Mindenről, akármikor, akárkivel

Szükség esetén nyissatok bátran új témát, de csak akkor, ha máshova tényleg nem illik.
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Innentől kezdve ha ezt jól értelmezem és most zárjuk ki a kihasználást teszem fel.

Bár az tetszik, hogy néhány srác és csaj autóimádata ami tök jó dolog.
Akkor mondjuk fogjuk fel úgy a dolgot hogy egy baráti társaság. És nem kell gyilkolni a tagokésrt meg ilyesmi...
Hanem tényleg lehet összejárogatni mindenki mindenkivel.

Nyilván alakulnak ki szorosabb baráti kötődések 110 embernél ez totál elkerülhetetlen.

Annyi, hogy nyilván szorosabb szabályzat kell.

Nézzük ugye az állandó minitali témát.
Már régen felvetettem hivatalosan legyen egy mini tali minden hónap első péntekén. Akkor már nagyja a csapatnak kapott fizut, jobban el tud menni. Ehhez mit szóltok. És mint a Toyota klub és rohadék vagyok de ez jó példa. Minden pénteken ugyanott így egy fél hozzászólás több nem kell róla.
Ennyit.

Ha jó a népnek a Minden hó első péntek szóljatok és lebeszéltnek nyilvánítom. A helyet meg megeggyezünk, valami zabálós parkolós ugyebár :)

Hmmm klikkesedés, mindíg is lessz. ezt mindt írtam szorosabb baráti kötődés egyebek.

a másik. Igen 5 club vezető van. Nem kell választgatni meg ilyesmi.
Ez nem két nap alatt derül ki hogy ki miért jó. Szerintem legalább egy fél év. És utána ezt egy nyílt nagyobb talin lehet mindenkiről hideget meleget.

Nagytalik. Egy valaki úgyis kiötli vagy többen és akkor szervezzék le.

Honlap.... Na most itt én verem magam a földbe is és nem engedek belőle. Meg fogom csinálni és kész... És ha kell bárkit kikészítek vele nagyon szívesen. Ha azon múlik bárkit baszogatni is fogok.

És a végszó...

Mit mondok a végén? Én csak a klub miatt teszem...

Szép éjszakát mindenkinek.
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Layosh írta:Innentől kezdve ha ezt jól értelmezem és most zárjuk ki a kihasználást teszem fel.

Bár az tetszik, hogy néhány srác és csaj autóimádata ami tök jó dolog.
Akkor mondjuk fogjuk fel úgy a dolgot hogy egy baráti társaság. És nem kell gyilkolni a tagokésrt meg ilyesmi...
Hanem tényleg lehet összejárogatni mindenki mindenkivel.

Nyilván alakulnak ki szorosabb baráti kötődések 110 embernél ez totál elkerülhetetlen.

Annyi, hogy nyilván szorosabb szabályzat kell.

Nézzük ugye az állandó minitali témát.
Már régen felvetettem hivatalosan legyen egy mini tali minden hónap első péntekén. Akkor már nagyja a csapatnak kapott fizut, jobban el tud menni. Ehhez mit szóltok. És mint a Toyota klub és rohadék vagyok de ez jó példa. Minden pénteken ugyanott így egy fél hozzászólás több nem kell róla.
Ennyit.

Ha jó a népnek a Minden hó első péntek szóljatok és lebeszéltnek nyilvánítom. A helyet meg megeggyezünk, valami zabálós parkolós ugyebár :)

Hmmm klikkesedés, mindíg is lessz. ezt mindt írtam szorosabb baráti kötődés egyebek.

a másik. Igen 5 club vezető van. Nem kell választgatni meg ilyesmi.
Ez nem két nap alatt derül ki hogy ki miért jó. Szerintem legalább egy fél év. És utána ezt egy nyílt nagyobb talin lehet mindenkiről hideget meleget.

Nagytalik. Egy valaki úgyis kiötli vagy többen és akkor szervezzék le.

Honlap.... Na most itt én verem magam a földbe is és nem engedek belőle. Meg fogom csinálni és kész... És ha kell bárkit kikészítek vele nagyon szívesen. Ha azon múlik bárkit baszogatni is fogok.

És a végszó...

Mit mondok a végén? Én csak a klub miatt teszem...

Szép éjszakát mindenkinek.
Mondjuk a minitalihoz annyit,hogy esetleg lehetne egy kb.középponton,ami mindenkinek kb.ugyanannyira van!
S más is aktívan részt venne az esetleges szervezés vagyis kiötlésben ne csak pár ember,s ne csak ugyanazok!

Van telefon is!;)

Mert igazándiból kissé fura az x pesti tagból mondjuk 5-tel találkozni mindig!

