Hábé nem 8-ast dobott el, hanem 9-est, de mindkettő hasonlóan pörög, és csúszik hátrafelé a faltól 40 cm-re.
Csörrentek majd a perselybe, mert csúnya lehetett volna a vége.
Bárdos, bubi, vortex szori a suta köszönésért, de nálam ilyenkor pereg belül egy szalag, amin "ismerem , de honnan?"..."találkoztunk már, de mikor?" műsor megy, így csak részben tudok a beszélgetésre koncentrálni.

Hülyülök, ez van.
Pazarul éreztem magam. Az autó hátulja kapott egy olyan upgrade-t, ami teljesen lefoglalt. A hátsó toronymerevítő, új fék (nem magasabb szintű, csak más, és új), és fél centis süllyesztés miatt, szinte eltűnt az orrtolás, ami köridő, és gumiélet szempontjából remek, viszont sokkal pontosabb vezetést kíván, mert nincs jótékony alulkormányzottság, és minden feszkó az autó hátuljában marad. (Lásd: Mansell)
Jobb az éles penge, csak tudni kell használni.
A másik, hogy az open pitlane alatt megtett körökön jobb egyről olyan tippeket kaptam , hogy gyá!
Lassabban mentem gyorsabban. Itt-ott. Majd ha az egészen, akkor lesz jó.
Aztán a jobb hátsó gumi feladta, és úgy fejeztem be a napot, hogy talán egy tiszta kört mentem.
Mindegy, harmadszor jártam a Hringen, de a tré idő ellenére, idáig ez volt a legjobb.