Én is vállalok korán menést és van pár nem használt gumim amiket el tudok vinni, hogy kijelöljük a helyet. Bár ahogy telnek a parkolók lesz óbégatás.
Érdemes lenne mindenkinek idõben lefeküdni pénteken és idõben jönni szombaton. Legalább páran gyertek 7:00-8:00 között!
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
7-8 közt biztos nem megyek.
Szeretnék legalább kora délutánig maradni. Az se jó, ha délelõtt megunjuk.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Pályanapot megunni? Azt hogy kell? Akkor ott van az akciós gokart pálya ezeöccázé. Én tuti tréningezek egyet. Már vagy 2-3 hete nem ültem gépben.
Hacsak nem a pályázós corollákkal egy helyen akarunk parkolni nem érdemes foglalni helyet. Akik késõbb érkeznek (mindenki) majd egy helyre parkolnak. Ha esetleg többen megyünk mint azt mostani állapot mutatja... viszem a gumikat és "bójázok".
ex bubidisc felhasználó
lasi írta:úgy néz ki lesz slikem is
végszóra éppen akadt valami.....
Na jó de az most pozitív vagy negatív? Ha nem tudsz hozzá futómûvet állítani keményíteni akkor...
Akkor mi?
4×25 perc alatt haza vágnám az utcai gumikat, arrol nem beszélve hogy tapadása közel sem olyan mint egy full slikknek.
futómû keménységét meg kedvemre tekergetem
lasi írta:úgy néz ki lesz slikem is
végszóra éppen akadt valami.....
Na jó de az most pozitív vagy negatív? Ha nem tudsz hozzá futómûvet állítani keményíteni akkor...
Akkor mi?
4×25 perc alatt haza vágnám az utcai gumikat, arrol nem beszélve hogy tapadása közel sem olyan mint egy full slikknek.
futómû keménységét meg kedvemre tekergetem
Csak a keménységét? Hogy érvényesüljöm a slick dõlést is illene tudni állítani. Amúgy meg biztos fasza lesz. Mentél már slickkel?
ex bubidisc felhasználó
Rugófeszességet, gátló keménységet kedvemre tudom állítgatni ..... kerékdõlés más tészta, ahhoz gép kell..... szemre lehetetlen beállítani
Nem mentem még slikkel, itt az ideje hogy ezt is kiprobáljam.
Tavaly voltál kakucson a toyota talin?
volt egy full gyári swift, csak slik volt rajta....... olyan idõt ment hogy csoda, pedig se nagy fék se spéci futómû nem volt alatta
lasi írta:Rugófeszességet, gátló keménységet kedvemre tudom állítgatni ..... kerékdõlés más tészta, ahhoz gép kell..... szemre lehetetlen beállítani
Nem mentem még slikkel, itt az ideje hogy ezt is kiprobáljam.
Tavaly voltál kakucson a toyota talin?
volt egy full gyári swift, csak slik volt rajta....... olyan idõt ment hogy csoda, pedig se nagy fék se spéci futómû nem volt alatta
Nem voltam. Én is jókat mentem anno, még slickem se volt. Kakucs azért más. Nem kell terhelésváltást csinálnod 100 körül.
ex bubidisc felhasználó