Leírom akkor pontosan a tüneteket:
Ha az átlagnál jobban rálépek hirtelen a gázra, hirtelen megtorpan, és mintha teljesen gáz nélkül mennék olyan. Ez még elviselhető dolog lenne egy darabig, a komolyabb bajom, hogy amint üzemmeleg lesz a motor, alapjáraton elkezd dadogni, remegni, mint ahogy András autója is tette a talin. Nekem még le nem fulladt, de néha már inkább kicsit a gázra lépek pirosnál is. Tehát akkor erre csináltuk azt, hogy kicsit megemeltük az alapjáratot, de a dadogás ugyanúgy megmaradt, csak kisebb mértékben. Ez a helyzet csak addig marad, amíg nincs meg a hiba igazi oka, utána visszaállítjuk.
Korábban gondoltunk arra, hogy túl sokat, vagy épp kevés benzint kap, de a gyertya szerint jó. Az elkövetkezendő pár hétben megnézzük üveggyertyával is a keveréket, valamint állítunk rajta egy szelephézagot, kicsit annak is hallani a hangját. A gyújtással az a baj, hogy az elosztót is egy az egyben le kell vennem, mert valamelyik előző tulaj átfordította, és így nem tudom kellően alacsonyra állítani. De ezt is beütemezem mostanában, és akkor valamennyire át is takarítom. Egyedül ilyenekhez nem merek még hozzáfogni, így félig meddig az ismerősömtől függ, mikor eshetünk neki. Ja, még annyi, hogy a gyertyák stimmelnek, egyik sincs elégve, szemre jók a hézagok is. Fekete füstöm amennyire tudom még sosem volt.
Most ennyi jutott az eszembe, majd még írok, ha van valami.
Ja, és nagyon köszönöm a sok segítséget!