Igen erre én is gondoltam.Bár szerintem a kintrõl behozottak között nagyobb az esély, hogy nem ilyet fogsz ki.Itthoni hülyegyerekautóból én sem szivesen vennék.Mivel nekem is gondom van a motorral azért próbálok infot gyüjteni, hogy mi az ami számításba jöhet.Pepe írta:Én kicsit félnék egy Celicából motort venni. Nem az a kifejezetten nagymamás autó. Inkább a boyracerek autója. Tisztelet a kivételnek.
Vagy rosszul gondolom?
Motor, hajtás
-
sprintike
- Fanatikus fórumozó

- streetracer
- Visszajáró

De durvaaaaa!!!! Ha jól értelmezem ennyi kilométer van benne ??? Az igen!!
Nem kell valakinek ,bár egy kicsit borsos az ára
http://www.ebay.de/itm/Motor-komplett-2 ... 20cef4905a
Nem kell valakinek ,bár egy kicsit borsos az ára
http://www.ebay.de/itm/Motor-komplett-2 ... 20cef4905a
Toyota Corolla XL Liftback 1.3
-
janikatuning
- Aktív fóruméletet élõ

- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

ugye nem a "jó állapotún" van a hangsúly?Gugyor írta:jó àllapotu komplett gti blokkot tud valaki?
Amúgy lehet akad, de nem hinném, hogy jó állapotú. Felújítással kezdõdik mindegyik szerintem. Nekem szerencsém volt, mert nem kellett megbontani a blokkot és azóta is megy... (kb 60-80 ment bele azóta)
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Gugyor
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Hatchback (3 ajtós)
ugye nem a "jó állapotún" van a hangsúly?Bohi írta:Gugyor írta:jó àllapotu komplett gti blokkot tud valaki?
Amúgy lehet akad, de nem hinném, hogy jó állapotú. Felújítással kezdõdik mindegyik szerintem. Nekem szerencsém volt, mert nem kellett megbontani a blokkot és azóta is megy... (kb 60-80 ment bele azóta)[/
mûködõképes
Corolla AE92 GTI HB
Toyota carina e gli
Toyota carina e gli
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Na az más, nekem nincs tarcsiban semmi, de lehet fog valaki reagálni. Talán Bruce-nak volt/van.Gugyor írta:Bohi írta:ugye nem a "jó állapotún" van a hangsúly?Gugyor írta:jó àllapotu komplett gti blokkot tud valaki?![]()
Amúgy lehet akad, de nem hinném, hogy jó állapotú. Felújítással kezdõdik mindegyik szerintem. Nekem szerencsém volt, mert nem kellett megbontani a blokkot és azóta is megy... (kb 60-80 ment bele azóta)[/
mûködõképes
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
2t-g
Sziasztok eladó a motorom amin teljesen felújított hengerfej van alapméretes fõtengely új csapágyakkal viszont így is füstöl tehát gyûrûzni kellene én már nem foglalkozom vele mert eladom az autót is ezért most minden eladó nem minden áron. akit érdekel keressen. A motorhoz tartozik a saját váltója is nem tudom milyen mert sosem használtam saját váltómon volt a motor. projektek 2t-g celica itt megtaláljátok a képeket ahogy elkészült. Privát üzenetet irj mert nem mindig nézem a fejleményeket.......