A gondom csak az hogy nem lehet kapni gyári használtat. Nagyin sok helyen néztem, és egyszerûen sehol sem lehet kapni. Dunakeszin a japkerben már 2 éve nincs ilyen lökhárító azt mondták telefonon.Sancy írta:Vegyél gyári bontottat, attól nem kell parázni.
E10 alkatrészek (1992-1997)
- Pacsker
- Site Admin

- Autód gyártási éve: 1988
- Autód típusa (és generációja): Corolla E9
- Autód felszereltségi jelölése: GTi
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
- Kapcsolat:
Klubelnök
Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi
KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
- Gabes
- Visszajáró

Offos autóba kell szintén vízpumpa uh akkor bepróbálkozok vele. Köszi!TRD írta:Én a GMB-t ismerem és vízpumpát vettem ilyet és nálam bevált...mûködig már jó ideje...Gabes írta:Ismeri valaki a GMB-t? Vízpumpát, vezérlés szettet és futómû alkatrészeket csinál - elvileg japán.
'95 E10 Hatchback 1.3 XLi 4E-FE
Ködlámpa
Üdv!
Ködlámpát szeretnék az E10 Sedanom elejére, amennyiben ez megoldható, gyári ködlámpával, van esetleg valakinek eladó
Ködlámpát szeretnék az E10 Sedanom elejére, amennyiben ez megoldható, gyári ködlámpával, van esetleg valakinek eladó
96 1.3 Sedan Benzin/Gáz
- Lackó
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2017
- Autód típusa (és generációja): Egyéb Toyota
- Autód felszereltségi jelölése: Egyéb
- Autód karosszéria variánsa: Crossover
Re: Ködlámpa
Gyárilag, ha jól tudom csak a HB lökösben volt ködlámpás, ahhot pedig lehet szerezni ugy ködlámpa szettet 10000 Ft alatt.Knox írta:Üdv!
Re: Ködlámpa
Köszi. Akkor el kell kezdenem túrni a netet ezügyben.Lackó írta:Gyárilag, ha jól tudom csak a HB lökösben volt ködlámpás, ahhot pedig lehet szerezni ugy ködlámpa szettet 10000 Ft alatt.Knox írta:Üdv!
96 1.3 Sedan Benzin/Gáz