CCH Őszi Találkozó - Diósjenő / 2016.10.22-23.

Főként a már lezajlott találkozókról olvashattok. Kinek hogy tetszett?
Avatar
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Hozzászólások: 23665
Csatlakozott: 2007 márc. 09, 06:44 pm
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Kapcsolat:
CCH Őszi Találkozó - Diósjenő / 2016.10.22-23.

Hozzászólás Szerző: Pacsker » 2016 okt. 22, 09:19 pm

Jó az idő, jó a csapat!
Csak jó találkozó sülhet ki belőle :)

Ide várjuk a képeket, videókat és élménybeszámolókat!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi


:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép

Avatar
Frool
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Hozzászólások: 1614
Csatlakozott: 2007 ápr. 18, 05:17 pm
Tartózkodási hely: Nagykáta, BP.IX., Pécel
Re: CCH Őszi Találkozó - Diósjenő / 2016.10.22-23.

Hozzászólás Szerző: Frool » 2016 okt. 23, 07:45 pm

Sziasztok!

Mi csak szombaton voltunk jelen, de nagyon jól éreztük magunkat. A reggeli találkozás a parkolóban meglepetést is hozott Zuzmó és Szabber személyében. Tervezett időben elindultunk, a konvojozás zavartalanul haladt (egy tömeggyilkosbedrogozottcsontrészeg vagy nem tudom mi ódis kivételével) és tervezett időben érkeztünk a szállásra.
A parkoló épp csak elég férőhelyes volt így a kezdetekben ideiglenes helyfoglalást is megejtettünk a szomszéd ház előtt. Házigazdánk azonban jelezte, hogy kiáll és álljunk be az udvarba hamar mert ránk hívják a yardot. Természetesen megtettük, de míg mindenki bepakolt a szobájába megerkezett a járőr ellenőrizni a bejelentést miszerint rengeteg autó akadájozza a forgalmat. Hamar átlátták a szitut - értelmes kedves emberek voltak - jó kirándulást, szép napot kívántak.
A túrát terveknek megfelelően 11 órakor kezdtük, a szabadidőpark mellett elhaladva értünk be az erdőbe.
Gyönyörű napos időben sokszínű öszi erdőt csodálhattunk. Gyönyörű panorámát is kaptunk a rengeteg látnivalóhoz, majd visszafelé fordulva a meleg vacsora reménye tartotta a lelket megfáradt vándorainkban.
Egy átkötő turistaút (piros x) kis izgalmat vitt a kirándulásba, mivel két szurdokot kellett megmásznunk sáros faleveles talaj által nehezítve.
Visszaérve a szállásra (a tervekhez képest 5-10 perc késéssel :lol: ) mi helyben készült ízletes tárkonyos vadragu levessel (nagyon finom, számomra nem szokványos fűszerezéssel) és Brassóival töltöttük fel energia készletünket, majd akitől tudtunk elköszöntünk.
Nekünk így viszonylag korán véget ért ez a találkozó. Bár maradtunk volna még estére és másnapra is, hiszen jónak igérkezett a másnapi program a szobák is tetszettek,de most nem fért bele. Így ismét egy olyan CCH talin voltunk ahol megállapítottuk: ide még vissza kel jönni több napra...
Akiktől nem sikerült elköszönnünk azoknak ezúton kívánunk utólag is jó pihenést!
Köszönöm a szervező klubvezetők kiváló munkáját!
CCH vezetőségi tag

Ajtóüvegen át figyelni a menetirányt
finoman adagolva gázt,ellenkormányt.
Szélvédõn keresztül nézni a tájat,
nincs szebb ami rám várhat!
Kilinccsel elõre!!!
AE86GT. 4AGE

Avatar
Bardos6
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 956
Csatlakozott: 2008 máj. 26, 11:55 pm
Tartózkodási hely: 17.ker
Re: CCH Őszi Találkozó - Diósjenő / 2016.10.22-23.

Hozzászólás Szerző: Bardos6 » 2016 okt. 23, 09:34 pm

Köszönöm a szervezést a vezetőségnek és a részvételt a CCH-soknak, ismét egy jó kis talin vehettünk részt!
EE90 Hatchback XLi 1.3 2E-E
AE95 Sedan 4WD Gli 1.6 4A-FE
AE92 Liftback GT-i 1.6 4A-GE
MR2 AW11 GT 1.6 4A-GE
ST162 Coupe GT 2.0 3S-GE

Avatar
Ewing
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Hozzászólások: 630
Csatlakozott: 2009 jún. 27, 02:09 pm
Autód gyártási éve: 1990
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: XLi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: CCH Őszi Találkozó - Diósjenő / 2016.10.22-23.

