Akkor kénytelen leszek a hajlított idommal megvenni. Mert én is csak úgy találtam.
Természetesen olvastam a topicot. Emlékszem hogy írtad, csak úgy emlékeztem attól még kicserélted.
pajszerral feszegettük, végül is nem mozgott. Meglátom. Ha nem muszáj akkor nem nyúlok hozzá, bár nem azon a pár ezer forinton múlik.
Köszönöm a segítséget.
Ha eltûnne a hirdetés.
Zöld poliuretán, akár egyedi is.
Elérhetõség:06304622260
Megye:Heves megye
E-mail:gepallat2107@gmail.com
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Helo.
érdeklodnek hogy talalt-e valaki olcsobb de nem gagyi szilenteket E9-be valahol.itthon sok boltban pl hatso csak lengokarral 1utt van horror összegert.
Illetve hogy tudja-e valaki hogy a hachi-nak es E9-nek a szilentjei mennyire kompatibilisek egymassal?
Vagy esetleg veszprém és környeken valakit aki olcsobban legyartya ugy h esetleg nem kell vinnem neki a regeit(az auto napi hasznalatban van)
Olvasd át alaposan a topic-ot. E9-rõl van benne sok-sok info.
Ha szaki mellett döntesz, akkor mindenképp kell vinned a kocsit. Otthagyod, szétbombázzák, kiégetik, legyártják, belesajtolják és hozod el összeszerelve.
Ha a szerelés költségén spórolni akarsz, akkor viszed kézben a csonkálványt. És elõre egyeztetsz, hogy ekkor és ekkor jövök, hogy mielõbb meglegyenek vele. Így 1 napba akár bele is fér és járhatsz is az autóval.
Szilent gyártás darabja 3-15 ezer Ft. Hely függõ!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Ha valakinek stabilizátor rúd sziletre vab szüksége és nem kapE9 hez nyugodtan megveheti az E10 esét mert u.az.(1.6si tapasztalat) Ha kérdés a méret akkor 14-es.(rúd átmérõ mm-ben.
A következõ kérdésem lenne: A hátsó hosszlengõkar(támasztórúd)-ban lévõ szilent gumói, (amik belül vannak és alapból nem látszanak) merre felé állnak gyárilag? A kar hosszában (a kart beépítve vízszintesen) , vagy keresztben, függõlegesen?
A lengõkarom hosszirányban igen lógott, függõlegesen volt benne a szilent, nem tudom gyárilag vagy kókány miatt.
12/1998 TOYOTA COROLLA (EE111L-DLMDKW) TERRA UKP EUR LB LHD 4EFE MTM 5F 08/1979 TOYOTA COROLLA (TE71L-ELMEBW) XE EUR EUG LB LHD 2TB MTM 5F 2D
mit okozhat, ha a hátsó hosszlengõkarok szilentjei lógnak ? Autó stabilitásában számít ?
Illetve, mennyire bonyolult cserélni a hosszlengõkart ? Jellemzõ a berohadt csavar, és flexelni kell ?
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Természetesen számít az autó stabilitásában. Továbbá nagyobb lehet a széttartásod, félrekophat a gumi!
A lengõkarban levõt ("elsõ") könnyebb beszerezni, a csonkálványban levõt kicsit nehezebb, de nem lehetetlen.
Olvasd vissza ezt a topic-ot.
Klubelnök
Majd megnézem, mennyi lenne a szilent külön, cikkszámot esetleg tud valaki ?
mit okozhat, ha a hátsó hosszlengõkarok szilentjei lógnak ? Autó stabilitásában számít ?
Illetve, mennyire bonyolult cserélni a hosszlengõkart ? Jellemzõ a berohadt csavar, és flexelni kell ?
ha lóg akkor elég a szilentet cserélni unixban lehet kapni. Nekem nem volt beroharva, de mondjuk az égész kocsi elég patika.
Köszi, a cikkszámra emlékszel még ?
nixNr® Cikkszám Poz. Márka Megnevezés Készlet Ár
324066 J52000A Hátsó CHECKPOINT Kitámasztó rúd szilent Hátsó, hosszkitámasztó 4890 FT
324066/1 J52000A U Hátsó CHECKPOINT Kitámasztó rúd szilent Hátsó, hosszkitámasztó 3790 FT
Kikerestem neked, az ár a normál ár, semmi kedvezmény.
A /i és az U az utángyártottat jelenti. én ilyet vettem. A kettõbõl az egyik NOK volt a másik nekem ismeretlen. A gyári az tuti NOK. Sok sikert.
12/1998 TOYOTA COROLLA (EE111L-DLMDKW) TERRA UKP EUR LB LHD 4EFE MTM 5F 08/1979 TOYOTA COROLLA (TE71L-ELMEBW) XE EUR EUG LB LHD 2TB MTM 5F 2D