A hátsó gyári mérete érdekelne elsõsorban, azt esetleg tudod ?bepi81 írta:Ha jól tévedek, gyárilag 51-48cm-esek, vagy 51-46-os. Nagyobbat nem érdemes feltenni, mert a szélvédõ domborulatai miatt a széleken nem fog felfeküdni, akkor meg minek is a nagyobb lapát?Jorn írta:Liftback-en Ti milyen hosszú hátsó ablaktörlõlapátot használtok ? (nekem 51cm, de lehet, hogy tennék fel nagyobbat...
Ahogy bubi is írta, jó minõségût kell venni gyári méretben.
E11 - (1997-2002)
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
11/1998 angol AE111 TERRA UKP EUR LB LHD 4AFE MTM 5F
(07/1998 japán AE111 TERRA EUR SED LHD 4AFE MTM 5F)
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 2007
- Autód típusa (és generációja): Verso
- Autód felszereltségi jelölése: Sol
- Autód karosszéria variánsa: MPV
Lemértem, nekem most egy aeroblade 51cm-es van, de a felsõ 1-2cm és az alján 1-2 cm eláll a szélvédõtõl, szóval legközelebb én 48cm-est veszek hátra is.Jorn írta:A hátsó gyári mérete érdekelne elsõsorban, azt esetleg tudod ?bepi81 írta:Ha jól tévedek, gyárilag 51-48cm-esek, vagy 51-46-os. Nagyobbat nem érdemes feltenni, mert a szélvédõ domborulatai miatt a széleken nem fog felfeküdni, akkor meg minek is a nagyobb lapát?Jorn írta:Liftback-en Ti milyen hosszú hátsó ablaktörlõlapátot használtok ? (nekem 51cm, de lehet, hogy tennék fel nagyobbat...
Ahogy bubi is írta, jó minõségût kell venni gyári méretben.
4 év E11 fl Corlla liftback 1,4 vvt-i
9 év T22 fl Avensis Wagon 1,8 vvt-i
Jelenleg 2007 COV 1,8 vvt-i
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Hmmm, akkor egyedül vagyok ezek szerint, mert nekem nemigazán tetszik. Én a szerényebb dolgokat szeretem a kiegészítõkben, amik nem akarnak az autó formáján uralkodni, hanem csak kiegészítik, feldobja a forma összképét.
Itt nekem sok a szárny, gagyi a küszöb, pláne, hogy 2 részes (pfúúúj...), és azok a hátsó gyári sárfogó gumik????????!!!!!!!!!!!
..a kipufogóról nem is beszélve, vagyis a végrõl...
Se fólia az ablakokon. Értem, hogy ez így egy ausztrál gyári limited edition, de volna még vele mit csinálni ahhoz, nekem tessen.
Ez az E11 LB forma nekem a faceliftes G6, -R, -TTE EU-típusokban "tetszik", ha lehet ilyet mondani egy amúgy sem design-díjas formára...
Ha kipufogó, akkor legyen teljes dob, de legalább a kivezetõ csõre pontosan és végig illeszkedõ vég. Ha szárny, akkor az javítsa a légellenállást, vagy - céltól függõen - a leszorítóerõt, ha szép nagy felni, akkor ohne sárfogó gumik és a felni stílusa menjen a formához, ha optikai tuning, akkor legalább egy sötétítõ fólia az ablakokra.
Az mellékes, hogy nem ez a szín sem kellene az autómra... szóval, értem én, csak nem tetszik a képen látható jármû.

...a kipuffja lehet, hogy csõ, de nem néz ki meggyõzõen...
Itt nekem sok a szárny, gagyi a küszöb, pláne, hogy 2 részes (pfúúúj...), és azok a hátsó gyári sárfogó gumik????????!!!!!!!!!!!
Se fólia az ablakokon. Értem, hogy ez így egy ausztrál gyári limited edition, de volna még vele mit csinálni ahhoz, nekem tessen.
Ez az E11 LB forma nekem a faceliftes G6, -R, -TTE EU-típusokban "tetszik", ha lehet ilyet mondani egy amúgy sem design-díjas formára...
Ha kipufogó, akkor legyen teljes dob, de legalább a kivezetõ csõre pontosan és végig illeszkedõ vég. Ha szárny, akkor az javítsa a légellenállást, vagy - céltól függõen - a leszorítóerõt, ha szép nagy felni, akkor ohne sárfogó gumik és a felni stílusa menjen a formához, ha optikai tuning, akkor legalább egy sötétítõ fólia az ablakokra.
Az mellékes, hogy nem ez a szín sem kellene az autómra... szóval, értem én, csak nem tetszik a képen látható jármû.
...a kipuffja lehet, hogy csõ, de nem néz ki meggyõzõen...
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Szerintem semmi értelme, mert elég nagy a görbülete a szélvédõnek és a hosszabb lapát nem fog nagyobb helyen felfeküdni rá.Jorn írta:OK, köszönöm, nekem is 51-es van fenn, ezek szerint nagyobbat nem igazán érdemes odatenni...
- Jorn
- Fanatikus fórumozó

