2008 Június 1. Királyrét

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
blasius
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: blasius »

na hy all!
veszprémből két autó megy, minimum 2 emberrel :D (legalábbis akiről én tudok:))
szal a lényeg, hogy lehet 1-2 emberrel kiegészülünk, de a 2 autó és a sofőrök az tuti.
addigra meg lesz az auto hifi is valamilyen szitnen (szerdán lesz a szerelési hadművelet) , de nem ez a lényeg.

sátrunk van ilyen fehér 4 lábú asszem 3x3-as vagy 4x4-es, de meg kell néznem hogy jó-e. ha jó, akkor azt viszem.

ami a csicsergőket illeti, mi veszünk 2-t magunknak a héten...próbálok keresni valami nagyobb hatótávolságút, persze még normál áron belül.
sztem olyan 3-5 km-es má elég lenne. 8)
'99 Sedan LT
Cucu
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Cucu »

Zed Kristianz írta:Igen, szép gusztusosan meg kell teríteni rajt, gyertyatartóval, sótartóval és szalvétával... :D
+++++++++++++++++++++++++++

Apropó, tudna valaki egy viszonylag pontos címet (pl: maps.google alapján) mert nem egy ember jönne ki rá utólag.

Köszi, a nevükben is!
Hi! eddig úgy néz ki, kb 99%, hogy én is megyek erre a talira. Mégpedig az "első turnussal" tehát a fóti cora-nál csatlakozok a csapathoz. Lesz nálam GPS, és amikor odaértünk már tudni fogjuk hogy az iGo minek nevezi a helyet ahova tervezzük a talit (utca, házszám(?), koordináták, stb...) ha ezen adatok valamelyikét el tudjuk küldeni SMS-ben a "későnkelőknek" akkor tutira megtalálnak minket... 8)

Más... mekkora placcra lehet számítani? mert látom hogy itt gombfocit emlegettek meg ilyesmi, és tudnom kéne hogy tömegnyomor lesz-e mert szeretném vinni a kutyám. Ha nagyon szűkösen leszünk akkor semmiképp nem viszem és akkor viszont keresnem kell addig valakit aki vigyáz rá :(
---===[ Go! Baby Go! ]===---
meg HARDCORE ;)
Lyani
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó
Autód gyártási éve: 2012
Autód típusa (és generációja): Auris
Autód felszereltségi jelölése: Sol
Autód karosszéria variánsa: Hatchback (5 ajtós)

Hozzászólás Szerző: Lyani »

Tuti elférne egy kutyus pluszban. Emiatt ne hagyd otthon. :wink:
Auris MK1 HSD Sol 5 door Hatchback
OFF: 2003 Patrol Y61 LWB ZD30
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Cucu.
Szerintem hozd nyugodtan a blökit.Neki is tetszeni fog a réten való rohangálás meg persze gondolom a bográcsgulyi is :lol:
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Apropó.

Mi legyen a kordonnal?Szükséges vagy nem?Ha igen van valakinek spárgája pár km-ernyi :lol: vagy valahonnan szerezzek?
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Cucu!
Bőven elférünk! Nem olyan pici ez a platz. 100 autó is elférne, csak az ottani napozgató turistáktól félek.

Sprinti!
Kéne a kordon. De térjünk vissza rá jövő héten.

Blasius!

Köszi a sátrat! Minél több annál jobb!
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Oks.Csak szóljatok,hogy rátudjak készülni!Valahonnan kell intézni kerítést:--)
:idea: Rendőrőst nem tudtok szerezni :?: :wink: :lol: :lol:
Az lenne a kemény. :lol: :lol:
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Cucu írta:
Zed Kristianz írta:Igen, szép gusztusosan meg kell teríteni rajt, gyertyatartóval, sótartóval és szalvétával... :D
+++++++++++++++++++++++++++

Apropó, tudna valaki egy viszonylag pontos címet (pl: maps.google alapján) mert nem egy ember jönne ki rá utólag.

Köszi, a nevükben is!
Hi! eddig úgy néz ki, kb 99%, hogy én is megyek erre a talira. Mégpedig az "első turnussal" tehát a fóti cora-nál csatlakozok a csapathoz. Lesz nálam GPS, és amikor odaértünk már tudni fogjuk hogy az iGo minek nevezi a helyet ahova tervezzük a talit (utca, házszám(?), koordináták, stb...) ha ezen adatok valamelyikét el tudjuk küldeni SMS-ben a "későnkelőknek" akkor tutira megtalálnak minket... 8)

Más... mekkora placcra lehet számítani? mert látom hogy itt gombfocit emlegettek meg ilyesmi, és tudnom kéne hogy tömegnyomor lesz-e mert szeretném vinni a kutyám. Ha nagyon szűkösen leszünk akkor semmiképp nem viszem és akkor viszont keresnem kell addig valakit aki vigyáz rá :(
Cucu nézd meg a galériában a tavalyi képeket!
S az kb.13 autó volt!
Szóval van viszonyítási alap!
Ez mindenkinek szól,akit érdekel nézze meg!
Balázs

