Szervusz Matyi!Pacsker írta:Többünkben felmerült, hogy megmaradt alkatrészeinket szívesen felkínálnánk eladásra/cserére/ajándékba.
Van, ami már csak helyet foglal, van, ami ugyan jó lenne tarcsiba, de meg vagyunk szorulva... A lényeg, hogy ne kelljen vasba, szeméttelepre vinni a felesleget és inkább legyen egy olyan klubtagé, megszállotté, akinek hasznára válhat.
Szerintem helyszínben bármi alkalmas. Arena parkoló, vagy Cora parkoló. Kipakolunk az aszfaltra. Miközben jókat beszélgetünk egy minitali keretén belül, lehet jó alkatrészekre teszünk szert, kölcsönösen elõnyös cseréket bonyolítunk le és a számunkra már feleslegessé vált alkatrészek nagy részét nem kell tovább tárolgatni ezentúl.
Sõt, ha gondoljátok lehet kihozni brosurákat, rádiókat, kiegészítõket, Toyota-s relikviákat (természetesen klubosokat is vihetünk).
Ahogy elkészül lakatolásból az E9, meg fogok válni nagyon sok alkatrésztõl. 1-2 tartalékot meghagyok, de van olyan, amibõl 4 db is van. Emellett van még 1-2 E8 alkatrészem, E7, E2!!, E11... Ezeket mind vinném.
Kaszni, beltér, hajtás, elektronika, futómû, minden van
Van még SV21 Camry, AT171 Carina 2, P6 Starlet és még ki tudja mi. Ha van rá igény és jelzitek, ezek egy részét is kiviszem. A hosszú évek során hozzám verõdtek
Részemrõl úgy gondoltam, hogy a felárazott termékeken kívül lenne egy becsületkasszás szekció is (párszáz forintos tételek) és egy ingyen vihetõ kategória is.
A lényeg, hogy ne legyen a fórumon elõre stipi-stopi, hanem aki szemfüles és kiér korán, az "vadássza" le magának. Kell a sikerélmény!
Sok alkatrész egy helyen, ráadásul még beszerelési instrukciókkal is el tudjuk látni egymást.
Július 28 Szombat az elsõ idõpontnak?
Szerintem mindenkinek maradt a garázsába, padláson olyan Toyota-s holmi, ami már felesleges.
- Pacsker (eladóként is)
(vagy hülyeség?)
Legyen inkább július 29 vasárnap /Cora parkoló/. A szombat a családosok pihenõnapja!
Üdv; micila

KE11 Sedan 

+