Hi!
Nos gondoltam írok ide. Ma találtam meg az oldal, kértem egy kis segítséget és kaptam is

. Örülök hogy ide találtam.
Nagy Toyota fan vagyok, csak sajnos a haverjaim nem értik meg milyen jó autók ezek. Egy 2000-es évjáratú 1.4 VVT-i (4zz-fe) sedanom van (EE111).
Vateré volt a kocsi utána lett az enyém. Előtte egy 1.3 Suzuki Swiftem volt. Hát mit nem mondjak van különbség

.
Nagyon meg vagyok vele elégedve. Alapvetően gyorsan vezetek de nem az egyenesben, mert az csak benzin pocsékolás, inkább kanyarban. Meg vagyok elégedve a kezelhetőségével. Szerencsére nem nagyon jellemző rá az alulkormányzottság mint a Swift-re, inkább egy minimális alulkormányzottság után szépen elindul a fara a kanyarban, szóval inkább enyhén túlkormányzottnak nevezhető.
Már vater is második tulaj volt, 88 ezerrel vettük végig vezetett szervízkönyvvel, melynek tanulsága szerint csak egy akku csere volt.
Vater nem költött rá semmi, csak az olajcseréket. Ennek az volt a következménye, hogy minden gyári volt benne amikor hozzám került.
Eddig minden gyári volt... MINDEN!
133000 km-nél kellet kicserélni a bal hátsó csapágyat,
138000-nél a két tompított fényszóró izzót, és légszűrőt cseréltem,
145000-nél a ! gyári tárcsákat és első fékbetéteket valamint a gyári gyertákat és most cserélem a nyári gumikat is.
Kiégett még az egyik hátsó rendszámtábla világítás és az üzemanyag jelző mögötti izzó.
Gyakorlatilag ennyi. A generátor ékszíj és az ablaktörlő lapátok még mindig gyáriak ( az utóbbi cseréje még mindig nem szükséges, az előbbi pedig csak egy kicsit repedezett belülről ). Eredeti még a féltengely gumiharang is, ézért ezt gyakran ellenőrzöm, de repedésnek nyoma sincs rajta.
Igazi Toyota, ez az összes költség 145500 km alatt.
Ja ha gazdag leszek egy Toyota Supra Mk IV-eset szeretnék (2JZ-GTE Soros 6-os biturbo a később 320 bhp-ra erősítettet.

)
Röviden ennyi. I love it!
Bye