Félre értés ne essék nagyon szívesen talizom velük,de esetleg más is jöhetne!
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Folytatás a minitali rovatban...
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

B26!

Örülök, hogy a minitaliról beszéltek. Szívesen benne lnnék én is pár hét múlva egy nagyobb minitaliban, mint régen. Ha minden úgy akarja.
Ezt majd légyszi ha folytatjátok a helyes topicban.

Mindneki!

B26 hozzászólásai azért vannak törölve, mivel beszéltünk egyszer személyesen, megegyeztünk, hogyha többször provokálni fog embereket, kötöszködik, vagy sértő hangnemben beszél, akkor már nem beszélgetünk el és törölni fogjuk az adott hozzászólást. (majd ha sokáig folytatja a fórumról is le lesz tiltva) Egyszer kérvényezte, hogy töröljük a fórumról és a tagok közül, gondoltuk hirtelen felindulás, hagytuk is bent, szerintem örül neki és azóta is tobbek közt sok értelmes szakmai baráti hozzászólást írt. Nos beleegyezett és a beszélgetésünk óta szépen fórumozott is egy két hozzászólás kivételével, amit töröltem is adminisztrátor létemre.
Remélem mostmár érti mindenki!
Azért írtam, mert visszahallottam, hogy nem értik páran, miért történik ez. Azok a hozzászólások konkrét furkálódást kötözködést, netán enyhébb trágár szavakat, kifejezéseket tartalmaznak. Jobb a béke.

Tehát megállapodás alapján van. És beszélgettünk erről sok időt személyesen telefonon.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Az én véleményem szerint, nincs azzal semmi, baj ha van itt az emberek között egy kis adok-kapok.
Ebből a legrosszabb esetben kijön egy jó pár hozzászólás, jó kis beszélgetések. És főleg az, hogyha valaki odatéved idegen és elolvassa azt, akor nem biztos, hogy azt fogja gondolni, hogy jajj ezek mit szapujják egymást.

hanem mondjuk azt, hogy bakker, itt van élet és meg is mondják a frankót.

Én nem bánom ha lebasznak, nap mint nap megtörténik ez. Ez lehet nem egy jó tulajdonság, de ezt Mint most beszélgettem a Balázzsal és Matyival is MSN en. A hozzászólás törlés és ilyesmi dolgokból kifolyólag.
Hogy van egy olyan tulajdonságom, hogy máshogy is tudok nézni dolgokat. Én szeretem a jó oldalát nézni. jó van amikor én is szomi vagyok és akkor nem látok semmi jót semmiben, de komolyan még olyankor is nevetek egy poénon.

Szóval szerintem semmi baj sincs azzal, ha bizonyos és akár személyes dolgokat is kibeszélünk itt. Hátha van aki tud mondani egy jó tippet.

Pl én sosem mondom azt, hogy menj el a jó büdös fr....ba.
Mindent meg lehet beszélni. Ezért van a fórum és mit mondjak maga a klub is.

És higyjétek el hogy ez kell és hozzá is tartozik egy társaság életéhez, hogy legyenek ellentétek, merrt ha nincs és mindenki lenyel mindent, akkor abból verekedés lessz nem max egy kis szájrágás.

Másrészt persze makacsszág szül ellentétet. Ezt is tudják az érintettek :)
Csak azért írom ezt, hogy ne legyek részrehajló.
Szal nem egyedi eset ez, nem kell miatta visítani meg ilyesmi. Hozzá tartozik az emberhez.

Tudjátok hogy sok tuningosról mi a véleményem, ki tetszik ki nem és miért. De mindenhol van kivélel ami erősíti a szabályt.

Szóval ez egy klub és MINDENKIÉ!!!

Fogjuk fel így éljük meg így.
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Pacsker írta:B26!

Örülök, hogy a minitaliról beszéltek. Szívesen benne lnnék én is pár hét múlva egy nagyobb minitaliban, mint régen. Ha minden úgy akarja.
Ezt majd légyszi ha folytatjátok a helyes topicban.

Mindneki!

B26 hozzászólásai azért vannak törölve, mivel beszéltünk egyszer személyesen, megegyeztünk, hogyha többször provokálni fog embereket, kötöszködik, vagy sértő hangnemben beszél, akkor már nem beszélgetünk el és törölni fogjuk az adott hozzászólást. (majd ha sokáig folytatja a fórumról is le lesz tiltva) Egyszer kérvényezte, hogy töröljük a fórumról és a tagok közül, gondoltuk hirtelen felindulás, hagytuk is bent, szerintem örül neki és azóta is tobbek közt sok értelmes szakmai baráti hozzászólást írt. Nos beleegyezett és a beszélgetésünk óta szépen fórumozott is egy két hozzászólás kivételével, amit töröltem is adminisztrátor létemre.
Remélem mostmár érti mindenki!
Azért írtam, mert visszahallottam, hogy nem értik páran, miért történik ez. Azok a hozzászólások konkrét furkálódást kötözködést, netán enyhébb trágár szavakat, kifejezéseket tartalmaznak. Jobb a béke.

