Gumi
- AndrasM
- Visszajáró

Teljesen igazad van, nem is az E10-re kellett volna, hanem egy off járgányra. A Corollán (és most jöhetnek a leszidásokDBandesz írta:Nem nagy az egy kicsit E10-re?AndrasM írta:195/65R15 vagy 195/60R15 ős nyári gumikat kell vennem hamarosan. Mi mostanában a jó ár/érték arányú lehetőség?
Ilyen volt rajta amikor hozzám került a kocsi, és amikor lestrapáltam őket, ugyanolyat vettem.
Üdv.
AndrasM E11 4ZZ-FE
AndrasM E11 4ZZ-FE
- Layosh
- Fanatikus fórumozó

Az Abaqqua-ánál inkább csak vegyétek meg a cuccot. A gumiszerelésnél valahogy nincsenek ott a toppon. Picit eltrehánykodják. Saját (céges autó) tapasztalat. Pl odamész egy picit hajlott ill. padkázott lemezfelnivel nem fogja kikalapálni. A XVI. kerbe a Rákosi úton van egy kis gumis. Két fiatal srác csinálja. Nagyon olcsón és nagyon rendesen dolgoznak 
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Mikorra kellene?
Ha mostanában, akkor megkérdezem, ha csak későbbre, akkor majd a vásárlás előtt
Ha mostanában, akkor megkérdezem, ha csak későbbre, akkor majd a vásárlás előtt
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
Biztos vagyok benne, hogy ebbe a tűréshatárba jön ki!!!!
Klubelnök

- ngabeee
- Gyakori látogató

Sziasztok!
Eladósorba került a korábbi 14-es nyári gumi+ Alessio alufelni garnitúrám. A felnik nagyon jó állapotban vannak, alig kell rájuk súly, a peremeket az előző tulaj húzhatta meg néhány helyen, így kaptam őket az otóval 1ütt, de szerintem nem vészesek. Adataik: 6Jx14H2 4x100, szűkítő gyűrűk 54-es agyátmérőre, ET 35. A gumik Kleber Dynaxer HP2-es típusúak, tavaly nyáron vettem őket újan, ezt DOT számuk is igazolja. Pár hónapot futottak csak, mert ugye jött a tél, azóta nem használtam őket. Gumik adatai: 185/65R14 81(T v. H), a sebességindexben nem vok biztos.
Máshol 50E-ért hirdetem őket, de vihetitek 45-ért
! Külön-külön is akár, a felniket 30-ért, a gumikat 20-ért.
Néhány kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/080428/Phot ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080428/6761 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080428/5012 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080428/4313 ... es.hu_.jpg
Viszonylag sűrgős lenne, mert a jelenlegi felnimen lévő gumik már 4 évesek, és a német úton találtunk a jobb elsőn egy 1 cm-es repedést, be kell fektetnem egy új nyárigarnitúrába
.
Matyi, Bohi, ezzel kapcsolatban kérdeznélek Titeket, hogy Toyo Proxes T1-R 195/50R15 gummákat mennyiért tudtok most szerezni (láttam a korábbi ~13500-as ajánlatot, de ki tudja, hátha azóta változott)?
Még 1 kérdés mindenkihez. Rendelt-e már valaki a gumik.com-ról? Német cég, iszonyat olcsóak (pl. a fenti Toyo gumi darabja ebben a pillanatban 12.419/db, ha 4-et rendelek, de 1 héttel korábban 11.400 volt, és mindez áfával, szállítási kültséggel együtt), de alig találni tapasztalatokat neten (bár ezek nagyjából pozitívak).
Üdv!
Eladósorba került a korábbi 14-es nyári gumi+ Alessio alufelni garnitúrám. A felnik nagyon jó állapotban vannak, alig kell rájuk súly, a peremeket az előző tulaj húzhatta meg néhány helyen, így kaptam őket az otóval 1ütt, de szerintem nem vészesek. Adataik: 6Jx14H2 4x100, szűkítő gyűrűk 54-es agyátmérőre, ET 35. A gumik Kleber Dynaxer HP2-es típusúak, tavaly nyáron vettem őket újan, ezt DOT számuk is igazolja. Pár hónapot futottak csak, mert ugye jött a tél, azóta nem használtam őket. Gumik adatai: 185/65R14 81(T v. H), a sebességindexben nem vok biztos.
Néhány kép:
http://kepfeltoltes.hu/view/080428/6761 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080428/5012 ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/080428/4313 ... es.hu_.jpg
Viszonylag sűrgős lenne, mert a jelenlegi felnimen lévő gumik már 4 évesek, és a német úton találtunk a jobb elsőn egy 1 cm-es repedést, be kell fektetnem egy új nyárigarnitúrába
Matyi, Bohi, ezzel kapcsolatban kérdeznélek Titeket, hogy Toyo Proxes T1-R 195/50R15 gummákat mennyiért tudtok most szerezni (láttam a korábbi ~13500-as ajánlatot, de ki tudja, hátha azóta változott)?
Még 1 kérdés mindenkihez. Rendelt-e már valaki a gumik.com-ról? Német cég, iszonyat olcsóak (pl. a fenti Toyo gumi darabja ebben a pillanatban 12.419/db, ha 4-et rendelek, de 1 héttel korábban 11.400 volt, és mindez áfával, szállítási kültséggel együtt), de alig találni tapasztalatokat neten (bár ezek nagyjából pozitívak).
Üdv!
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
Today, Tomorrow, Toyota Corolla '98 1.3 sedan
[quote="ngabeee"]Sziasztok!
A gumik Kleber Dynaxer HP2-es típusúak, tavaly nyáron vettem őket újan, ezt DOT számuk is igazolja. Pár hónapot futottak csak, mert ugye jött a tél, azóta nem használtam őket. Gumik adatai: 185/65R14 81(T v. H), a sebességindexben nem vok biztos.
! Külön-külön is akár, a felniket 30-ért, a gumikat 20-ért.
Gumikról mondj valamit, ha még megvannak. Ahogy olvasgatom ezek inkább esőgumik, száraz úton mik a tapasztalatok vele?
A gumik Kleber Dynaxer HP2-es típusúak, tavaly nyáron vettem őket újan, ezt DOT számuk is igazolja. Pár hónapot futottak csak, mert ugye jött a tél, azóta nem használtam őket. Gumik adatai: 185/65R14 81(T v. H), a sebességindexben nem vok biztos.
Gumikról mondj valamit, ha még megvannak. Ahogy olvasgatom ezek inkább esőgumik, száraz úton mik a tapasztalatok vele?
Márc 29. ->USA
- ngabeee
- Gyakori látogató

