2008 Június 1. Királyrét

Találkozók, Kirándulások, Összejövetelek, egyéb Rendezvények... Hírek, infok, minden amit tudnod kell
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Sziasztok!
Folyamatosan jelzik az új tagok is, hogy eljönnek :)

Más!

Beszéltem a Dunakeszi rfkp-al, hogy igaz-e az a sajnálatos hír, hogy az ország egyetlen rendőr járőr corolláját (E12 sedan) totálkárra törték. Sajnos igen. (ez volt a rejtett meglepim, hogy lezsírozom, eljöjjön velünk és felvezesse a konvojt, de sajnos nem jön össze :( )
Viszont 50% esély van arra, hogy kapunk 1 vagy két rendőr motoros felvezetőt. Kell írnom egy kérvényt, van egy procedúrája, de nem lehetetlen, sőt!
Kérdésem, hogy lenne-e rá igény? Megpróbáljam-e. Elvileg még talán ingyenessé is meg tudnám beszélni, természetesen beleírnám a levélbe, hogy a járőrök akik velünk tartanak, kapnak egy kis ízelítőt a pörköltből.
Nos? Legyen elől (hátul) rendőrmotor, vagy menjünk ahogy szoktunk?

Más!

Felhívtam először A Királyréti Hotelt, majd a Kismarosi Polgármesteri hivatalt, majd a Szokolyi önkormányzatot, majd a Balassagyarmati Ipolyerdő illetékeseit, majd a Vasúti üzemvezető helyettest :lol: :lol: :lol: , hogy kérdezősködjek az útdíjról és hogy nem baj-e, ha ennyi autóval állnánk a tavalyi platz-ra. Most még fel kell hívnom a vasúti üzemvezetőt. Ő mond majd fixet. De azt mondták nem lehet baj a fűre állással, ha tavaly is megtettük és az útdíjat sajnos ki kell fizetnünk. 400Ft/autó. És hivatalos sajnos :? No sebaj, csak kibírjuk, ez egész napra szól.
Úgy gondoltam, jobb ha tudnak rólunk előre és nem Királyrétről küldenek el minket a ...ba, mert épp ott van valami szitrojen c5ösös nagyot képzel magáról fejes.
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
Bohi
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Bohi »

Nagyon jó ötlet, hogy utána jársz nem lesz e gond a sok toyota! Sztem a rendőrös dolog megossza majd a véleményeket, hogy nem a Corolla jön, pedig az nagyon fasza lett volna! :lol:
Én annyira nem erőltetném a rendőri felvezetést, de nekem mind1. Én tartózkodom. :wink:
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Bohi írta:Nagyon jó ötlet, hogy utána jársz nem lesz e gond a sok toyota! Sztem a rendőrös dolog megossza majd a véleményeket, hogy nem a Corolla jön, pedig az nagyon fasza lett volna! :lol:
Én annyira nem erőltetném a rendőri felvezetést, de nekem mind1. Én tartózkodom. :wink:
Nekem se jön be igazán,hogy elöttem mögöttem a yard!

Bár kisülhet pozitívan is,de tavaly tökölön se volt gáz a sok corolla,így én kihagynám a yardot!

Kár a rendőr corolláért:(!

Vegyenek újjat addig! :D

Bírságolásokból úgyis összejön kp-re is:)
Balázs

C-POWER!!!!!
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: andoriusz »

Bohi írta:Nagyon jó ötlet, hogy utána jársz nem lesz e gond a sok toyota! Sztem a rendőrös dolog megossza majd a véleményeket, hogy nem a Corolla jön, pedig az nagyon fasza lett volna! :lol:
A rendőri felvezetés talán azért lenne célszerű, mert akkor nem köthetnek bele. Lásd tavaly Tököl fele a Syma csarnok előtt.
Ha nem is corolla rebdőrautó, de azért komoly dolog felvezetéssel közlekedni :) (már próbáltam:) )
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Jah ezaz Matyi!
Nem hogy inkább a Zsarukat hívogatnád, hogy vegyenek új Coryt :) Najó ez csak vicc volt, de én is sajnálom, pedig nagyon benéztem volna az ótót. Jó tom hogy egy átalakított Corolla. PL CB rádijóó :D De akkoris.

