Remélem én is hogy hamarosan személyesen is megismergedhetek veletek, az ilyen bográcsozás, komvojozás érdekel engem is nem vagyok semmi jónak elrontója
Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra
helló
bocs a késői válaszért csak közbe dolgozok is:) Igen Labáth Gábor autójának új tulaja vagyok és egy isteni autót vettem át tőle
és már beszélt is rólam? Folytó szeleo szabályzó vagy popméter.mindegy azt csinálja hogy néha berángat meg mintha nem kapná meg a naftát csak padlónál de akkor elég rendesen ha mondjuk csak félig nyomom le a pedált semmi csak szenved, szegény. Regisztrálásnál megfelel amit mondtál az adatokat el tudom küldeni de képeket majd csak később fogok tudni, ha nem gond.
Remélem én is hogy hamarosan személyesen is megismergedhetek veletek, az ilyen bográcsozás, komvojozás érdekel engem is nem vagyok semmi jónak elrontója
)
Toyota Corolla 1.6 Liftback GTI 136 LE
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Várom leveled!!
Nem vágom még mindig ezt a popmétert. Próbáld meg a gázpedál állás érzékelőt beállítani. Lehet, hogy az a baj.
Nem vágom még mindig ezt a popmétert. Próbáld meg a gázpedál állás érzékelőt beállítani. Lehet, hogy az a baj.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
Elküldtem a mailt. nem tudjátok melyik alkatrészre gondolok?Az a baj nekem az autószerelő is így mondta.de majd megkérdezem pontosan ez mit csinál és majd leírom úgy hátha tudjátok ti is. de köszönöm, azért örülök hogy van egy ilyen klub ahol normális segítőkész fanatikusok vannak 
Toyota Corolla 1.6 Liftback GTI 136 LE
Üdvözlet!!
Mi voltunk azok
:D:D! Reméltem, hogy megkeresed az oldalt, és lám megtetted
! Lépj be, lépj be
!
Egyébként nagyon jó kis kocsid van, megkíméltnek tűnik. Meg amúgy is kell még ilyen E11 Cori a klubba több is, idősebb tesók fölényben vannak
:P![/quote]
Sziasztok!
Ma regisztráltam magam a Corolla-club oldalán.
A megkíméltel kapcsolatban azért lenne 1-2 kifogásom...
De azért amennyire lehet, próbálom karbantartani... 
Még egyszer köszi!
Mi voltunk azok
Egyébként nagyon jó kis kocsid van, megkíméltnek tűnik. Meg amúgy is kell még ilyen E11 Cori a klubba több is, idősebb tesók fölényben vannak
Sziasztok!
Ma regisztráltam magam a Corolla-club oldalán.
A megkíméltel kapcsolatban azért lenne 1-2 kifogásom...
Még egyszer köszi!
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Szia!
És számíthatunk rátok Júni elsején? Egy kis bográcsozós ismerkedős eszmecserélős konvojozós összejövetel alkalmából? Megkaptátok a körlevelet a részletekkel kapcsolatban?
És számíthatunk rátok Júni elsején? Egy kis bográcsozós ismerkedős eszmecserélős konvojozós összejövetel alkalmából? Megkaptátok a körlevelet a részletekkel kapcsolatban?
Klubelnök

