Egy ideje részt veszek coilover futómû szett fejlesztésében egy taiwani céggel, az ae86-hoz és e7 corollákhoz, úgyhogy hamarosan lehet majd rajtam keresztül venni megfizethetõ, okos coilovereket. a minõség hasonló lesz a megan, bc, driftworks, stance coiloverekhez, de mivel részt veszek a kialakításukban, sokminden benne lesz amit én az évek alatt megtanultam és másoknál nem jellemzõ: inverz monotube gázos gátlók -> csökkentett rugózatlan tömeg, nagy dugattyúkkal, 50mm. ez a dugattyú átmérõ önmagában nagyobb mint az eredeti ae86 teleszkóp szár kompletten. a toronytányéron elõl teljes állíthatóság, amit csak megenged a gyári kaszni tornya, és persze a szokásos dolgok: független hasmagasság és rugó elõfeszítettség, hátul a rugó a teleszkópon lesz rajta, nem külön. a gátlók természetesen állítható keménységûek. kb egy hónap múlva készül el a bemutató darab, engem meggyõzött amit eddig láttam és biztos hogy venni fogok legalább egy szettet.
a lényeg hogy próbálok most elsõ körben egy nagyon jutányos árú csoportos vásárlást összehozni. nekem már megvan a jó bizniszem ebben, de kihasználhatnánk a lehetõséget mégjobban hogy ti is jól járjatok, mosst az irányomba hajlandóak sokmindenre.
nem kell feltétlenül ae86 vagy ke70 tulajnak lenned, más toyotákhoz már korábban készítettek coilovereket. a listát lejjebb megtalálod.
akit érdekel, jelezze privátban! én olyan 120-160ezer környékére teszem amit ki tudok alkudni velük / szett. szemben a normális 200-270 forint közti árakkal amikkel DW-n vagy hasonló helyeken összetalálkoztok.
bõvebb infó a weboldalukon: http://watop.com.tw/eng_specification.asp

hater-ek kedvéért: nem, ezek nem BC cuccok átszabva, de valóban univerzális állítható gátlók, mint mindenki másnál. a különbség hogy ezúttal több lehetõséget ad és könnyebb. természetesen nem kell azt várni tõlük hogy olyanok legyenek mint egy 1millás full állítható épített koni vagy bilstein szett. egylátalán értelmetlen összehasonlítani velük. ellenben az itt lévõk 99,9%-ának igényét ki tudják elégíteni.

KE11 Sedan