Tehát megállapodás alapján van. És beszélgettünk erről sok időt személyesen telefonon.
Ha már tiszta víz akkor legyen!

A megegyezés nem született meg,mert (tanúm van) egyoldalú volt!

Vagyis megkaptam telefonon,hogy vagy matyinak is tetszőt írok vagy kitörli!

Eddig szólásszabadság volt,még ha néha hevesebb is a véleményem!

A tagság törlésének kérvényezése a következőként történt!

Miután a hócipőm tele volt a hozzáállással,stb. (ami jelenleg is van,bár remélem a jövőben nem lesz) kértem a tagságom törlését azzal az indokkal,hogy nem szeretnék így részt venni ebben!

Néha örülök,hogy nem léptem ki,de ez alatt nem úgy értem,hogy a ...-om a földhöz verem,hogy kegyeskedett valaki nem kizárni!

Lehet kötözködöm,de máshogy nem tudom a véleményemet kinyílvánítani,mert máshogy az illetékesek nem figyelnek rám (sem)!

S sajnos itt ismét a gerinctelen magatartást hoznám fel!

S nem egy embernél!

Hagy ne mondjak neveket!

Nekem ha gondom van valakivel nem a háta mögött beszélem ki,s áskálódom ellene vagy netán szarba se veszem!

Szóval ha van gerinc álljon elém mindenki akinek baja van velem,s 4szemközt leülünk megbeszélni értelmes ember módjára!

Már ha van!

Vagy lehet gerinctelenül,gyáván is hátba támadni!

Nem vagyok szent,de seggnyaló sem!

S,hogy trágár szavak is vannak néha benne?

Na bumm!

Az vesse rám az első követ aki nem szokott így beszélni,főleg feldúlt állapotban!

Na szóval ez dióhéjban a story!

Lajossal egyetértek!

S senki ne mondja azt,hogy nem feltűnő pl bárkinek is,ha egy fórumon a semmi gond,imádjuk egymást megy!

Ezzel nem azt mondom legyenek ellentétek,de mindannyian mások vagyunk,s ezért elkerülhetetlenek a nézetkülönbségek!

Tehát ne kiírtani akarjuk egymást,hanem megtárgyalni a gondokat!

Ez az egyének,s a klub érdeke is!
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Na bumm.

Erre mondtam éppen most MSN en néhányótoknak, hogy ugyanazt gondoljátok más szavakkal :) Kialakul ez közledenek az álláspontok és mindenki happy. Na ja mint a mesébe :D Amúgy tényleg ilyen egyének vagyunk és méghozzá nem is a fajtából, hanem autósból.

És biza van aki makacsabb, vagy egyszerűen csak talán nem is tudom hogy fejezzem ki esteleg görcsösebb, más lazábban veszi fel a dolgokat.

És ha akár a Balázs, akár a Matyi akár én rátámadok másra, vagy megmondja mi a baj, akkor az akár érintő jelleggel van.

Nem én is le lettem már baszva párszo, hogy milyen botrányos a helyesírásom, vagy mé nem tok fogalmazni...? Ez ilyen el kell fogadni :)

Amúgy tényleg, lehet úgy kéne nézni a dolgot mint Baráti társaság, nem mint club. Kezdem azt hinni, hogy mint club az már túl hivatalos. Az egy olyan dolog mint egy fizetős szolgáltatás, holott távol sem az. nem tagdíj...
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ember aki elolvastad e sok szöveget és én hülyeségeimet is. Gratulálok neked. Türelmes vagy. :D
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

viewtopic.php?t=761

Külön létezik "Konfliktusok is vannak" topic.
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Fontos!

Aki olvassa a fórumot mostanában dugja el az autóját. Az országban már több helyen nagy mennyiségű és nagy méretű jég is hullott!
Klubelnök

Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Az első reakcióm, hogy csak pislogok így kora reggel. :shock:

De szerintem itt is és ott is van igazság a dologban. Matyival abban egyett értek, hogy ha még feldúlt az ember akkor is lehet kúltúráltan viselkedni. Viszont Layoshnak is, hogy konfliktusok voltak és lesznek is. Mivel nem vagyunk egy véleményen vagyunk, más a világnézetünk.
B26nak is, hogy le lehet ülni és megbeszélni. Vagy sikerül vagy nem. Ehez kell mind a két fél. De csak is úgy megy, hogy mind a két fél enged egy kicsit.
Én itt halkan jegyezném meg, hogy csak a véleményemet hallattam. :roll:

