Lököst kéne vennem elõre, és érdekelne, van-e valakinek ilyen a vasán, illetve, hogy képet tudnátok-e nekem adni felszerelt állapotáról.
Amirõl szó van: lökös
Elsõ szélvédõ olcsón.
Hogy milyen kaszni, annak már utána kell járni.
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Úgy néz ki, hogy a mai bosszankodásom után, hogy az alig 5 hónapos akksim megadtam magát, fellélegeztem, mert az akksi jó, majd elszomorodtam, mert a generátorom nem tölt.
Így, generátort vennék Ha valaki tud, kérem jelezze!
Úgy néz ki, hogy a mai bosszankodásom után, hogy az alig 5 hónapos akksim megadtam magát, fellélegeztem, mert az akksi jó, majd elszomorodtam, mert a generátorom nem tölt.
Így, generátort vennék Ha valaki tud, kérem jelezze!
2 éve én is "felújíttattam" csak szénkeféket kellett cserélni. Bár mondta, hogy lehet csapágyat se ártana, de két éve megy és azóta sem zajong.
Szóval jól teszed ha felújíttatod, nem kell ezért új/bontott.
A cégünknél van egy autószerelõ, aki eléggé japán párti ( ), neki van ismeretsége egy autóvillamosági mûhelybe, ahol elvileg kompletten felújítják 13-20 között és garanciát is vállanak.
Ha valakit érdekel, telefonszámot tudok adni. (Budapesti a mûhely!)
De elõbb én kipróbálom, sz@rt nem akarok ajánlani.
Én egy autóvillamossági szerelõvel csertéltettem szénkeféket. (Kb 1.5E ért 3 éve)
Azóta sincs vele gond. Majd ha zörög akkor újíttatom fel. Addig maradjanak csak a gyári csapágyak.
Csak az az igazán bátor, aki be meri venni a hashajtóra az altatót!
1988 E9 Liftback 1.8D
1988 E9 Hachback 1.6Gti
Elvileg nekem se cserélnek feleslegesen, de ha kell, legalább megcsinálják, tekercselik, kimérik etc...
Ma megy oda a kicsike, este már remélem többet tudok.