Sziasztok Klubosok!
Most regisztráltam, egy 2001-es Sedanom van (ZZE111). Az oldalról még tavaly hallottam, amikor indult, a Toyota-klubon. Remélem, nem haragszanak meg a Toyota Klubosok (ugyanezt a véleményemet kifejtettem nekik is), de úgy érzem, abban a klubban a fő téma, hogy "milyen keveset fogyaszt az autó amikor repesztek az autópályán". Az emberek nagyon rendesek ott is, de igazán semmilyen kézzelfogható segítséget nem kaptam az autómmal kapcsolatban (legfeljebb együttérzést, ami jólesik csak attól nem javul meg a dolog). Remélem, itt másképp lesz! Hát, ezért regisztráltam. Meg persze azért is, mert itt célirányosan csak a Korikkal foglalkozunk.
Ráadásul elért a kocsi abba az állapotba, hogy kisebb dolgokat érdemes saját kezűleg megcsinálni rajta, hiszen nem kell rettegnem hogy ugrik a garancia, viszont nem félek egy kis szereléstől és értek is hozzá valamelyest.
Én igazából nem vagyok túlságosan aktív, csak akkor jövök ha baj van (bocsássatok meg ezért, az autó nekem használati eszköz amit jó kondícióban kell tartani de nem költöm rá minden filléremet), amiben tudok abban viszont szívesen segítek.
Most regisztráltam, egy 2001-es Sedanom van (ZZE111). Az oldalról még tavaly hallottam, amikor indult, a Toyota-klubon. Remélem, nem haragszanak meg a Toyota Klubosok (ugyanezt a véleményemet kifejtettem nekik is), de úgy érzem, abban a klubban a fő téma, hogy "milyen keveset fogyaszt az autó amikor repesztek az autópályán". Az emberek nagyon rendesek ott is, de igazán semmilyen kézzelfogható segítséget nem kaptam az autómmal kapcsolatban (legfeljebb együttérzést, ami jólesik csak attól nem javul meg a dolog). Remélem, itt másképp lesz! Hát, ezért regisztráltam. Meg persze azért is, mert itt célirányosan csak a Korikkal foglalkozunk.
Ráadásul elért a kocsi abba az állapotba, hogy kisebb dolgokat érdemes saját kezűleg megcsinálni rajta, hiszen nem kell rettegnem hogy ugrik a garancia, viszont nem félek egy kis szereléstől és értek is hozzá valamelyest.
Én igazából nem vagyok túlságosan aktív, csak akkor jövök ha baj van (bocsássatok meg ezért, az autó nekem használati eszköz amit jó kondícióban kell tartani de nem költöm rá minden filléremet), amiben tudok abban viszont szívesen segítek.
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Szervusz!
Köszönöm az őszinteségedet! Az elején tisztázunk mindent, így nincs semmi félreértés.
Próbálunk segíteni egymásnak, ez természetes! Mond mik a bajok(egy másik topicba), miket szeretnél átnézni rajta, miket csinosítgatnál stb. Van köztünk pár E11 tulaj is, így remélhetőleg minden kérdésedre választ kapsz.
Ha megtetszik a klub, előre szólok, hogy a fórumon való regisztráltság nem egyezik a klubtagsággal. Ezt az oldalon: http://corolla-club.hu teheted meg a tagok és azon belül a regisztrálás menüpontban. Semmiféle anyagi kötelezettséggel nem jár!
Ha netán kedved támadna velünk tartani a 40fős konvoj részeként, szeretettel várunk jövő vasárnap! : viewtopic.php?t=812
Köszönöm az őszinteségedet! Az elején tisztázunk mindent, így nincs semmi félreértés.
Próbálunk segíteni egymásnak, ez természetes! Mond mik a bajok(egy másik topicba), miket szeretnél átnézni rajta, miket csinosítgatnál stb. Van köztünk pár E11 tulaj is, így remélhetőleg minden kérdésedre választ kapsz.
Ha megtetszik a klub, előre szólok, hogy a fórumon való regisztráltság nem egyezik a klubtagsággal. Ezt az oldalon: http://corolla-club.hu teheted meg a tagok és azon belül a regisztrálás menüpontban. Semmiféle anyagi kötelezettséggel nem jár!
Ha netán kedved támadna velünk tartani a 40fős konvoj részeként, szeretettel várunk jövő vasárnap! : viewtopic.php?t=812
Klubelnök

- Bardos6
- Aktív fóruméletet élõ

Sziasztok Bárdos Feri volnék 17 éves és egy családi Toyota corolla liftback AE92 maradt rám aminek nagyon örülök!
Az oldalra ugy találtam hogy réges régen bedobtak egy corolla club os szórólapot és azóta szemezek az oldallal.
Amint meg lessz a jogsim (kb 1 hónap) szeretnék testileg is csatlakozni a társasághoz és talikra eljárni.
Az autón van mit csinosítgatni tuningolni ugyhogy szivesen várom a tanácsokat. Ha tudtok egy jó szervizt a 17.ker környékén akkor ne tarcsátok magatokban mert felujjításra szorul a kicsike.
üdv : FERI
Az oldalra ugy találtam hogy réges régen bedobtak egy corolla club os szórólapot és azóta szemezek az oldallal.
Amint meg lessz a jogsim (kb 1 hónap) szeretnék testileg is csatlakozni a társasághoz és talikra eljárni.
Az autón van mit csinosítgatni tuningolni ugyhogy szivesen várom a tanácsokat. Ha tudtok egy jó szervizt a 17.ker környékén akkor ne tarcsátok magatokban mert felujjításra szorul a kicsike.
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Tisztelettel várjuk a regisztrációs emailedetBardos6 írta:Sziasztok Bárdos Feri volnék 17 éves és egy családi Toyota corolla liftback AE92 maradt rám aminek nagyon örülök!
![]()
Szervizet én maglódon tudok olcsó szerelőt
Csak a jogsid legyen meg. Sok sikert hozzá
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

Üdv a klubban!
És sok-sok élvezetet a corollában.
Pacskert idézve:
"Ezt az oldalon: http://corolla-club.hu teheted meg a tagok és azon belül a regisztrálás menüpontban. Semmiféle anyagi kötelezettséggel nem jár!"
Pár mondatban az autóról és a kapcsolatotokról, pár kép!
De lehet, hogy egy kis segítséget nyújt, ha egy két tag adatait megnézed!
És sok-sok élvezetet a corollában.
Pacskert idézve:
"Ezt az oldalon: http://corolla-club.hu teheted meg a tagok és azon belül a regisztrálás menüpontban. Semmiféle anyagi kötelezettséggel nem jár!"
Pár mondatban az autóról és a kapcsolatotokról, pár kép!
De lehet, hogy egy kis segítséget nyújt, ha egy két tag adatait megnézed!
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem

- Gyurmi
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2004
- Autód típusa (és generációja): Corolla E12
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Welcome ifjú titán! Valakit, akinek van jogsija vegyél rá,hogy guruljon ki a vassal júni elsején a fóti corához 8.15-re! Aztán konvojozzatok velünk Királyrétre! Mire jogsid lesz, már egy szuper csapat tagja leszel!Bardos6 írta:Sziasztok Bárdos Feri volnék 17 éves és egy családi Toyota corolla liftback AE92 maradt rám aminek nagyon örülök!
![]()