Jég verés! :evil:
Sajnos igen kopogott az autón rendesen (szegényke össze vissza sikitozott is /riasztó/ :cry: ), de hál' Istennek nem kelletkezett kár. Remélem mindenki megúszta.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Balázs! Azt érzem, hogy egy kicsit túlérzékenyen reagálsz le olyan dolgokat amit igenis lehet intelligensen kezelni. Kicsit olyan mintha igényed volna mindig arra, hogy lehessen valamin idegeskedni. Ne vedd személyes sértésnek, csak szeretném, ha olyan jó hangulatú lenne a fórum mint amikor csatlakoztam.
Légy pozitívabb, az sok mindenen átsegít!
Persze elkerülhetetlen ennyi embernék, hogy ne legyen súrlódás vagy nézetkülönbség, de ezt meg lehet oldani, nem igaz?
Nem kívánok a témába jobban belemenni, nem is szándékom tovább foglalkozni ezzel, csak idéznék egyet:
¨Ha megváltoztatod a szemléletedet,megváltozik az, amit szemlélsz.¨
Dr. Wayne W. Dyer
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

birka007 írta:Balázs! Azt érzem, hogy egy kicsit túlérzékenyen reagálsz le olyan dolgokat amit igenis lehet intelligensen kezelni. Kicsit olyan mintha igényed volna mindig arra, hogy lehessen valamin idegeskedni. Ne vedd személyes sértésnek, csak szeretném, ha olyan jó hangulatú lenne a fórum mint amikor csatlakoztam.
Légy pozitívabb, az sok mindenen átsegít!
Persze elkerülhetetlen ennyi embernék, hogy ne legyen súrlódás vagy nézetkülönbség, de ezt meg lehet oldani, nem igaz?
Nem kívánok a témába jobban belemenni, nem is szándékom tovább foglalkozni ezzel, csak idéznék egyet:
¨Ha megváltoztatod a szemléletedet,megváltozik az, amit szemlélsz.¨
Dr. Wayne W. Dyer
Birka!

Amilyen a fogadj isten olyan az adjon isten!

Veled,meg pár emberrel miért hülyülünk el pl?

Mert ti sem veszitek pl sértésnek,stb a dolgokat vagy csak mert egy hullámhosszon vagyunk kb.!

Én a sok negatív pofonból reagálom le a dolgokat,s mivel a kedves érintettekben nincs annyi,hogy oda álljon,s szemembe nyögje a gondjait,így itt próbálnám pár problémára felhívni a figyelmet,ami hol normálisan,hol hevesebben történik meg!

Miért nem heveskedem pl iveconál mikor kint vagyunk?

Rühellem az igazságtalanságot,s ha semmibe vesznek,s nem leszek soha behúzom fülem farkam,s nyalok emberke!

Ha ez valakinek nem tetszik,nyugodtan álljon elém,s beszéljük meg,s ne felhívjon telefonon megfenyegetve,hogy ha nem írok rendesen kitilt,törli ,stb.

S most is ugyanazt szajkózom,mint eddig,s nem gerjeszteni akarom a problémát!
Balázs

C-POWER!!!!!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Ebben sok igazság van tény. Inkább meg kell beszélni.

Minthogy én sem bírom, ha lenéznek és én sem húzom be fülem farkam.
Bárkihez oda merek menni beszélgetni meg ilyesmi.
Nem érdekel engem hogy kicsoda, micsoda, ugyanolyan ember mint én...

A többi dolog meg színt tiszta pszihológia.

De már sokmindenkinek mondtam, ha azon múlik én is tudok a köcsögölő fajta lenni. Az hogy amíg kedvességet kapok akár minimálisat én is olyan vagyok sőt máskor is. De gondolom ez feltűnt nektek, hogy nem úgy állok oda, hogy jajj baz hagyjá má békén... Hanem inkább én rohangálok embertől emberig. Akivel meg keveset beszélek attól én kérek elnézést :)
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Layosh írta:Húúú bocsi Györgyi ezt az utsó hozzászólásodat én szerkesztettem tényleg. De a többim az miért tűnt el? Hmmm érdekes.

Az oké hogy véletlen a tiédet is szerkesztettem, de az enyém meg máshol meg sem jelent nem is egy.
Layosh!!!!!
Ilyesmit légy oly szives ide írni, és ne a talis topikokba! Másrészt pedig nem Györgyi, hanem Gyöngyi! Látom, a nevekkel mindíg bajba vagy tesó! Figyelj oda egy picit kérlek, mert felmászatlak az uborkafára! :D
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Válasz küldése