Pacsker írta:Amint észrevettétek, megpróbáltuk úgy vinni a klubot, hogy ne a tagdíjakról=a pénzről szóljon, és függjön.
Aki szereti az autóját és oda van érte, az ottlehessen velünk és érezze jól magát!
Természetesen, mint szórólap, később matrica, lesznek kiadások, de remléem érzitek, h ez közös költség, nem a mi zsebünkbe megy. Ez a fejlődés
Nos. Eddigis az volt hangsúlyon, hogy kreatív ajándékokat készítgettem nektek, ami nem kerül sok pénzbe. inkább ügyesség kell hozzá. (kulcstartó, klubtagsági kártya)
Azon gondolkozom jóideje, hogy csinálni kéne a motorháztető és az első sárvédőelem közti résen bemenő kis lemezkét, ami a függőleges sárvédő lefogató csavarhoz hozzárögzíthető. ez egy kis zászlótartórú, foglalat lenne, ami áll ki az autó orrából. (remélem el tudtátok képzelni) még én is belezavarodtam
aztán egy kis koszos, szakadt lepedő, amiből van használható rész, kartonpapír, olló, amiből kész a sablon és egy festékspray. Na mit szóltok? akár a diplomata autók. dupla lobogóval.
Nos mit szóltok ahhoz, hogy csinálnánk egy kis játékot. Ki tud szebb, jobb megoldású zászlót csinálni?

na jó nem verseny, csak felhívás, hogy aki akar, az a szép napos délutánokon áűlljon neki, megvan hipp hopp és a következőn mégtöbb lenne a reklámfelület

Hogy mi is lenne rajta?! Természetesen a logónk, amit itt a fórum tetején láthattok. Aki gondolja úgy csinálja. alsó felirat nélkül, vagy azzal együtt. Mindkettő téglalap alakú.
Remélem lesz pár jelentkező!
Majd én is csinálok szerintem.