Lackó írta:Részemrõl annyit tennék hozzá, hogy FM transzmittert felejtsd el. Az mp3
eleve minõségromlás az audio cd-hez képest. A transzmitterrõl már ne is
beszéljünk....élvezhetetlen.
Igen, egyetértek, a transzmitter katasztrófa, de az a magnókazettás átvitel sem egy bajnok, hidd el, mindkettõt próbáltam.

Viszont anno volt nekem másik (off) autómban cd-s lejátszó, állandóan ugrált a lejátszás, nem ette az újraírható lemezeket, a sima egyszer írhatókat nagyon nehezen olvasta, gyári cd-ket meg tartson az az autóban, akinek van havonta sokezer forintja újra megvenni õket. Próbáltam azt is, egy nyár alatt tönkrement vagy 10-15 gyári cd-m... utáltam az egészet.
Aztán volt 6-os cdtár másik off autóban, ez egyrészt vitte a helyet a csomagtartóból, másrészt ez sem ette csak az egyszer írható meg a gyári lemezeket, nem volt sokkal jobb, de legalább nem ugrált.
A gyári magnót épp azért nem akarom lecserélni, mert én nagyon szeretem, hogy mennek fent a gombok és ezt a rádiót tuti nem fogják kivenni az autóból mert nincs értelme.
Én is majdnem biztos voltam, hogy ez az út nem járható, de gondoltam, rákérdek az okosabbaktól. Köszi!
six
E11 JT facelift 4ZZ-FE Sedan Harmony 2001... volt 11 évig