180mm x 100mm) szabványméretek vannak...Nos valaki hozzáértõ tudna Nekem segíteni, hogy ebbe melyik kellene?
Meglepetés lenne, a férjecskémnek, ez miatt nem tudom kifaggatni
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
2014.03.15. még mindig aktuális:
Panasonic CD/MP3 rádió, típusa CQ-C1475, kellemes hangú fejegység
4-féle beépített EQ, plusz magas- és mély EQ
aux bemenet (pl. külsõ mp3 lejátszóhoz) 3.5-es jack
kék kijelzõ, piros gombok
50W, 4 csatorna
RDS, TA, PTY, mindenféle egyéb rádiós okosság (pl. órát magától beállítja)
olvas mindent, újraírható CD-ket is
levehetõ elõlap
minden megvan hozzá, ami E11-be beépítéshez kellhet
Cserébe érdekelhet békalámpás E11-hez mindenféle, számomra hasznos alkatrész.
(pl. 5W-40 motorolaj, fényszóró, ékszíjak, fékdob és fékpofák, vezetőoldali fűthető tükörlap, klíma szárítószűrő, első kerékcsapágy, elosztófedél stb.stb.)
Privát üzenetben várom az ajánlatokat.

Panasonic CD/MP3 rádió, típusa CQ-C1475, kellemes hangú fejegység
4-féle beépített EQ, plusz magas- és mély EQ
aux bemenet (pl. külsõ mp3 lejátszóhoz) 3.5-es jack
kék kijelzõ, piros gombok
50W, 4 csatorna
RDS, TA, PTY, mindenféle egyéb rádiós okosság (pl. órát magától beállítja)
olvas mindent, újraírható CD-ket is
levehetõ elõlap
minden megvan hozzá, ami E11-be beépítéshez kellhet
Cserébe érdekelhet békalámpás E11-hez mindenféle, számomra hasznos alkatrész.
(pl. 5W-40 motorolaj, fényszóró, ékszíjak, fékdob és fékpofák, vezetőoldali fűthető tükörlap, klíma szárítószűrő, első kerékcsapágy, elosztófedél stb.stb.)
Privát üzenetben várom az ajánlatokat.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Jorn 2014 márc. 15, 04:10 pm-kor.
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Re: AutóHiFi szerelés, és minden ami hozzá tartozik
Sziasztok!
adott egy corolla e11 (1998) most cseréltem fejegységet. Egy Pioneer MVH-160UI
Szeretnék egy jobb hangzást adni a járműnek. Egy 500 wattos mnc penta mélyládát megtudna hajtani ez a fejegység (külső erősítő nélkül)? Honlapján azt írják h képes a belső erősítőjével. Gondolom h nem egy hú de nagy hangzása lenne. De egy kellemes basszus várható lehet?
Illetve milyen hangszóró szettet ajánlotok? Jó fel állás ez a gyári 2elől (ajtóban) 2hátul (kalaptartó mellett).
Köszönöm a segítségeteket!
Szeretnék egy jobb hangzást adni a járműnek. Egy 500 wattos mnc penta mélyládát megtudna hajtani ez a fejegység (külső erősítő nélkül)? Honlapján azt írják h képes a belső erősítőjével. Gondolom h nem egy hú de nagy hangzása lenne. De egy kellemes basszus várható lehet?
Illetve milyen hangszóró szettet ajánlotok? Jó fel állás ez a gyári 2elől (ajtóban) 2hátul (kalaptartó mellett).
Üdv Dávid!
- K-Roy
- Visszajáró

Szia!sorto92 írta:Sziasztok!
Szerintem egy akkora ládát nem tudna meghajtani, inkább nézz egy aktív mélyládát, amin van beépített erősítő, azzal biztosan jó lesz a hangzás.
Amúgy ha rákötöd a mélynyomót a fejegységre akkor már csak a két első hangszórót tudja meghajtani, mivel a hátsó párat lefoglalja a mélynyomó.
Az aktív mélyláda ebből a szempontból is jó, mert csak a fejegység mélynyomó kimenetéről hátraviszed az RCA-t a sub-nak plusz egy tápkábelt, ha minden igaz. Esetleg még egy remote szál kellhet, hogy a fejegység tudja kapcsolni a mélynyomóba épített erősítőt.
'00 E11 4ZZ-FE, Harmony Sedan
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

Aktív ládát inkább ne... Ugyanabból a pénzből sokkal jobb ládát+erősítőt lehet venni. Mind minőségben, mind hangminőségben.
~35-40 körül már egész korrekt mély szekciót lehet összehozni.
Persze ha csak a dübögés a lényeg, akkor bármi jó.
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- K-Roy
- Visszajáró

