Hûtõrácsot ? Ha ugyanarra gondolunk, akkor az szerintem 3 csavar... ha ránézel, egyértelmû lesz, gyerekjátéknak tûnik, bár én még nem cseréltem...robson666 írta:És azt hogyan kell berakni?
E11 alkatrészek (1997-2002)
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
Igen igen azt tudom, de a legnagyobb bajom hogy egy ilyen sport rácsot szeretnék: https://www.google.hu/search?q=tuning+t ... B570%3B427
De nem találok sehol semmilyen boltot az interneten ahol tudnák venni ilyet, és azt szeretném megtudni hogy valaki nem tudja-e hogy ezt hol lehet beszerezni? Vagy ugy kell megcsináltatni? És a keretet hol tudom megvenni mert a rácsot azt már tudom.
De nem találok sehol semmilyen boltot az interneten ahol tudnák venni ilyet, és azt szeretném megtudni hogy valaki nem tudja-e hogy ezt hol lehet beszerezni? Vagy ugy kell megcsináltatni? És a keretet hol tudom megvenni mert a rácsot azt már tudom.
- Skyll
- Visszajáró

Sziasztok.
Ilyenre gondoltok?
Tuning rács
Kicsit drágának találom, veszel egy gyárit 3000-ért, kivágod a rácsot, és helyettesíted amivel akarod...
Gyári rács
Ilyenre gondoltok?
Tuning rács
Kicsit drágának találom, veszel egy gyárit 3000-ért, kivágod a rácsot, és helyettesíted amivel akarod...
Gyári rács
"sörbõl barnát, borból vöröset, nõbõl szõkét, autóból japánt"
Toyota Corolla E11 1.4 16V (ZZE111) Sedan Harmony* 2001
Suzuki GS500 K7
Suzuki GS500 K7
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
A gyári rács szerintem szuper áron van
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
Skyll írta:Sziasztok.
Ilyenre gondoltok?
Tuning rács
Gyári rács
Aha ilyenre! drága nagyon.
de szerintem akkor az lesz hogy a gyáriból kivágom a rácsot és másikat rakatok bele. Köszi szépen mindenkinek aki segített!!!!!!!
- Skyll
- Visszajáró

Én azért vennék egy másik gyári rácsot (fõleg ha ilyen olcsón van), nem egybõl a meglévõt vágnám szét... ki tudja, kell-e még... :?
De ha kész lesz, tehetsz fel egy képet! :D
De ha kész lesz, tehetsz fel egy képet! :D
Suzuki GS500 K7
Suzuki GS500 K7
Oksi amint kész van teszek fel képet! !
Még egy kérdés, az összes 1998-as 5 ajtós corollának a belsõ ajtó kárpitja ugyanolyan méretre?
Ezt azért kérdezem mert most manuális ablakemelõm van és helyette egy olyat akarok berakni amin az elektromos ablakemelõ gyárilag a belsõ ajtókárpiton van rajta. Méretre egyeznek a kárpitok?
Még egy kérdés, az összes 1998-as 5 ajtós corollának a belsõ ajtó kárpitja ugyanolyan méretre?
Ezt azért kérdezem mert most manuális ablakemelõm van és helyette egy olyat akarok berakni amin az elektromos ablakemelõ gyárilag a belsõ ajtókárpiton van rajta. Méretre egyeznek a kárpitok?
- Skyll
- Visszajáró

Nekem facelift van és sedan:), de gondolom, hogy egyforma. Bár az elektromos ablakemelõs történetnek jár utána, hogy minden passzol-e!
Valaki itt a Clubban már próbált cserélni, de nem jött össze... ha jól emlékszem... vagy rosszul?:D
Üdv
Valaki itt a Clubban már próbált cserélni, de nem jött össze... ha jól emlékszem... vagy rosszul?:D
Üdv
Suzuki GS500 K7
Suzuki GS500 K7
- MDaemon
- Gyakori látogató

- Autód gyártási éve: 2001
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Harmony
- Autód karosszéria variánsa: Sedan (4 ajtós)
Én szívtam meg az ablakemelõvel, de ott a kárpittal nem volt semmi gond.
Megvettem egy liftbackbõl a teljes 4 ablakos szettet, és utána derült ki, hogy az angol (amibõl volt a cucc) meg a japán(ami nekem van) gyártásúnak más az ajtó belsõ lemezéne a kialakítása, és emiatt nem lehetett a mechanikákat betenni. De a kárpit szépen felment
Ajtókárpitbõl a háromajtósé értelem szerûen nem játszik neked (ott hosszabb az ajtó), a sedanal meg picit más a hátsónak a belsõ pereme. Sedanokban van kis háromszög ablak, emiatt a lehúzható résznél rövidebb a perem (mondjuk ez talán még megoldható probléma, ha csak sednaból találsz olyan szettet amit szeretnél).
Megvettem egy liftbackbõl a teljes 4 ablakos szettet, és utána derült ki, hogy az angol (amibõl volt a cucc) meg a japán(ami nekem van) gyártásúnak más az ajtó belsõ lemezéne a kialakítása, és emiatt nem lehetett a mechanikákat betenni. De a kárpit szépen felment
Ajtókárpitbõl a háromajtósé értelem szerûen nem játszik neked (ott hosszabb az ajtó), a sedanal meg picit más a hátsónak a belsõ pereme. Sedanokban van kis háromszög ablak, emiatt a lehúzható résznél rövidebb a perem (mondjuk ez talán még megoldható probléma, ha csak sednaból találsz olyan szettet amit szeretnél).
2001 Toyota Corolla Sedan, 1,4 VVT-i Harmony 
Carina Coupe 1.6 DX