Bár az tetszik, hogy néhány srác és csaj autóimádata ami tök jó dolog.
Akkor mondjuk fogjuk fel úgy a dolgot hogy egy baráti társaság. És nem kell gyilkolni a tagokésrt meg ilyesmi...
Hanem tényleg lehet összejárogatni mindenki mindenkivel.
Nyilván alakulnak ki szorosabb baráti kötődések 110 embernél ez totál elkerülhetetlen.
Annyi, hogy nyilván szorosabb szabályzat kell.
Nézzük ugye az állandó minitali témát.
Már régen felvetettem hivatalosan legyen egy mini tali minden hónap első péntekén. Akkor már nagyja a csapatnak kapott fizut, jobban el tud menni. Ehhez mit szóltok. És mint a Toyota klub és rohadék vagyok de ez jó példa. Minden pénteken ugyanott így egy fél hozzászólás több nem kell róla.
Ennyit.
Ha jó a népnek a Minden hó első péntek szóljatok és lebeszéltnek nyilvánítom. A helyet meg megeggyezünk, valami zabálós parkolós ugyebár
Hmmm klikkesedés, mindíg is lessz. ezt mindt írtam szorosabb baráti kötődés egyebek.
a másik. Igen 5 club vezető van. Nem kell választgatni meg ilyesmi.
Ez nem két nap alatt derül ki hogy ki miért jó. Szerintem legalább egy fél év. És utána ezt egy nyílt nagyobb talin lehet mindenkiről hideget meleget.
Nagytalik. Egy valaki úgyis kiötli vagy többen és akkor szervezzék le.
Honlap.... Na most itt én verem magam a földbe is és nem engedek belőle. Meg fogom csinálni és kész... És ha kell bárkit kikészítek vele nagyon szívesen. Ha azon múlik bárkit baszogatni is fogok.
És a végszó...
Mit mondok a végén? Én csak a klub miatt teszem...
Szép éjszakát mindenkinek.

KE11 Sedan