Hozzászólás Szerző: Ewing » 2016 okt. 27, 04:28 pm

Ismét le a kalappal a szervezők, előtt! Nagyszerű színeket varázsoltak a természetnek és napsütést is. :) A túra nekem nagyon tetszett, az erdő változatos őszi színei szemetgyönyörködtetők és nem lehet vele betelni. A kilátást két pihenő alkalmával is megcsodáltuk. Többször rákérdeztem: Eltévedtünk? (hátha így hosszabb lesz a túra :) ) de mindig nemleges válasz jött és a szállásra is időben visszaértünk. :) A túra után jólesett a szálláson a húsleves, bár eleinte vacilláltam, kell-e az, hisz mindjárt kezdődik a sütögetés, de nem vette el a helyet a vacsorától. :) Naplementére már a tábortűz is lobogott és kezdetét vehette a sütés. Voltak is szebbnél szebb, finomabbnál-finomabb nyársak. (Többen mondták, hogy sokat eszem, de ez nem igaz, nem sokat, csak lassan. :) ) Evés közben és után mindenki egy kupacba tömörült a tűz köré. Másnap ragyogó napsütés fogadta a reggelihez sietőket. Az ebédlőben terített asztal várt minket, minden jóval megrakva. Majd az Erdei szabadidőparkban tartottuk meg a minigolfversenyt. Nagyon trükkösek voltak a pályák. Többnél azt hittem mikor megláttam, nem is lehet teljesíteni (ez néha beigazolódott :) ). Verseny után körbejártam a parkot, nagyon hangulatos utakat alakítottak ki, ha legközelebb arra visz utam benézek mindenképp. A találkozót végül a kismarosi Öregmorgó étteremben zártuk.

Köszönet a szervezőknek, résztvevőknek, az újonnan megjelenteknek (remélem máskor is jönnek) és mindenkinek aki hozzájárult a hétvégéhez. :)

U.i.: Aki nem tudott eljönni sajnálhatja. :)

U.u.i: Képek hamarosan. ;)
EE90 2E-E; 1,3 Liftback

Avatar
Zolee11
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 239
Csatlakozott: 2013 aug. 13, 01:10 pm
Autód gyártási éve: 2001
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: Terra
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: CCH Őszi Találkozó - Diósjenő / 2016.10.22-23.

Hozzászólás Szerző: Zolee11 » 2016 nov. 02, 02:00 pm

KÉPEINK

Beszámoló picit később.
'01 Toyota Corolla Sedan 1,4 Linea Terra ('12-)

Avatar
Zolee11
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 239
Csatlakozott: 2013 aug. 13, 01:10 pm
Autód gyártási éve: 2001
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: Terra
Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: CCH Őszi Találkozó - Diósjenő / 2016.10.22-23.

Hozzászólás Szerző: Zolee11 » 2016 nov. 10, 08:21 pm

Szokásunkhoz híven szombat reggel nem érkeztünk túl korán a gyülekezési pontra, nehogy mi legyünk az elsők... :)
Időben útnak indult a konvoj, melynek felvezetőjeként néha nem tudtam eldönteni, hogy túl lassan megyek, vagy túl gyorsan, azért sikerült egyben tartani a csapatot. Szerencsésen megérkeztünk a szállásra, ahol nem volt túl sok parkoló, és a kedves (szó szerint értendő) rendőröket is kihívták, mivel elálljuk az utat, ami így ebben a formában még a megérkezés pillanatában sem volt igaz, de hamar rendeztük a helyzetet.
A szállás szerintem nagyon jó volt, kulturált, rendezett szobák, és szép kilátás.