- Autód gyártási éve: 1998
- Autód típusa (és generációja): Corolla E11
- Autód felszereltségi jelölése: Terra
- Autód karosszéria variánsa: Liftback (5 ajtós)
Kipróbáltam az 53-ast, úgy tûnik, felfekszik hátul...bepi81 írta:Szerintem semmi értelme, mert elég nagy a görbülete a szélvédõnek és a hosszabb lapát nem fog nagyobb helyen felfeküdni rá.Jorn írta:OK, köszönöm, nekem is 51-es van fenn, ezek szerint nagyobbat nem igazán érdemes odatenni...
Nyilván ez függ a törlõ szerkezetétõl is, esetemben konkrétan egy hagyományos, keretes, Valeo lapátról van szó.
10/2006 angol ZZT251 SOL TEC EUR SED LHD 1ZZFE HTWC MTM 5F
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Akkor a simával ezek szerint mûködik, a flexibilissel nem.Jorn írta:Kipróbáltam az 53-ast, úgy tûnik, felfekszik hátul...bepi81 írta:Szerintem semmi értelme, mert elég nagy a görbülete a szélvédõnek és a hosszabb lapát nem fog nagyobb helyen felfeküdni rá.Jorn írta:OK, köszönöm, nekem is 51-es van fenn, ezek szerint nagyobbat nem igazán érdemes odatenni...
Nyilván ez függ a törlõ szerkezetétõl is, esetemben konkrétan egy hagyományos, keretes, Valeo lapátról van szó.
- Bohi
- Fanatikus fórumozó

Hát lehet egyedül vagy vele...bepi81 írta:Hmmm, akkor egyedül vagyok ezek szerint, mert nekem nemigazán tetszik.
Szerintem egész jól néz ki... Persze, izlések és pofonok. Kiput kizártnak tartom, hogy csak egy vég. Az én küszöböm 3 részbõl van és gyári!
Az elejét megnézném, szerintem ebbõl a nem túl szépnek mondható corollából is lehet pofás kiállású kocsit varázsolni.
'87 E8 GT SEDAN
Prius II
Prius II
- Bubi
- Fanatikus fórumozó

Hmmm... akkor miért nem dobozautókkal járunk? Sokkal olcsóbban javítható a tégla forma.
Viccen kívül, sokat számít, hogy ne legyen sallang a kasztnin és ne legyen sok hely ahol be tud fújni a kósza menetszél, mert az felhajtóerõt képez. A liftbacken se design a szárny. Sajnos hajlamos a fara a riszára 110 felett.
Corolla E11 4E FE ex tulajdonos
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
ex bubidisc felhasználó
Autó, motor és gokart rajongó.
- bepi81
- Fanatikus fórumozó

Biztos, hogy nálam is sokat jelent az a kis spoiler hátul, mert még nem tapasztaltam egyszer sem, hogy bizonytalanná válna a hátulja nagy sebességnél, pedig tekertem már vele óra szerint 190-nel. Olyan LB-t még nem vezettem, amelyiken nincs szárny, így csak az enyémmel van tapasztalatom. Remélem, találkozunk majd még akár Toyota, akár Corolla talikon, szívesen odaadnám, hogy próbáld ki összehasonlítás végett...bubidisc írta:Hmmm... akkor miért nem dobozautókkal járunk? Sokkal olcsóbban javítható a tégla forma.Viccen kívül, sokat számít, hogy ne legyen sallang a kasztnin és ne legyen sok hely ahol be tud fújni a kósza menetszél, mert az felhajtóerõt képez. A liftbacken se design a szárny. Sajnos hajlamos a fara a riszára 110 felett.
- Biagio
- Fanatikus fórumozó

nyulfulvago írta:Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni; nemrég vettem egy Corollát (E11, Linea Terra, 1.4, 1999) vannak vele problémák és szeretnék egy megbízható, a típushoz igazán értõ szerelõt.
Elõre is köszi,
Üdv,
Nyulfulvago
Vissza kettõ, padló, vagy nagy gáz, kis kuplung.
No injektor No ABS No Computer No problem

No injektor No ABS No Computer No problem