Persze, ebben igazad van, én ott ragadtam le, hogy "külső erősítő nélkül", azt hittem, hogy azt valamiért nem szeretne.PiciPeti írta:Aktív ládát inkább ne... Ugyanabból a pénzből sokkal jobb ládát+erősítőt lehet venni. Mind minőségben, mind hangminőségben.
Nekem még nem volt tapasztalatom aktívval, elméletben jó ötletnek tűnt. Mi a baj velük?
- PiciPeti
- Fanatikus fórumozó

A leggyengébb minőségű komponensekből építik, kis erősítőkkel, és ehhez képest baromi drága... (50-120W között szokott lenni az erősítő teljesítmény... Ez egy komolyabb kicket se tud kontrolláltan meghajtani, nemhogy egy mélynyomót...
)
Sose értettem miért jobb, ha a dobozban van az erősítő, mintha rajta, mögötte, ne adj isten üléstámlán...
Sose értettem miért jobb, ha a dobozban van az erősítő, mintha rajta, mögötte, ne adj isten üléstámlán...
'00 E11 4E-FE Harmony-Millenium
'07 E12 D-4D, Linea Luna
'07 E12 D-4D, Linea Luna
- K-Roy
- Visszajáró

Nem tudom, talán helytakarékosság miatt lehet jó.
Mindenesetre jó tudni, hogy nem érdemes ilyenben gondolkozni.
Mindenesetre jó tudni, hogy nem érdemes ilyenben gondolkozni.
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.E12 corolla-hoz találtam ebayen egy speciális kabelt,egyik vége 12 dines a a másik pedig jack(telefonra vagy mp3 lejátszóra akarom csatlakoztatni) a kettő között meg van egy átalakító.Mielőtt megrendelném inkább megerősítést kérek Tőletek.Leírásban olyan találtam hogy kelleni fog a rádió biztonsági kódja,amit nem tudom hol találnék meg?
Bemásolom a képet,szerintetek jó lehet??? Köszi előre is!! 
Kis segítségre lenne szükségem.E12 corolla-hoz találtam ebayen egy speciális kabelt,egyik vége 12 dines a a másik pedig jack(telefonra vagy mp3 lejátszóra akarom csatlakoztatni) a kettő között meg van egy átalakító.Mielőtt megrendelném inkább megerősítést kérek Tőletek.Leírásban olyan találtam hogy kelleni fog a rádió biztonsági kódja,amit nem tudom hol találnék meg?

- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Én is ilyet vettem, csak a jack mellett van rajta egy 30 PIN-és IPhone csatlakozó is a menet közbeni tölthetőség érdekében.gergohun írta:Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.E12 corolla-hoz találtam ebayen egy speciális kabelt,egyik vége 12 dines a a másik pedig jack(telefonra vagy mp3 lejátszóra akarom csatlakoztatni) a kettő között meg van egy átalakító.Mielőtt megrendelném inkább megerősítést kérek Tőletek.Leírásban olyan találtam hogy kelleni fog a rádió biztonsági kódja,amit nem tudom hol találnék meg?Bemásolom a képet,szerintetek jó lehet??? Köszi előre is!!
Szóval, amiről meg kell bizonyosodj, hogy a 12 PIN csati az autódban 5+7 osztású ( ha jól tudom, az E11 még ilyen), vagy 6+6os (ilyenek az újabb Toyoták). Ez bele van írva a termék leírásába, tehát érdemes aprólékosan elolvasgatni, mielőtt megrendeled, esetleg megkérdezni az eladótól.
A másik: nem tudom, neked van-e multikormányod. Ha igen, akkor szükséged lehet pluszban egy Toyota Y-csatlakozóra is, mert ezt a kábelt is a gyári fejegység cd-tár csatijába kell csatlakoztatni és jó eséllyel a multikormányod vezetékei is ezen vannak. Az Y-kábel elosztja helyet és mindkét egység jól fog működni.
Érdemes még ezeket nézegetned, mert van belőle USB-s végű is a pendrive-nak.
Biztosra akkor tudsz menni, ha a vásárlás elott kihuzod a középkonzolt és megnézed, hogy pontosan hogyan is van a bekötés. Nálam az Avensisben így volt, ahogy leírtam.
Még annyi eszembe jutott, hogy a kütyü hirdetésében a gyári Toyota fejegységek gyári számait sorolják fel, ami, ha tartalmazza a Tiedet, akkor szinte biztosan jó lesz. De, hogy neked kell-e az Y-kábel, arról nem tesznek említést, így azt neked külön kell ellenőrizned.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i