erről az autóról max 2 dolog kellene sztem elég rondácska
1ik a moci
a másik az amcsi helyzetjelző
a lökösök 1általában nem mennek a kocsi formavilágához
a küszöb meg 1*űen botrányos:(
de hát van akinek ez jön be
kül van képem erről a gépről de nagy felnivel meg valami króm lángmintával az oldalán
erről az autóról max 2 dolog kellene sztem elég rondácska
1ik a moci
a másik az amcsi helyzetjelző
a lökösök 1általában nem mennek a kocsi formavilágához
a küszöb meg 1*űen botrányos:(
de hát van akinek ez jön be
kül van képem erről a gépről de nagy felnivel meg valami króm lángmintával az oldalán
Nekem bejön a vas! Király,s szerintem megy a szoknya hozzá!:)
Erről nekem is van képem. De ez nem ugyanaz, mint az előbbi fekete!
Nekem személy szerint egyik sem jön be(külső). Kicsit túlzásnak tartom. Bár igényes munka kétség kívül.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Úgyszint. túlzás biza. Magyarországon lehetetlen ilyennel közlekedni sajna. Szép munka meg igényes lenne, ha a kerekek valamik lennének. De ezek sajna randák. Ihi Ihi. Akkor nézzétek meg a hátsó kereket ::D Hát most kapcsolok ez egy PS kép
Ráadásul a 4AGZE-t is elhiszem, mert szériába volt ez a nagy légbeömlő a kompresszoros E9-ekbe!
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Japán belpiacon, Ausztráliában és Új Zélandon, ha jól tudom igen! Sokat láttam már.
Piros csík volt az oldalukon végig, ahol nekünk króm van. A hátsó ajtajukra volt írva, hogy Seca SX. Nálunk ez Liftback GT-i t jelent és ott volt gyári 4AGZE motorral szerelt is!
Klubelnök