11-kor indultunk neki a túrának, nagyon szép időnk volt, sehol egy felhő, nagyon szép volt az őszbe boruló erdő, több ponton is nagyon szép kilátás fogadott. Annyira jól haladtunk, hogy rögtönzött módon növeltük az előre eltervezett túra útvonalát, hogy ne legyen túl rövid, időben sem. Volt aki szerette volna ha eltévedünk egy kicsit, de ez a modern digitális korszakban lehetetlen, így kénytelek voltunk a tervezett módon haladni. :) Visszafele egy kicsit meglódult a csapat mivel sok lejtőn haladtunk, így általában a végét zártuk a csapatnak, és próbáltuk beérni őket. :)

A szállásra 16 óra környékén érkeztünk vissza, pont ahogy terveztük. A sütögetés előtt szinte mindenki evett egy forró leves, esetleg még valami 2. fogást is. ezek után szép lassan nekiálltunk összerakni a tűzhelyeket. Ahogy begyújtottuk a tüzet, mindjárt jobb lett a hangulat is, mivel ekkor már kezdett elég hűvös lenni. Természetesen előkerültek a hangulatfokozó és testet melengető nedűk is, így hamar tetőfokára hágott a hangulat. Mindenki elővette a sütögetni valóját, ki nyárson, ki grillen, ki sütőtálcában odatette a sok finomságot hadd készüljenek, hisz ismét megéhezett mindenki.
A kevesebb létszám miatt nagyon közvetlen és családias hangulat volt, lehetett ismerkedni, barátkozni. Ehhez a 2 tűzhelyünk tökéletes hangulatot is teremtett, a lelkes vállakozók, többek közt én is pedig aprítottuk a fát, nehogy elfogyjon... :D
A csapat kb. 12 környékén vonult vissza, kisebb rendrakás után. A fűtésre nem lehetett panasz, mi 2 óra környékén arra ébredtünk, hogy olyan meleg van, hogy muszáj volt egy picit szellőztetni, hogy tovább tudjunk aludni.

Másnap is napsütéses idő fogadott reggel. A reggelink már várt minket az ebédlőben, mely szerintem bőséges volt, és választékos. Reggeli után összepakoltunk és elhagytuk a szállást. Utunk az erdei szabadidőparkba vezetett ahol minigolf verseny várt ránk, a pályák elég trükkösek voltak, és a nehézséget állapotuk sem könnyítette, de mindenki élvezte az olykor lehetetlen küldetést is. :lol:
A parkban is volt bőven látnivaló, így sokan választották a nézelődést miután végeztek a golfozással. Miután végzett mindenki, összesítettük a pontokat, és kihirdettük a nyertest, illetve a további sorrendet.

Utunk a Kismaros melletti Öreg Morgó étterembe vezetett, ahol személy szerint nagyon elégedett voltam a felszolgált finomságokkal. Egy utolsó beszélgetés után, melyet az ebéd végeztével egy rövidebb ideig még a parkolóban folytattuk, elköszöntünk egymástól.
'01 Toyota Corolla Sedan 1,4 Linea Terra ('12-)

Avatar
Zsoltee
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Hozzászólások: 457
Csatlakozott: 2008 júl. 12, 01:23 am
Autód gyártási éve: 2006
Autód típusa (és generációja): Avensis
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Wagon (5 ajtós)
Tartózkodási hely: Budapest
Re: CCH Őszi Találkozó - Diósjenő / 2016.10.22-23.

Hozzászólás Szerző: Zsoltee » 2016 nov. 14, 09:11 pm

Szokásunkhoz híven késve bár, de …. mi is feltöltöttük a képeinket:
Képek

A csapat ugyan a megszokotthoz képest kisebb létszámú volt, ennek ellenére ismét egy nagyon jó találkozón vehettünk részt!
A szállás és a tervezett kirándulás is kifogástalan volt, az időjárásról nem is beszélve!
A reggeli gyülekezőnél meglepett minket Zuzmow tagunk, ugyanis gondoskodott az esti sütögetéshez szükséges üzemanyag kibővítéséről :-) Köszönjük kedvességed! Nagyon finom italokat kaptunk!
A vasárnapi minigolf is izgalmas volt, tekintve a pályák állapotát :-) Némelyik pálya eléggé töredezett volt, de ez nem szegte kedvét a csapatnak. Hazafelé betértünk az Öreg Morgó étterembe, ahol ismét nagyon finom ételek közül választhattunk. Szerencsére itt tudott hozzánk csatlakozni egy késői ebéd idejére és egy kis beszélgetésre Pacsker és Kiki is.
CCH vezetőségi tag

:e11hb: '97 Toyota Corolla Hatchback 1,3 Linea Terra ('07-'17)
'06 T25 Avensis Wagon 1,8 Sol Technic ('17-)


Válasz küldése