Mecsek Rally
- HUNited
- Visszajáró

- Kapcsolat:
Mecsek Rally
Sziasztok. Jön valaki majd a mecsek rallyra?
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Re: Mecsek Rally
Hello!
Sajnos nem valószínű, hogy megyek, de jó szórakozást és a hatcback békalámpásról sok-sok képet, ha mész!
Sajnos nem valószínű, hogy megyek, de jó szórakozást és a hatcback békalámpásról sok-sok képet, ha mész!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Háááááááát, ejnye. Egyébként addig a napig totál nem érdekelt a rallye, mígnem egyszer még '96-ban haverokkal elmentünk egy - akkor még - Salgó Rallye-ra. Az a bizonyos szerelem első látásra.....azóta meg sem tudnám mondani hány versenyen voltam. Lehet, hogy te is így leszel.
Lényeg, hogy én 99% megyek.
Lényeg, hogy én 99% megyek.
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Jó lenne többen találkozni. 
Helyszíneket csak kb 2-3 héttel előtte lehet tudni, de ha a klasszikusok lesznek, akkor azok kb a következők : Abaliget, Orfű, Árpádtető, Nyárlőrinc, Hetvehely, Nyárásvölgy......stb. A Mecsekben jó kis hegyi pályák.
Ha szerencsénk lesz, akkor kicsit dzsúzos lesz az idő. Az kedvez a kilinccsel előre stílusnak...meg a megpördüléseknek is.
Helyszíneket csak kb 2-3 héttel előtte lehet tudni, de ha a klasszikusok lesznek, akkor azok kb a következők : Abaliget, Orfű, Árpádtető, Nyárlőrinc, Hetvehely, Nyárásvölgy......stb. A Mecsekben jó kis hegyi pályák.
Ha szerencsénk lesz, akkor kicsit dzsúzos lesz az idő. Az kedvez a kilinccsel előre stílusnak...meg a megpördüléseknek is.