C-POWER!!!!!
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Ma reggel felkelek, húúú valami nagyon furcsa. Mintha más lenne a tér, görbülnek a tárgyak. mondom mi ez? Felülök, kinézek az ablakon, egy madár olyan lassan repül el, hogy belátni a szrnyai alá, észre lehet venni a tollai lebegését, a csippanásai már szinte sípolásnak hallatszanak. Egy pillanat a madár eltűnik, a fák mintha táncolnának a széltől, egyszer a hold van fent egyszer a nap, sötét, világos, majd a csiga 1 mp alatt végigrohan az ablakpárkányon, utána megint minden lassú a repülők az égen mintha megmerevedtek volna a kutyám egy szimpla ugrása alatt 1 percig van a levegőben. (szép teljesítmény)...

Mondom mi van? Álmodom?
Dörzsölöm a szemem, de nem változik semmi. Egyszer gyors minden, egyszer lassú, közben minden hullámzik, közeledik és távolodik)
Netán valami tér idő görbület?
Koncentráljunk!!!

Hoppá már csak egy hét a tali! Szem össze, kinyit és Királyrét :) Anyááááááááááááááááááááááád! Mennyi Corollaaaaaaa! Az egész platzot szinte elfoglaltuk. Mindegyik csillog-villog. A belsők is illatoznak a sok műszerfalápolótól. Szinte 100 boldog ember. Mindenki arcán mosolyt látni. Valaki nyitott szájjal kacag, valaki a földön fetreng, valaki csak boldogan csorgatja a nyálát a másik új installációján. Mindenhonnan beszélgetés hallatszik. Közben mintha Cucu kutyáját hallanám, ahogy ugrándozva, ugatva Hege kissrácával játszik. No de mi ez a finom illat? Odébb sétálok, egy E10 takarásában na mit látni? Egy fél autónyi kondért. Föléhajolok, rögtön elkezd korogni a gyomrom. Mi fő itt? 35 kg sertéspöri... Atyám... Elfordítom a fejem, már aprítják a zsenge zöldségeket, vágják a meleg ropogós kenyereket... Jó kaja lesz belőle biza! Átnézek a patak túloldalára, a barlang szájában pár éles fénypontra leszek figyelmes. Egyre csak közelednek. Lassan hangok is hallatszanak. "Te is paráztál? Láttad a szörnyet? Nekem meg is fogta a lábam!!" Visszatekintek az autókra. Szinte mindegyik körül lebzsel valaki. A motorháztetők fele nyitva, párról zászló lóg, egy kettőből épp zene tesztelés hallatszik. Na de azért van pár furcsaság is. Az egyik srác épp teríti le a sedánja csomagtartóját egy puha rongyal, egy másik autót valahogy nem is tudunk elfogadni... pörgetnénk az álló kerekeit kézzel, de nem forog, innen onnan rendőr sziréna hallatszik, de rendőr sehol....

Ááá... De valami fura valami gáz... fehér foltok jelennek meg a térben. A nap elkezd rohanni az égen egyszer le, s majd fel. Egyszer a barlangban vagyok, egyszer a hegycsúcson miez?? váá.. És megint az ágyban találom magam.
Kis csalódás, de a mosoly nem szűnik meg az arcomról, mert tudom, hogy már
KEVESEBB MINT EGY HÉT!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
blasius
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: blasius »

Pacsker írta:Ma reggel felkelek, húúú valami nagyon furcsa. Mintha más lenne a tér, görbülnek a tárgyak. mondom mi ez? Felülök, kinézek az ablakon, egy madár olyan lassan repül el, hogy belátni a szrnyai alá, észre lehet venni a tollai lebegését, a csippanásai már szinte sípolásnak hallatszanak. Egy pillanat a madár eltűnik, a fák mintha táncolnának a széltől, egyszer a hold van fent egyszer a nap, sötét, világos, majd a csiga 1 mp alatt végigrohan az ablakpárkányon, utána megint minden lassú a repülők az égen mintha megmerevedtek volna a kutyám egy szimpla ugrása alatt 1 percig van a levegőben. (szép teljesítmény)...

Mondom mi van? Álmodom?
Dörzsölöm a szemem, de nem változik semmi. Egyszer gyors minden, egyszer lassú, közben minden hullámzik, közeledik és távolodik)
Netán valami tér idő görbület?
Koncentráljunk!!!