Megvannak még. Szerintem jól tapad szárazon és vizesen is, biztonságban éreztem magam így is, úgy is, élesebb kanyarban is csak a ballonossága volt egy kis hátrány, de még így is jól tartott. Érezhető volt a különbség, mikor átváltottam a gyári 165/70R14-ről erregaborbol írta:Gumikról mondj valamit, ha még megvannak. Ahogy olvasgatom ezek inkább esőgumik, száraz úton mik a tapasztalatok vele?
Repül a Corolla, ki tudja, hol áll meg...
- CindR
- Gyakori látogató

Senkinek az üzletét nem szeretném rontani, de ha a gti-re szeretnéd a gumit, nem igazán jó méret. Ehhez közeli, ami jó, az a 185/60R14. Átmérőben a 65-ös nagyobb, nem kevéssel.gaborbol írta:ngabeee írta:Sziasztok!
Máshol 50E-ért hirdetem őket, de vihetitek 45-ért! Külön-külön is akár, a felniket 30-ért, a gumikat 20-ért.
Balázs - Corolla AE82 Liftback 1.6 4AC 8v '86
- Pacsker
- Site Admin

- Kapcsolat:
13000 körül tudjuk még szerezni őket.
Ha gondolod szólj! Nagyon beválltak! Már 3 autón van és csak pozitív tapasztalataink vannak. Nameg ugye TOYOta
Ha a gumik.com megbízható, vedd onnan! ez alá még én se tudok mondani
Ha gondolod szólj! Nagyon beválltak! Már 3 autón van és csak pozitív tapasztalataink vannak. Nameg ugye TOYOta
Ha a gumik.com megbízható, vedd onnan! ez alá még én se tudok mondani
Klubelnök