Vagy bármelyik bontó. Én pl bementem a Japkerbe Szentendrén és 4db közül választhattam. Bár látom elég messze vagy Szentendrétõl. Nézz körül, bontóba ilyesmit könnyû találni.
Na igen, ez a baj, a környéken még nem találtam E10-est
LB-nek ugyanolyan a kipuff rendszere mint a HB-nek, kivéve a végdobot, igaz?
Ti7i írta:Sziasztok! 4A-FE-hez (114lovas) keresek kipufogó leömlõt! Elõre is köszi!
Szia,
Vagy bármelyik bontó. Én pl bementem a Japkerbe Szentendrén és 4db közül választhattam. Bár látom elég messze vagy Szentendrétõl. Nézz körül, bontóba ilyesmit könnyû találni.
Szerintem Õ ezt keresi és nem azt az öntött bizbaszt..... Nekem is ilyen van és ez a 114 lovasé sztem...
Ti7i írta:Sziasztok! 4A-FE-hez (114lovas) keresek kipufogó leömlõt! Elõre is köszi!
Szia,
Szerintem Õ ezt keresi és nem azt az öntött bizbaszt..... Nekem is ilyen van és ez a 114 lovasé sztem...
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Beszéltem a sráccal, nagyon korrekt. Az utó 4-5 éves korában meglett törve elõl, 99-óta áll. A kasztni jó állapotban van, az elejét leszámítva. Én 1-2 apróságot hoznék el tõle, balos visszapillantó, antenna, kesztûtartó nyitó szerkezet. Majdnem mindene megvan a kocsinak, ajánlani tudom.
E10/liftback 1.3 4efe
AE92/liftback GTI 1.6 4age
Hajts lassan és gyönyörködj a tájban, vagy nyomjad neki és épülj bele.
Ha valóban ennyi ideje áll, akkor kevés km-es lehet.
Érdemes pár kopó beltéralkatrészre és akár mechanikus alkatrészre is rárepülni esetleg. Kérdés tényleg valós-e, hogy 15 évet áll egy törött autó?
Klubelnök
Pacsker írta:Ha valóban ennyi ideje áll, akkor kevés km-es lehet.
Érdemes pár kopó beltéralkatrészre és akár mechanikus alkatrészre is rárepülni esetleg. Kérdés tényleg valós-e, hogy 15 évet áll egy törött autó?
Na igen, jogos.
Állítólag fedett helyen volt tárolva, 130e km körüli óraállást említett.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Wortex 2013 okt. 22, 03:31 pm-kor.
E10/liftback 1.3 4efe
AE92/liftback GTI 1.6 4age
Hajts lassan és gyönyörködj a tájban, vagy nyomjad neki és épülj bele.