RWD, a lényeg, hogy mindenbõl gyári új. Hasonlóképpen elvetemült cikkszám és rendelés vadászat, mint nálam. A hátsó háromszög ablakokra csak a díszlécek körbe (nagyon sok) ezer Ft volt.
És ez ugye csak egy töredéke a ráköltött talicska pénznek. Élõbe tényleg megakasztja a lélegzeted az autó
Pl hány Hachin láttatok kerékjárat szélesítõ vékony kis mûanyag ívet? Mint pl az AE82 GT-ken...
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
RWD, a lényeg, hogy mindenbõl gyári új. Hasonlóképpen elvetemült cikkszám és rendelés vadászat, mint nálam. A hátsó háromszög ablakokra csak a díszlécek körbe (nagyon sok) ezer Ft volt.
És ez ugye csak egy töredéke a ráköltött talicska pénznek. Élõbe tényleg megakasztja a lélegzeted az autó
Pl hány Hachin láttatok kerékjárat szélesítõ vékony kis mûanyag ívet? Mint pl az AE82 GT-ken...
Szóval nincs...
Ezeket nagyjából én is tudtam, azt hittem van valamilyen részletes dokumentáció valahol, hozzáférhetõen. Köszi az infókat.
1981 - Toyota Starlet KP62
1983 - Toyota Corolla AE86
Épp egy UCF20+ LS400-ast tesztvezettem ma, amikor láttam, hogy elvitték. Nagykõrösi út végén volt. Az új tulaj nagyon vigyorgott. Õ is Toyota-s, köszönt, de nem tudom, hogy ki volt pontosan. Mintha még pótalkatrészeket is pakoltak volna.
Okosak megmondják, hogy ki az új góré.
Klubelnök
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
montoya írta:Amúgy nem értem az AE86 hypeot. Jó autók, nem kételkedem, és szépek is, de az árazás elég brutális ahhoz képest, hogy még a legöregebbek sem érték el a 30 évet. Kint is a CS-ek, 280Z-k árában mozognak, azok pedig azért komolyabb gépek. Illetve '86 körül már készültek a 4wd turbo Mazdák, amik ebben a méretkategóriában vannak, és gyorsabbak azért, mégis olcsóbban mennek.
De érted. Ha csak minden nyílt napon eggyel több ember fertõzõdött meg az AE86 lázzal mióta Karotta jár, akkor is sokan vannak. Nem is beszélve a drift, rally és egyéb eseményekrõl. Az a hang megmelengeti benzinvérûek szívét. Ráadásul akik ilyen autót vezetnek általában tudják mit vezetnek és hogyan kell azt vezetni. Jó nézni, jó a hangja, nem tûnik olyan borzasztó veszélyesnek, hogy féljen tõle az ember. Pont jól el van találva az egész. Egyesek (nem alaptalanul) gondolják, hogy ott kezdõdött a corolla és ott is ért véget.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.