Bemutatkozás, hogyan találtál az oldalra

Itt írhattok nekünk egy pár soros bemutatkozást.
Zed Kristianz
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ

Hozzászólás Szerző: Zed Kristianz »

Mongi!

Gratulálunk a veteránhoz, idősebb mint én és ezt kevés autó mondja el magáról köreinkben. :) --- 78-s vagyok :D

Merre tanyázol általában és milyen állapotba tudod hozni június elejére? Lenne akkor egy méltó program, a többit folyamatosan. Az eddigi képek nem rosszak... :D:D

Üdv nálunk és sok erőt, hitet, kitartást a restauráláshoz!
ALAPÍTÓ TAG - Tiszteletbeli elnökségi tag

AE92 /Kyuni/ Liftback 4A-F '88
Karburátor Rulez! :twisted:

Elporladva 2016...
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Autód gyártási éve: 1988
Autód típusa (és generációja): Corolla E9
Autód felszereltségi jelölése: GTi
Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Pacsker »

Zoli még arra is van esély, hogy velünk tartanak a kis piroskával Németbe :lol: :lol:
Mongi
Visszajáró
Visszajáró

Hozzászólás Szerző: Mongi »

Zed Kristianz írta:Mongi!

Gratulálunk a veteránhoz, idősebb mint én és ezt kevés autó mondja el magáról köreinkben. :) --- 78-s vagyok :D

Merre tanyázol általában és milyen állapotba tudod hozni június elejére? Lenne akkor egy méltó program, a többit folyamatosan. Az eddigi képek nem rosszak... :D:D

Üdv nálunk és sok erőt, hitet, kitartást a restauráláshoz!
Köszönöm a bíztató szavakat! ;)
Bp 11 és 18. kerületében tanyázkodom... 11-ben lakom és 18.ban szerelem a szekereket! Június elejére kitűnő műszaki és satnya külső állapot fogja jellemezni valószínűleg. 2másik autó restaurálásában vagyok benne, amiből az egyik sürgős viszonylag mert esküvői autónak készül! :P Aztán még az is lehet, hogy nem lesz párom mire elkészül. Ezt csak azért mondom, mert lakatolásra vár az autó szétszedve, tehát még nagyon az elején. Nem találok lelkiismeretes szakit akire rá merném bízni.
Matyi átküldte a donor esélyes autó képeit, hát az alapján az enyém szarabb állapotú külsőre. A feeling egyelőre kárpótol, aztán ha lesz rajta műszaki akkor az autónál egy 10évvel fiatalabb leányzó fogja használni... :)
Akiben japán szív dobog!

Toyota Corolla Liftback "77 ex owner
Toyota Corolla 1.6 SOL, hb 2005
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Megnéztem tegnap is az arany donort. Inkább az van szarabb állapotban. De megéri megkérdezni
Klubelnök

Merjünk nagyban gondolkodni!
"Before you say you can't do it, try it" / Sakichi Toyoda
"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

:e9lb: AE92 Liftback GT-i (4AGE, Kouki)
:te71matyi: TE71 GT DOHC Coupe (2TG, Zenki)
Kép KE11 Sedan felújítását várva (2K, Kouki)
:kp60: KP60 Starlet versenyautó építés alatt (4AGE)

Kép
And
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: And »

Hi!

Nos gondoltam írok ide. Ma találtam meg az oldal, kértem egy kis segítséget és kaptam is :D. Örülök hogy ide találtam.

Nagy Toyota fan vagyok, csak sajnos a haverjaim nem értik meg milyen jó autók ezek. Egy 2000-es évjáratú 1.4 VVT-i (4zz-fe) sedanom van (EE111).

Vateré volt a kocsi utána lett az enyém. Előtte egy 1.3 Suzuki Swiftem volt. Hát mit nem mondjak van különbség :D.

