Bocsi, én a mostaniból indultam ki. Feltételeztem, hogy helyes méret van rajta....
Annak viszont 185/60 R15 a váltómérete... Akkor a 185-ös mérethez milyen felniszélesség javallott? 6" elég?

6mm nem para, akkora dob van, hogy egy malomkerék is alámegy.PiciPeti írta:Köszönöm a válaszokat!
Ezek alapján ezt a felnit találtam:
Felni átmérõ: 15"
Felni szélesség: 6"
Felni mélysége (ET szám): 45 mm
Felni állapot: normál
Lyukosztó (csavar db): 4 db
Osztókör: 100 mm
Középfurat, agyátmérõ: 54 mm
Gyári Corolla felni.
Az ET kalkulátor szerint 6mm-el szélesedik mindkét irányba a felni. Gondolom ez nem lehet probléma...
De természetesen vétel elõtt felpróbáljuk.
Carina Coupe 1.6 DX

Az elso hangszorok 13 centisek tudtommal. A tobbirol sajnos nem tudok nyilatkozni.lexuxka írta:Helló!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy a Harmony felszereltségû,ránc felvarrott e11 corollákban(mint az enyém is) vajon hátra van e húzva a hátsó hangszórók kábele?Mert vettem bele fejegységet és a bekötésnél a hátsókábelek megvoltak a csatlakozóban,de nem tudom hogy vajon hátul is megvannak e?Ha igen akkor hol keressem õket?
Másik kérdésem pedig az ugyanennek a típusnak a hangszóró méretei elöl és hátul?Mert csak elöl vannak hangszóróim(Harmony) és pappír membránosak,jól szólnak,de féltem õket mert a fejegység 4x50w-os!
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Carina Coupe 1.6 DX

MDaemon írta:A vezeték kereséshez itt egy rajz (a könyv amibõl van még facelift elõtti Corihoz készült, de valszeg megegyezik a wire routing):
http://farm6.static.flickr.com/5172/540 ... 720b_b.jpg
http://farm6.static.flickr.com/5217/540 ... 1519_b.jpg
Szerintem benne lesz a kábel + csatlakozó is, pl a ködlámpának is ki volt építve minden elõre.
A hangszórókat meg ne féltsd, egész jól bírják az új Pioneer 4x50 wattját is: 30-as hangerõnél már a melletted ülõt sem hallod, pedig 62-ig tart a skálája

Azt megköszönném,sokat segítene!Fõleg a csatlakozók helyei!MDaemon írta:Nekem benne voltak gyárilag, valszeg az elõzõ tulaj így hozta ki a szalonból.![]()
Magának a hangszórónak az alja látszik a csomagtérbõl kétoldalt, esetleg arra próbálj körülnézni. Ha holnap lesz rá idõm, megnézem hogy hol van hozzá a csatlakozó, meg csinálok egy-két fotót róla.