Én nem tom, a Rendőri felvezetés szerintem akkor pojén, ha a városon átvonulunk és nagyon, nagyon sokan látnak minket.
Ámbár tudjátok nekem megvan a hangoskodó játékszerem.

Megoldhatjuk :D Ha utána segítetek menekülni, a morcos rendőrbácsik elől. :lol: :lol: :lol:
Én is tartózkodom. Ha akarjátok legyenek motoros rendőrök. Nem ellenzem.
Max spanolunk velük egy picit.
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Tudom engem nem érint közvetlenül a téma, mert csak királyréten csatlakozok, de tapasztalatból mondom (előzőleg skoda klubos voltam /kövezettek meg/), hogy nem árt egy 30 fős autó létszámnál felvezetés!
Ugyan is akkor hivatalosan is konvojnak minősül és szabaddá teszik elötted az utat, és nem engedik, hogy a vége leszakadjon.
Amúgy meg nagy feeling, mert minden járókelő csak téged néz és megbámulják az autókat.
Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek (és itt most tegyük félre, hogy kinek mi a baja a rendőri intézkedésekkel, szabályokkal, stb.), mert ez nem arról szól, hanem a segítségükről és Matyi gesztusáról, hogy képes egy ilyet elintézni a klubnak.
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Pacsker írta:Sziasztok!
Folyamatosan jelzik az új tagok is, hogy eljönnek :)

Más!

Beszéltem a Dunakeszi rfkp-al, hogy igaz-e az a sajnálatos hír, hogy az ország egyetlen rendőr járőr corolláját (E12 sedan) totálkárra törték. Sajnos igen. (ez volt a rejtett meglepim, hogy lezsírozom, eljöjjön velünk és felvezesse a konvojt, de sajnos nem jön össze :( )
Viszont 50% esély van arra, hogy kapunk 1 vagy két rendőr motoros felvezetőt. Kell írnom egy kérvényt, van egy procedúrája, de nem lehetetlen, sőt!
Kérdésem, hogy lenne-e rá igény? Megpróbáljam-e. Elvileg még talán ingyenessé is meg tudnám beszélni, természetesen beleírnám a levélbe, hogy a járőrök akik velünk tartanak, kapnak egy kis ízelítőt a pörköltből.
Nos? Legyen elől (hátul) rendőrmotor, vagy menjünk ahogy szoktunk?

Más!

Felhívtam először A Királyréti Hotelt, majd a Kismarosi Polgármesteri hivatalt, majd a Szokolyi önkormányzatot, majd a Balassagyarmati Ipolyerdő illetékeseit, majd a Vasúti üzemvezető helyettest :lol: :lol: :lol: , hogy kérdezősködjek az útdíjról és hogy nem baj-e, ha ennyi autóval állnánk a tavalyi platz-ra. Most még fel kell hívnom a vasúti üzemvezetőt. Ő mond majd fixet. De azt mondták nem lehet baj a fűre állással, ha tavaly is megtettük és az útdíjat sajnos ki kell fizetnünk. 400Ft/autó. És hivatalos sajnos :? No sebaj, csak kibírjuk, ez egész napra szól.
Úgy gondoltam, jobb ha tudnak rólunk előre és nem Királyrétről küldenek el minket a ...ba, mert épp ott van valami szitrojen c5ösös nagyot képzel magáról fejes.
Matyi, ha gondolod, szívesen segítek ebben a rendőrségi ügyben (is)!
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Biagio írta:Tudom engem nem érint közvetlenül a téma, mert csak királyréten csatlakozok, de tapasztalatból mondom (előzőleg skoda klubos voltam /kövezettek meg/), hogy nem árt egy 30 fős autó létszámnál felvezetés!
Ugyan is akkor hivatalosan is konvojnak minősül és szabaddá teszik elötted az utat, és nem engedik, hogy a vége leszakadjon.
Amúgy meg nagy feeling, mert minden járókelő csak téged néz és megbámulják az autókat.
Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek (és itt most tegyük félre, hogy kinek mi a baja a rendőri intézkedésekkel, szabályokkal, stb.), mert ez nem arról szól, hanem a segítségükről és Matyi gesztusáról, hogy képes egy ilyet elintézni a klubnak.
Abszolút egy rossz szó nem esett a rendőrökről. Azt hiszem én is leírtam, hogy akkor megnéznek minket jó sokan. Ha ingyér el lehet intézni akkor legyen. Ezt is kipróbáljuk. Max máskor nem erőltetjük, ha nem tetszik mindenkinek. Az tényleg ügyes Matyitól ha elintézi. De gondolom jó sok papír kitöltésével jár. Az meg akkor már alap, hogy megetetjük a két rendőrt :) Ha valaki jön az emberhez vendégsébe, azt hiszem alap.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