Nagyon meg vagyok vele elégedve. Alapvetően gyorsan vezetek de nem az egyenesben, mert az csak benzin pocsékolás, inkább kanyarban. Meg vagyok elégedve a kezelhetőségével. Szerencsére nem nagyon jellemző rá az alulkormányzottság mint a Swift-re, inkább egy minimális alulkormányzottság után szépen elindul a fara a kanyarban, szóval inkább enyhén túlkormányzottnak nevezhető.

Már vater is második tulaj volt, 88 ezerrel vettük végig vezetett szervízkönyvvel, melynek tanulsága szerint csak egy akku csere volt.

Vater nem költött rá semmi, csak az olajcseréket. Ennek az volt a következménye, hogy minden gyári volt benne amikor hozzám került.

Eddig minden gyári volt... MINDEN!
133000 km-nél kellet kicserélni a bal hátsó csapágyat,
138000-nél a két tompított fényszóró izzót, és légszűrőt cseréltem,
145000-nél a ! gyári tárcsákat és első fékbetéteket valamint a gyári gyertákat és most cserélem a nyári gumikat is.
Kiégett még az egyik hátsó rendszámtábla világítás és az üzemanyag jelző mögötti izzó.

Gyakorlatilag ennyi. A generátor ékszíj és az ablaktörlő lapátok még mindig gyáriak ( az utóbbi cseréje még mindig nem szükséges, az előbbi pedig csak egy kicsit repedezett belülről ). Eredeti még a féltengely gumiharang is, ézért ezt gyakran ellenőrzöm, de repedésnek nyoma sincs rajta.

Igazi Toyota, ez az összes költség 145500 km alatt.

Ja ha gazdag leszek egy Toyota Supra Mk IV-eset szeretnék (2JZ-GTE Soros 6-os biturbo a később 320 bhp-ra erősítettet. :) )

Röviden ennyi. I love it!

Bye
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára And 2008 ápr. 16, 06:03 pm-kor.
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

:)

Biztos vagyok benne, hogy itt majd megtalálod azokat az amebereket, akik megértik, milyen jó autó is az a a toyota :)

Várjuk a regisztrációs leveledet a fényképekkel! Reméljük a későbbiekben személyesen is megismerkedhetünk és a konvojunk tagja leszel!
Klubelnök

"I always say, the way a man treats his car is how he treats himself." / Tarconi

Kép
Cortez
Visszajáró
Visszajáró

Sziasztok

Hozzászólás Szerző: Cortez »

Én Hegedűs Csaba vagyok nemrégibe vettem egy Toyota Corolla 1.6 Liftback Gti-t már most megszerettem, ha lesznek értelmes képeim regisztrálni is szeretnék az oldalra az autó előző tulaja hívta fel a clubra a figyelmem és érdekelne. bemutatkozásról egyenlőre enyit :) viszont lenne egy kis baj a Corolla-val beteges kicsit egy folytó szelep szabályzó hibás benne és nem tudom honnan lehetne ehez hozzájutni tud nekem valaki segíteni?? előre is köszönöm.
csurgyi
Újonc
Újonc

Üdv!

Hozzászólás Szerző: csurgyi »

Sziasztok corolla fan-ok!

Ma találtam rá eme remek oldalra, melyen azt tapasztalom, hogy nem én vagyok az egyetlen olyan ember, aki imádja a corolláját. Ez örömmel tölt el és az is, hogy az oldallal való ismerkedésem közben rájöttem, sok itt a guru köztetek, aki remélhetőleg tanácsot tud majd adni nekem egy-két dologban. Az én kicsikém típusa: 1991-es EE90-es Liftback(1,3i 12v). Csak jót tudok róla mondani. 2007 áprilisában vettem az autót és azóta 17000Km-t mentem vele. Sajnos télen egy csúszós napon sikerült belecsúsznom egy előttem álló suzukiba és a vonóhorog megtörte az első lökhárító rácsozatát. Hálistennek a hűtőig már nem jutott el. Viszont a motorháztetőm is enyhén sérült. De ezen az esztétikai hibán kívül, nincs mit szégyelnem rajta. Remek kis autó, imádom.