Hoppá már csak egy hét a tali! Szem össze, kinyit és Királyrét :) Anyááááááááááááááááááááááád! Mennyi Corollaaaaaaa! Az egész platzot szinte elfoglaltuk. Mindegyik csillog-villog. A belsők is illatoznak a sok műszerfalápolótól. Szinte 100 boldog ember. Mindenki arcán mosolyt látni. Valaki nyitott szájjal kacag, valaki a földön fetreng, valaki csak boldogan csorgatja a nyálát a másik új installációján. Mindenhonnan beszélgetés hallatszik. Közben mintha Cucu kutyáját hallanám, ahogy ugrándozva, ugatva Hege kissrácával játszik. No de mi ez a finom illat? Odébb sétálok, egy E10 takarásában na mit látni? Egy fél autónyi kondért. Föléhajolok, rögtön elkezd korogni a gyomrom. Mi fő itt? 35 kg sertéspöri... Atyám... Elfordítom a fejem, már aprítják a zsenge zöldségeket, vágják a meleg ropogós kenyereket... Jó kaja lesz belőle biza! Átnézek a patak túloldalára, a barlang szájában pár éles fénypontra leszek figyelmes. Egyre csak közelednek. Lassan hangok is hallatszanak. "Te is paráztál? Láttad a szörnyet? Nekem meg is fogta a lábam!!" Visszatekintek az autókra. Szinte mindegyik körül lebzsel valaki. A motorháztetők fele nyitva, párról zászló lóg, egy kettőből épp zene tesztelés hallatszik. Na de azért van pár furcsaság is. Az egyik srác épp teríti le a sedánja csomagtartóját egy puha rongyal, egy másik autót valahogy nem is tudunk elfogadni... pörgetnénk az álló kerekeit kézzel, de nem forog, innen onnan rendőr sziréna hallatszik, de rendőr sehol....

Ááá... De valami fura valami gáz... fehér foltok jelennek meg a térben. A nap elkezd rohanni az égen egyszer le, s majd fel. Egyszer a barlangban vagyok, egyszer a hegycsúcson miez?? váá.. És megint az ágyban találom magam.
Kis csalódás, de a mosoly nem szűnik meg az arcomról, mert tudom, hogy már
KEVESEBB MINT EGY HÉT!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aztán jövő héten meg majd mindenkinek mondogatod, hogy dejavu érzésed van :wink:
apropó, nem mondtam hogy hozom, előtte megnézem, jó állapotú-e. ha igen, akkor hozom...egyenlőre vedd azt hogy hozom és csak akkor jelzek, ha nem lesz jó.
fél kilenckor hol is? fóti Cora-nál?
hú bazze, jó korán kell kelni. előtte este meg májusfa kidöntés, szép hétvége lesz...lehet le se fekszem :D
'99 Sedan LT
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Kutyut hozzad szerintem is nyugodtan.
Én is gondolkoztam rajta, de mivel tele lesz az autó így már neki nincs helye! :cry:
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Cortez
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Cortez »

Pacsker írta:Sziasztok!
Folyamatosan jelzik az új tagok is, hogy eljönnek :)

Más!

Beszéltem a Dunakeszi rfkp-al, hogy igaz-e az a sajnálatos hír, hogy az ország egyetlen rendőr járőr corolláját (E12 sedan) totálkárra törték. Sajnos igen. (ez volt a rejtett meglepim, hogy lezsírozom, eljöjjön velünk és felvezesse a konvojt, de sajnos nem jön össze :( )
Viszont 50% esély van arra, hogy kapunk 1 vagy két rendőr motoros felvezetőt. Kell írnom egy kérvényt, van egy procedúrája, de nem lehetetlen, sőt!
Kérdésem, hogy lenne-e rá igény? Megpróbáljam-e. Elvileg még talán ingyenessé is meg tudnám beszélni, természetesen beleírnám a levélbe, hogy a járőrök akik velünk tartanak, kapnak egy kis ízelítőt a pörköltből.
Nos? Legyen elől (hátul) rendőrmotor, vagy menjünk ahogy szoktunk?

Más!

Felhívtam először A Királyréti Hotelt, majd a Kismarosi Polgármesteri hivatalt, majd a Szokolyi önkormányzatot, majd a Balassagyarmati Ipolyerdő illetékeseit, majd a Vasúti üzemvezető helyettest :lol: :lol: :lol: , hogy kérdezősködjek az útdíjról és hogy nem baj-e, ha ennyi autóval állnánk a tavalyi platz-ra. Most még fel kell hívnom a vasúti üzemvezetőt. Ő mond majd fixet. De azt mondták nem lehet baj a fűre állással, ha tavaly is megtettük és az útdíjat sajnos ki kell fizetnünk. 400Ft/autó. És hivatalos sajnos :? No sebaj, csak kibírjuk, ez egész napra szól.
Úgy gondoltam, jobb ha tudnak rólunk előre és nem Királyrétről küldenek el minket a ...ba, mert épp ott van valami szitrojen c5ösös nagyot képzel magáról fejes.
Új tagként én is megjegyzem hogy nekem is tetszik az ötlet és csak támogatni tudom.szerintem is nagyobb élmény ha a rendőri kiséret
Toyota Corolla 1.6 Liftback GTI 136 LE
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

A matricák lehet hogy elkészülnek!!! :)
A Rendőrbácsi viszont nem válaszolt. Holnap megprok újra faxolni! Fax.... :D
Klubelnök

Kép
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

:-)censured:-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sprintike 2008 máj. 26, 01:31 am-kor.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Nem azért pöttyöztem mert elírtam :)

Hanem mert ragaszkodnak hozzá! Mondom mail? Ááá a fax a biztos :lol:
EU haladjunk előre! :)
Klubelnök

Kép
Lezárt