még nem 100%. A kapitány fogja eldönteni, ha átküldöm a kérvényt. De azt mondták van rá esély.
A leszakadás nem hülyeség. Gondoljatok csak bele, a tavalyi 25 autó halásztelekre megy konvojból is mekkora gubancok voltak!

Ha van rendőr, akkor a piros lámpán is átengedik a konvoj végét?
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

Pacsker írta:még nem 100%. A kapitány fogja eldönteni, ha átküldöm a kérvényt. De azt mondták van rá esély.
A leszakadás nem hülyeség. Gondoljatok csak bele, a tavalyi 25 autó halásztelekre megy konvojból is mekkora gubancok voltak!

Igen... akkor végig visz megállás nélkül...
B26
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: B26 »

Pacsker írta:még nem 100%. A kapitány fogja eldönteni, ha átküldöm a kérvényt. De azt mondták van rá esély.

Szerintem igen!
Balázs

C-POWER!!!!!
Birka
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Birka »

Honnan is lenne és meddig a rendőrmotoros felvonulás?
Mert pölö, ha Fóttól lenne az nem hiszem, hogy bárki tetszését elnyerné, viszont ha már nagyjából célnál vagyunk, a városon keresztül, jó poén lehet.
Akit nagyon zavar az menjen a konvoj közepén oszt annyi.
Én speciel szívesen tolom le :P vagy tartom fel a közegeket... 8)
Szal azt próbálom kinyögni, hogy nem vagyok ellene, így biztosan meg is jegyzik a kisrizszabálómárkatalinkat a helyi lakosok! :lol: :lol: :lol:
andoriusz
Gyakori látogató
Gyakori látogató
Kapcsolat:

birka007 írta:Honnan is lenne és meddig a rendőrmotoros felvonulás?
Mert pölö, ha Fóttól lenne az nem hiszem, hogy bárki tetszését elnyerné, viszont ha már nagyjából célnál vagyunk, a városon keresztül, jó poén lehet.
Akit nagyon zavar az menjen a konvoj közepén oszt annyi.
Én speciel szívesen tolom le :P vagy tartom fel a közegeket... 8)
Szal azt próbálom kinyögni, hogy nem vagyok ellene, így biztosan meg is jegyzik a kisrizszabálómárkatalinkat a helyi lakosok! :lol: :lol: :lol:
Ha lesz felvezetés, ők nem fognak beleszólni a tuningba, a szétrohadt kasztniba és semmibe. Nem büntetni vannak ott. Sőt, még örülnek is, hogy nem simán járőrözniük kell 12 órában max. 2-es sebességfokozatban...
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Értem.

Végülis akár kapcsolatot is szerezhetnénk. Sőt ha ráérne az alezredes, és eljönne egyet pörköltözni, esetleg még később, más helyszínre is intézhetne nekünk felvezetést. Sok jót hallottam róla, és Lyanival azthisszük IWIWen is megtaláltuk :) Szimpatikus, annak ellenére, hoyg rendőr!
Klubelnök

Kép
Biagio
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Biagio »

Végül is a rendőr is ember! 8)
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem :e9bia:
Kép
Lezárt