Remélem bemutatkozásom, nem volt túl extrém és, hogy a jövöben sokat tudunk majd dumálni a corollákról.

Üdv! :wink:
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Re: Üdv!

Hozzászólás Szerző: sprintike »

Üdvözlet :wink:
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Sziasztok!

Üdvözlünk titeket a klubban! :) Örülünk, hogy ránk találtatok!

Cortez!
Már van egy Hegedűs Csaba nevű klubtagunk, de nem ez az első név egyezés :) A bőség zavara! Gondolom Paradoxxx (Labáth Gábor) autójának új tulajdonosa vagy. Mesélt már rólad! Hm... Folytó szelep szabályzó? Kicsit bővebben, mert nem tudok rájönni, mit szeretnél mondani. Írd körbe hátha tudunk segíteni. Mi a jelenség?
Később a regisztrálásnál ha megfelel a sorban maradna az autó a már meglévő sorszámú és a nevedet írnánk felül, + képek, adatok, leírások stb... Várom a mailt!!

Csurgyi!

Nagyon örülünk, hogy felkeltette érdeklődésed a klubunk! Még az elején szeretném felhívni a figyelmed, hogy a fórumon való regisztráció nem egyezik a klubtagsággal. Lehet a kereső előbb csak a fórumot dobta ki és az oldalon nem is jártál. ( http://corolla-club.hu ) tagok és regisztráció menüpontban találod meg, hogy mit tartalmazzon a regisztrációs leveled. Többek közt megoszthatod velünk az élményeidet pár sorban, a fejlesztéseket, ott nagyban szerepelhetnek a képek... Úgyh várjuk türelmetlenül :)
Gratula az autóhoz és örülünk, hogy ennyire megszeretted! Van több leányzó is a klubban, tehát ne félj eljönni a találkozókra. Lesz társaság, garantálom! :)
Ha nem túl nagy a kár a lökhárítóval kapcsolatosan, ne vegyél újjat, hanem próbálj meg beszélni egy műanyagossal! Csodákat tudnak művelni!
Várjuk regisztrációs leveled!

Reméljük hamarosan személyesen is megismerhetünk titeket! Előzetesen annyit, hogy Május 31 vagy Júni 1-i nap Királyrét Bográcsozás, konvojozás, fényképezkedés, eszmecserék és töménytelen jó kedv. Gyertek el! Nem bánjátok meg!
Klubelnök

Kép
csurgyi
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: csurgyi »

Van több leányzó is a klubban, tehát ne félj eljönni a találkozókra.

Csak a félreértések elkerülése miatt én srác vagyok, a képen a barátnőm pózol a kocsin. :D
decaon16
Aktív fóruméletet élõ
Aktív fóruméletet élõ
Autód gyártási éve: 1997
Autód típusa (és generációja): Corolla E11
Autód felszereltségi jelölése: G6

Hozzászólás Szerző: decaon16 »

Na puff mellé! :D Azért a kép megtévesztő. Üdv köztünk! :wink:
1997 E11 Liftback 1,3 G6
Misel (Volt adminisztrátor bácsi)

Kép
"Így vagy úgy, de a sors visszafizet mindenkinek mindent!"
Pacsker
Site Admin
Site Admin
Kapcsolat:

Okok! :)

Várjuk regisztrációs leveled!
Klubelnök

Kép
Layosh
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: Layosh »

Üdv köztünk. :)

Tegnap még összefutottam délután egy fekete liftback Kristálylámpással EE111 el. Azok is érdeklődtek. Remélem bejön a tegnapi két fekete autó. :lol:
sprintike
Fanatikus fórumozó
Fanatikus fórumozó

Hozzászólás Szerző: sprintike »

:-)))
Válasz küldése