Bohi írta:Nekem is az egyik kedvenc!
Bár én sem sok jót hallottam a megbízhatóságáról.
Amúgy ez nem a VR galant, ugye? Az csak bal kormányosban van ha jól tudom és a teljesítménye sem ennyi... (bár nem mérvadó mit írtak a hahu-ra)
Mármint jobb kormányosban, igen. Annyi, hogy annak a lökhárítóját rakták fel elõre, csak kimaradt a ködlámpa. Abban ugyan ez a moci van, csak 2 csigával.
Ja igen, úgy értettem ja!
Van egy srác, akinek van kettõ is. Egy régebbi generációs fehérben és egy ilyen, mind a a kettõ VR. Kicsit fanatic.
Épp hirdetnek egyet itthonról kintre. Igaz, az elõzõ szériásat: itt.
Amúgy nem olyan drágák, 5e eur körül már lehet kapni, csak jobb kormányos és regadózni kell. De ha onnan nézed, olcsóbb, mint egy értelmes IS200, tehát drágának nem nevezném.
IS200 '01 Carina Coupe 1.8 XE - RIP Carina Coupe 1.6 DX Datsun Gloria Hardtop
Mazda 323 BF turbo 4wd
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki) TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki) KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki) KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)
Birka írta:Valami tuningõrült csaj biztos rárepülne. Amúgy vagány az az 1.8 V6...
Konkrétan nem tudom, de vajh milyen lehet?
Hát a bódé méretéhez képest a 130le körüli teljesítmény több, mint elegendõ, és a hangja sem lehet rossz. Kipróbálnám. Perzse valami gyári-közelibb példányt, nyílván.
Mazda 323 BF turbo 4wd
Azert neha erosen olyan erzesem tamadt, hogy tokon szurom magam, amikor 11-12 eves autokat latok meg siman 1M folotti arral, es hatul ott figyel a kurblis ablak. Ennyi fillerbaszo el ebben az orszagban? Megvett ujonnan egy 6 millios autot kurblis ablakkal? De legalabb a szomszed irigyelte...
Mazda 323 BF turbo 4wd
Azert neha erosen olyan erzesem tamadt, hogy tokon szurom magam, amikor 11-12 eves autokat latok meg siman 1M folotti arral, es hatul ott figyel a kurblis ablak. Ennyi fillerbaszo el ebben az orszagban? Megvett ujonnan egy 6 millios autot kurblis ablakkal? De legalabb a szomszed irigyelte...
Én viszonylag sokat (havi 2-3 ezer km) járok a céges Partnerrel....75 ló turbódízel. Kurvára nem kevés
Én viszonylag sokat (havi 2-3 ezer km) járok a céges Partnerrel....75 ló turbódízel. Kurvára nem kevés
A dízelnek sokkal nagyobb a nyomatéka. Tök más.
Nekem egy 130Le-s dízel Mondeom volt és érzõdött vagy 220Le-nek.