Most csodálkozom.
Nekem is 21mm-es bútorlapban van, de hogy hogyan fért el a 16-os, azt nem értem...
Kép van a beépítésrõl?
Egyébként jó cuccnak tûnik! Csak járasd be rendesen...
Mivel hajtod?
Nem rezonál be az ajtókárpit?

En nem ganyolnek vele ennyit. Vettem mp3-as Pio radiot, beraktuk az eredeti helyere, es ennyi. A fenti hangeroszabalyzo es csatornavalto gombok igy nem mukodnek, ennyi hatranya van, amugy popec.six írta:Sziasztok,
nemtom ez-e a jó topik a kérdésemre. Az autóban gyári kazettásmagnós rádió van, amit nem szeretnék lecserélni. Van viszont mp3 játékosom. Ezeket ugye FM transzmitterrel vagy olyan magnókazettának álcázott átalakítóval (aminek van egy kábel bemenete és a magnófejre csatlakozik és mágneses jeleket ad le neki) szokták megszólaltatni.
Autóban nekem annyira nem fontos a minõség, mivel úgysem tudok teljesen odafigyelni, de azért ha lehetne, szívesen kivezetnék egy line-int és egy usb csatlakozót (ez utóbbit csak az 5V miatt) a kesztyûtartóba, hogy kicsit kulturáltabban (értsd: nem mûszerfalból lógó kábelekkel) módon tudjam használni az mp3 lejátszót.
Szerintetek valahogy a gyári rádióból ki lehet vezetni egy line in-t? Vagy ez nagyon gány? De E11-hez soha nem szerzek mp3-képes gyári lejátszót...
köszi,
six
Carina Coupe 1.6 DX
Egy line in valószínûleg elméletben nem megoldhatatlan egy elektronikai kapcsolásokban jártas mûszerésznek. De technikailag nem biztos, hogy megoldható mivel gyanúm szerint + panelt is be kellene zsúfolni a készülékbe az eltérõ jeleksix írta:Sziasztok,
nemtom ez-e a jó topik a kérdésemre. Az autóban gyári kazettásmagnós rádió van, amit nem szeretnék lecserélni. Van viszont mp3 játékosom. Ezeket ugye FM transzmitterrel vagy olyan magnókazettának álcázott átalakítóval (aminek van egy kábel bemenete és a magnófejre csatlakozik és mágneses jeleket ad le neki) szokták megszólaltatni.
Autóban nekem annyira nem fontos a minõség, mivel úgysem tudok teljesen odafigyelni, de azért ha lehetne, szívesen kivezetnék egy line-int és egy usb csatlakozót (ez utóbbit csak az 5V miatt) a kesztyûtartóba, hogy kicsit kulturáltabban (értsd: nem mûszerfalból lógó kábelekkel) módon tudjam használni az mp3 lejátszót.
Szerintetek valahogy a gyári rádióból ki lehet vezetni egy line in-t? Vagy ez nagyon gány? De E11-hez soha nem szerzek mp3-képes gyári lejátszót...
köszi,
six

Nálam mp3 sincs a kocsiban 256k alatt, egyszerûen azért, mert alatta a minõség trágya, és a netrõl leszedett mp3-ak zöme fos minõségû, minden számnak különbözõ a hangereje, stb... Ennek következményeként inkább fogom az egyben, albumként audioCD-rõl rippelt flacokat, és azokat lekonvertálom pendrive-ra, ez valamivel élvezhetõbb, és nem kell számonként tekergetni a hangerõt.Lackó írta:Részemrõl annyit tennék hozzá, hogy FM transzmittert felejtsd el. Az mp3
eleve minõségromlás az audio cd-hez képest. A transzmitterrõl már ne is
beszéljünk....élvezhetetlen.
Carina Coupe 1.6 DX